İnşallah canım yaa belirtiler var ama inşallah psikolojik falan değildir :-/ 7 gün kaldı bakalım hadi hayırlısı :)inşallah hamilesindir canım yaa kaç gündür bize inşallah diyorsun benden geçti inşallah hadi bakalım senden bekliyoruzzz
İnşallah canım yaa belirtiler var ama inşallah psikolojik falan değildir :-/ 7 gün kaldı bakalım hadi hayırlısı :)
Geceleri çok hafif midem bulanıyo bazen.şimdide çokk hafif.ama belirtilerde sabah bulanması gerekmiyomu :)
Benim de bat a 6 gün kaldı. şuan hiç adet belirtim yok.. acaba gün aşırı ilişkiye devam etmek gerekir mi ? geç döllenme mevzusu malum.
Seninde mi 6 gün kaldı canımbende aynı durumdayım yumurtlama dönemimde akıntım yogunken adete yakın kesilmeye basladı bunuda yumurtlama bitiyor diye yorumluyorum yinede tedbiri elden bırakmamak lazım.
haklısın :) son günleri de değerlendirelim o zaman..artık kısmet Allah ol derse olacak :)bende aynı durumdayım yumurtlama dönemimde akıntım yogunken adete yakın kesilmeye basladı bunuda yumurtlama bitiyor diye yorumluyorum yinede tedbiri elden bırakmamak lazım.
geçmıyor günlerrrrrrr :)evet kızlar benimde 6 gün kaldı 22 agustos bat tarıhım ama insallah olmayızzzzz...
geçmıyor günlerrrrrrr :)
Benimde 23 ağustos:) inşallah güzel haberleri veririz :)ahhh ahhh ; fazla da düşünmeyelim kızlar hiç öle bi tarih yokmus gibi davranalım :)
elde deılde bakalım beklıoruz karnımda sancılar var 5 gün önceden olmazdı boyle bakalımahhh ahhh ; fazla da düşünmeyelim kızlar hiç öle bi tarih yokmus gibi davranalım :)
:)) benim ilk ay bakalım şansım güzel gider inşallah :)O değil de ilk aydan hamile kalanlar nasıl beceriyorlar çok merak ediyorum doğrusubir ayda hamile kalma olasılığı %25 iken.. Şans sanırım
O değil de ilk aydan hamile kalanlar nasıl beceriyorlar çok merak ediyorum doğrusubir ayda hamile kalma olasılığı %25 iken.. Şans sanırım
elde deılde bakalım beklıoruz karnımda sancılar var 5 gün önceden olmazdı boyle bakalım
Onu bende duymuştum gözbebekleri büyüyomuş sanırım :)benimde sol yumurtalıkta batmalar var ; arada iğne gibi bir belime bir sol kasıgıma batıyor ; karnımın alt kısmı da karnımda şiş gaz desen kabızlık desen basgösterdı ; bide sürekli kücük tuvaletim geliyor bazen az bazen cok yapıyorum ; iyi ce garip bir hal aldım kendimi mi dinliyroumda bana mı oyle geliyor anlamadım. yada bebiş mi sebep oluyor ? birde kızlar gecen gün okudum hamilelik belirtilerinde de garip geldi bana eskiden nineler teyzeler insanın gözüne bakınca hamile oldugu anlarlarmıs gözler bugulu olurmus bide alt kirpikler birbirine karısır capraz olurmus ; dün aynaya baka baka bi hal oldum. dedim iyice kafayı yedın sen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?