Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

inşallah hamilesindir canım yaa kaç gündür bize inşallah diyorsun benden geçti inşallah hadi bakalım senden bekliyoruzzz
İnşallah canım yaa belirtiler var ama inşallah psikolojik falan değildir :-/ 7 gün kaldı bakalım hadi hayırlısı :)

İnşallah canım yaa belirtiler var ama inşallah psikolojik falan değildir :-/ 7 gün kaldı bakalım hadi hayırlısı :)

inşallah canım benim gibi hayal kırıklığına uğramazsın güzel haberlerini bekliyorum
bu arada ben folik asit içmiyordum bu ay başlıcam kızlar

Geceleri çok hafif midem bulanıyo bazen.şimdide çokk hafif.ama belirtilerde sabah bulanması gerekmiyomu :)

Benim de bat a 6 gün kaldı. şuan hiç adet belirtim yok.. acaba gün aşırı ilişkiye devam etmek gerekir mi ? geç döllenme mevzusu malum.

bende aynı durumdayım yumurtlama dönemimde akıntım yogunken adete yakın kesilmeye basladı bunuda yumurtlama bitiyor diye yorumluyorum yinede tedbiri elden bırakmamak lazım.

bende aynı durumdayım yumurtlama dönemimde akıntım yogunken adete yakın kesilmeye basladı bunuda yumurtlama bitiyor diye yorumluyorum yinede tedbiri elden bırakmamak lazım.
haklısın :) son günleri de değerlendirelim o zaman..artık kısmet Allah ol derse olacak :)

O değil de ilk aydan hamile kalanlar nasıl beceriyorlar çok merak ediyorum doğrusu bir ayda hamile kalma olasılığı %25 iken.. Şans sanırım

ne becermek ne de şans canım tamamen Allahın takdiri.
Allah ol dedikten sonra oluyor bunu unutma canım,, herşeyin vakti saati var ..

elde deılde bakalım beklıoruz karnımda sancılar var 5 gün önceden olmazdı boyle bakalım

benimde sol yumurtalıkta batmalar var ; arada iğne gibi bir belime bir sol kasıgıma batıyor ; karnımın alt kısmı da karnımda şiş gaz desen kabızlık desen basgösterdı ; bide sürekli kücük tuvaletim geliyor bazen az bazen cok yapıyorum ; iyi ce garip bir hal aldım kendimi mi dinliyroumda bana mı oyle geliyor anlamadım. yada bebiş mi sebep oluyor ? birde kızlar gecen gün okudum hamilelik belirtilerinde de garip geldi bana eskiden nineler teyzeler insanın gözüne bakınca hamile oldugu anlarlarmıs gözler bugulu olurmus bide alt kirpikler birbirine karısır capraz olurmus ; dün aynaya baka baka bi hal oldum. dedim iyice kafayı yedın sen :)

kızlar benimde bat 9 eylül görünüyo inşallah regl değilde bayram şekerim gelirrrr dua edin lütfen ..
of çok var daha yaaa reglimin 2.günü dah

Onu bende duymuştum gözbebekleri büyüyomuş sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…