Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

Bi sıkıntı çıkmasında dikkat et ya. Evwt canım 3 yaşında bir kızım var Allah razı olsun rabbim isteyen herkese tattırsın inşallah Benim de 4 ya da 5 aynıyız seninle ama korunmadan ilişkiye girdiğimden beri gecikiyor o yüzden tam olarak emin değilim ama ben bu aydan pek ümitli değilim hatta pek değil hiç ümitli değilim çünkü çok üstüne düşmedim yani ovulasyon tarihiydi gün aşırıydı filan üstünde durmadım yani çünkü 2 aydır çocuk yapmak için birlikte oluyoruz sanki hiç bir duygusal lık kalmadı restmen o yüzden bu ay sadece bir birimizi arzuladığımız zaman ilişkiye girelim dedim ve öylede yaptım yani tutmuş mudur bilmiyorum ama tutmuş gibi de gelmiyor sadece tek sıkıntım göğüslerim çok sızlıyor kızımı emzirdiğim zaman süt dolunca sızlardı böyle ama bu bir belirtimidir bilmiyorum. Benim de göğsümde tümör vardı ama 2 senedir kendisin belli ettirmiyordu acaba ondan olabilir mi diyorum ama onun ağrısı gibi de değil tümör kendini belli ettiği zaman göğsümün üstüne yatamazdım birde ağıran bölge kıpkırmızı olurdu. Ama ağrı tipine bakıyorum önceki çektiğim ağrı gibi değil bilmiyorum iyice kafam karıştı

Canim benimde gögüsler bir tuhaf bu ay benim tumör iyi huylu doktor sut bezlerine yakin olabilir oyleyse sut bezlerini ve sut kanallarini tamamen almak zorunda kaliriz cocuk emziremezsin o taraftan once cocuk yap yasinda genc gogsun bozulmasin diye almadi.. Biopsi yapildigindan beri adetime 15 gun kala goguslerimin sismesiyle yada cok sinirlendigimde falan bicak saplaniyo gibi oluyo. Bu ay goguslerim sismeden yine 10-12 gun kala falan agrimaya basladi aksine goguslerimde gec sisti 3-5 gun sadece tumorun agrisini hissetmistim dunden beri gogusler agriyo ama en cok o tumor sizliyo. Halbuki bide ben bugday tenliyim tatilde yandim kollar esmer ona ragmen beyaz tenli insanda bu kadar damar cikmaz o derece :) o gun su gun bakmiyo bebek tatlim ya gercekten bakmayin bizim bu kadar bilincli olmamizda hic iyi degil gibi geliyo herseyin hesabini yapiyoruz millet patir patir doguruyo stres yok kafaya takma derdi yok :) yani o yumurtlama belirtilerine bakarsak akintim cok erken oldu goguslerimde adete 10 gun kalasiya sisti desek hesap karisir bu ay ben 2-3 gunde bir calistim bide hastada oldum ustune.. Ama rabbim hayirlisini vericek biliyorum hepimizin hakkinda en hayirlisi olsun rabbin melegini sana bagislasin ikinciside en kisa zamanda olur insallah

Tabi eğer bişey varsa tedavi şart inş güzel sonuçlar alırsınz.Sizin ne kadar olmuştu canım denemelere başlayalı
Biz 6 aydır korunmuyoruz ama eşim şehir dışında hafta sonları geliyor ve bu 6 aydır hiç yumurtlama dönemine denk gelmemişti..hatta hep adetim hafta sonuna denk geliyor 8 aydır ilk defa (tabi buda benim tahminim) döllenme zamanına denk geliyor..Gerçi herşey kader kısmet Allah istese yumurtlama zamanını bile beklemez ..bakalım bekleyip göreceğiz

Rabbim hayirlisini canim hepimiz bekliyoruz.. Sendede psikolojik bir belirti oldumu?
Valla psikolojikmidir bilmem ama bu hafta şöyle belirtilerim var 3-4 gündür aşırı yorgunluk ve uyku hali, akıntım fazlalaştı dünden beri de göğüslerimde hassasiyet Belki psikolojik yada adet öncesi belirtiler ay nebilim insan bi şey oluyo işte

günaydın ama bana hiç aymayan bi gün dün aksaşm geldi adetim ağustosun sonuna kaldı yeni umutlarım ya nasip bakalm ama akşam çöktüm morelim bugnde bozukkk ya sabır ya Allah'ım

günaydın ama bana hiç aymayan bi gün dün aksaşm geldi adetim ağustosun sonuna kaldı yeni umutlarım ya nasip bakalm ama akşam çöktüm morelim bugnde bozukkk ya sabır ya Allah'ım
Tedavi oluyor musun cnm uzun zamandır deniyorsunuz sanırım yanlış anlamadıysam. .üzülme insallah kısa zamanda olur bebişin

Tedavi oluyor musun cnm uzun zamandır deniyorsunuz sanırım yanlış anlamadıysam. .üzülme insallah kısa zamanda olur bebişin
GECEN ay basladık tedsaviye bu ayda devam edicez inşaallah nasip inşaallah hepimizn olsun tez zamnda

Günaydınnn kizlarr :) @Aybekom hayırlı olsun canim doktor sonuçlarını yaz mutlaka :) Hijyenik hayırlısı olsun cnm Rabbim zamanı gelince nasip edecek inşallah üzülme sakın

Gözün aydın o halde adaetini daha bir gün geçtiği için siliktir o bence hamilesin

Bizde de oldu o araba muhbtti ikinci el alsaymışız nye sfr almışız fln en sonunda söylendim watsaptn bi takım olaylardn snra ddm bi skntı varsa çözelim bna yazmış umrumda değilsin engellemiş sonra. Kız ev aldık yni hayırlı olsun bile yok yni bana kalırsa her görümcede bi kıskançlık var heleki aynı yaşlardaysan bide kayınvalide çok kızcıysa durumlar böyle oluyo bnm kız kardeşim yok hep dyodum yakın oluruz ama olmadı. Gel gelelm bnde görümce olcam bizim gelinle kankayz resmen

Kısmet canım bnce rabbm olmasını istese her hafta sonu ovulasyona denk getirirdi merak etme demekki zamanı varmış daha bebişin sürprz yapcak birden hepinize

Silkte olsa çizgini görmüşsün canım inş beta da yüksek çıkar şimdiden hayırlısı olsun bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…