Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

kızlar hangi ovulasyon testi kulanıyormusunuz?marka

Kızlar yumurtlama zamanı gecince iliski yasiyo musunuz, benim bat 8 agustos
Programa göre yumrtlamam gecti,2,3 kere birliktelik oldu tuttu mu bilmiyirum,suan tekrar adetime kadar ilişki olsa hamilelik ihtimali olur mu acaba bilginiz var mi?

merhaba bende adete 14 gun kaldi akintim var suan yapis yapis yumurtlama belirtisimi

goguslerimde hassaslasti

Her şeyin bir zamanı var işte canım. İnşallah en kısa zamanda nasip eder rabbim
muhakak canm nasipte nezamnsa ozamn olacak ama ben sadsece cevremden ve sorulardan yıldım,bittim her yerde insanlar bebek mi sorar yok işte yok sorunca ben üzülünce acı cekince mahçup olunca bebek özlemim bin kat daha artınca zevk mi alıyosunuz demek istiyorummmm

Çok iyi anlıyorum canim seni sanki biz istemiyoruz çocuğumuzun olmasını da onlar istiyor yeter diye bağırmak geliyor insanın içinden Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah canim sağlıklı sihhatli da özlemin son bulsun hayırlısıyla

amin canmmmm hepimize nasip etsin rabbim anne olmayı bi an önce ..çevrem çoık geriyo beni ve o kadr çok hamile ve yeni doğum yapan var ki yakın çevremdee kendm için çok üzülüyorumm

Selam kizlar benim bat 5 agustos bi umit bugun erken gebelik testi yaptim esimin israriyla sonuc yine husran.bu ay adetim bitince doktora gidip yumurtlama takibi mi yaptirsam acaba ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…