- 31 Mayıs 2016
- 760
- 871
- 103
Her şeyin bir zamanı var işte canım. İnşallah en kısa zamanda nasip eder rabbim@Circassian girl B birdgirlsukrancemal Sağolun desteğinz için 3 yılı bitrdik bebk isteyeli 4 yıllık evli,ym yaş 25 hiçnbi sıkıntı yok desteklyci yumrtlama takbi tedavisi yapılyor bu ay yne başlıcaz baklm tedaviye
Akıntı yumurtlama belirtisi bildiğim kadarıyla. Bende aynı durumdayım şu anmerhaba bende adete 14 gun kaldi akintim var suan yapis yapis yumurtlama belirtisimi
goguslerimde hassaslasti
Benim de 14 gün var göğüslerim acayip hassas kasiklarimda batmalar var çözemedim vallahimerhaba bende adete 14 gun kaldi akintim var suan yapis yapis yumurtlama belirtisimi
goguslerimde hassaslasti
Benim de 14 gün var göğüslerim acayip hassas kasiklarimda batmalar var çözemedim vallahi
canim benim temmuz ayinda felaket kasik agrim vardi ohhh dedim kesin tuttu ama adet olmustum.. umudum bu ay bakalim. madem yumurtla gunu degerlendirek
muhakak canm nasipte nezamnsa ozamn olacak ama ben sadsece cevremden ve sorulardan yıldım,bittim her yerde insanlar bebek mi sorar yok işte yok sorunca ben üzülünce acı cekince mahçup olunca bebek özlemim bin kat daha artınca zevk mi alıyosunuz demek istiyorummmmHer şeyin bir zamanı var işte canım. İnşallah en kısa zamanda nasip eder rabbim
Günaydın :))Günaydınnn
Çok iyi anlıyorum canim seni sanki biz istemiyoruz çocuğumuzun olmasını da onlar istiyor yeter diye bağırmak geliyor insanın içinden Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah canim sağlıklı sihhatli da özlemin son bulsun hayırlısıylamuhakak canm nasipte nezamnsa ozamn olacak ama ben sadsece cevremden ve sorulardan yıldım,bittim her yerde insanlar bebek mi sorar yok işte yok sorunca ben üzülünce acı cekince mahçup olunca bebek özlemim bin kat daha artınca zevk mi alıyosunuz demek istiyorummmm
amin canmmmm hepimize nasip etsin rabbim anne olmayı bi an önce ..çevrem çoık geriyo beni ve o kadr çok hamile ve yeni doğum yapan var ki yakın çevremdee kendm için çok üzülüyorummÇok iyi anlıyorum canim seni sanki biz istemiyoruz çocuğumuzun olmasını da onlar istiyor yeter diye bağırmak geliyor insanın içinden Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah canim sağlıklı sihhatli da özlemin son bulsun hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?