Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

ama evet hamile olabilir cevabını bekiyordum bu cevap olmadı şaka tabi saol canım bi araştırayım ozaman helicobakteri nasıl oluyormuş
canım mide yanmaları bebek büyüdükçe mide baskısıyla oluyor henüz çok erken .hamile olsanda bebek rahimde küçücük olduğu için yanma yapmaz.kandaki hormonlardan dolayı bulantı yapar:)

merhabalar bende bu ay hamile kalmak istiyorum. mart 20 de 8 haftalıkken düşük yaptım ve kürtaj oldum. doktor kontrolde rahim temiz ve iyi korunmaya gerek yok dedi. yumurtlama günlerini takip ettim ama olmadı. geçen adet döneminde çok az kanaa olunca beta 5,9 çıktı 2 gün sonra 0,3e düştü. bu ay yumurtanın kendisi büyüdü ilaç kullanmadım. geçen cuma sağda büyümüş dedi. iğne yapmayalım kendisi çatlasın dedi. ilişkiye pek uyamadık. 1 kez oldu ama tutar mı bilmiyorum. bel ağrısı, uykusuzluk, halsizlik, karında şişkinlik, kasıklarımda ara ara ağrı var. BAT: 7 temmuz İnşaALLAH ALLAH'ın izniyle pozitif bekleyen herkes hamile kalır bu ay.

Cabin bu kadar takip uzulursenn zor yaaaa, oyalancak bisiler bul kendi I sartlama

Kızlar şimdi bişey sorcam ben P.C. diye bi uygulama kullanıyorum arkadaşımda bu uygulamaya göre gebe kaldı. O uygulamaya göre bugün yarın ve pazar gebelik ihtimalim yüksek ve yumurtlama dönemime denk geliyor. Bende buna göre davranıyorum şimdilik,bu uygulamayı kullanıp başka olumlu sonuç alan var mı acaba?

mrb kızlar eşimin uğurlu ayı ağustos .. uğurlu sayısı 8 aynı zamnda inşallah uğurlu ayın ilk gnü uğurlu gelir bize...ve tüm isteyenleree ve bugün dayanamdım test aldm ptesi sabah yaparım bakalmmmm

mrb kızlar eşimin uğurlu ayı ağustos .. uğurlu sayısı 8 aynı zamnda inşallah uğurlu ayın ilk gnü uğurlu gelir bize...ve tüm isteyenleree ve bugün dayanamdım test aldm ptesi sabah yaparım bakalmmmm
Hadi bakalım inşallah güzel haberler verirsin canim bize de

soyledıklernde haklısın canım. kafam allak bullak bu ayda kaldı tedavı anestezyle hısteroskopı yaptrcam ılskı yok bu ay.. hayrlısı bakalm herlde haberı olr aılesınn artık blmıyorum vardr bndada bı hayır ögrenrlerse gzleme stresm kalma belkı blmıyorum rabbıme braktım ne hayrlysa oolsun

hayrlısı olsn cnm her ayda bısey cıkarıyo dktrlar zaten bakalm bısey vesıle olck ınsallah

Seni kıskanıyor bu çok belli..ama kocasından kıskanması çok anormal bişey ya kocasına güveni yok yada hasta düşüncelere sahip..inan okurken benim bile ićin sıkıldı sen nasıl başedebiliyorsun? Aman dikkat et sen yinede böyle sağlıklı düşünmeyen insanlar var etrafında iftiraya bile kurban gidebilirsin allah korusun,eşine böyle bişey söyleseler ortalık daha fena karışır..Sen çok fazla muhatap olma,uzak durmanda fayda var..kardeşinin karısını kocasından kıskanan bir hasta var karşında

Ptesi bnde yapcamm hadi hayirlisiii))

Aynen herşeyin hayırlısı olsun canim takma kafana her seyi ,oluruna birak bnce de..öyle mi.derler böyle mi olur filan diye dusunme,amaan millet ne dusunurse düşünsün ne derse desin,biz yuvamizda mutlu olmanin peşinde olmaliyiz.bnde diyorum bazen esimle tartisinca kndi kendime, noldu simdi birbirimizi kirdik uzduk degdi mi diyorum..cok kafaya takmamak gerek buarada histeroakopi ne demek ilk defa duydum?

Evet arkadaşlar bugün doktora muayenesi aonucunda da hamile olduğum kesinleşti beta test aonucuna göre 18 günlük ve ultrasonda kese gözükmedi henüz.
Geçen cumartesi beta testi 86 çıkmıştı 6 gün sonra (cuma) yaptırdığımız beta testi 932 çıktı.
Bu kadar y0kselmesi normalmidir. Heyecandan doktora hiç bişey soramadım☺

rahım ıcıne kamerayla detaylı bakıyolar cnm bugun yaptrdm bakamadı dktr rahımm kanalı darmıs..pazartesı aneztezyle yapcklar ksmetse bakalm ne cıkacak belkı bu vesıle olr allah bılr

Hayirli ugurlu olsun insallah saglicakla kucagina al bebisini darisi basimiza :)

Hayırlı olsun tebrikler! ! Allah tamamına erdirsin inşallah bize de dua et lütfen

Kizlar bu arada siz rahat rahat doktora gidiyosunuz bu alttan baktiklarinda kanallar falan kapali oluyomus onu goruyolarmis ve her doktor bilmiyomus onu. Gorumceminde bi sene olmamis ta adiyamandan antalyaya gitmis gorumcesi demis illa bi doktorum var gidelim hatta demis olmaz benim cocugum olmuyo gitmeyelim istemiyorum falan sonunda gitmis adam alttan bakmis demis kanallar kapali acmamiz lazim allah razi olsunda bulmus valla acmis hemen cocugu olmus.. Bu sadece ondan dinledigim hani aklinizda bulunsun.. Daha cok yeniyim iki aydir deniyoruz ama 1 yil olmazsa biseyde cikmazsa aklimda o hep.. Gerci nedense bu ay bile korkum yok aslinda adet olmucam sanki insallah allah yaniltmasin beni hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…