ama evet hamile olabilir cevabını bekiyordum bu cevap olmadıo helicobakteri belirtisi olabilir canım diğer adıyla mide mikrobu
canım mide yanmaları bebek büyüdükçe mide baskısıyla oluyor henüz çok erken .hamile olsanda bebek rahimde küçücük olduğu için yanma yapmaz.kandaki hormonlardan dolayı bulantı yapar:)ama evet hamile olabilir cevabını bekiyordum bu cevap olmadışaka tabi saol canım bi araştırayım ozaman helicobakteri nasıl oluyormuş
Cabin bu kadar takip uzulursenn zor yaaaa, oyalancak bisiler bul kendi I sartlamabu ay adetimin bittigi günden baslayarak iki günde bir calisiyoruz, gecen ayki ilk deneme heyecanla basladi hüsranla bitti beklemek o kadar zor olduki. Bu ay adet bitiminde basladigim icin rahatim biraz aslinda ama olurmu olmazmi allaha emanet insallah diyebiliyorum sadece.. Hamile kalmak icin nerler yaptiginizi benimle paylasirsaniz yardimci olursaniz ve bilgilerinizi paylasirsaniz cok sevinirim.. Ben gecen ay ilk kez cocuk yapmaya karar verdigimizi görümceme hevesle heyecanla anlatirken güya bana dua ederken ve kendi ucuncu cocugu hic istemezken ne hikmetse hamile kaldi benim sonuclarda negatif cikinca bütün moralim yerle bir oldu ve hic hevesimde kalmadiama istiyorum bir cocugumun olmasini rabbimin izniyle insallah önümüzdeki aya isteyen herkes hamile girer
Greek Yok Artik cnmBenim de adete 1 hafta var ovulasyon testiyle takip etmeye çalıştım benim sorum su olacak arkadaslar ovulasyon tarihim gecti ama adete kadar calismalara devam etmek gerekirmi
Hadi bakalım inşallah güzel haberler verirsin canim bize demrb kızlar eşimin uğurlu ayı ağustos .. uğurlu sayısı 8 aynı zamnda inşallah uğurlu ayın ilk gnü uğurlu gelir bize...ve tüm isteyenleree ve bugün dayanamdım test aldm ptesi sabah yaparım bakalmmmm
Canim seni bi nebze olsun anlıyorum. Bz de evleneli 2yil oldu haliyle aileler soruyo surekli.2aydir korunmuyoruz olmadi neyazikki..arkadsim ikinci ayda biri de ilk ayda hamile kaldı. Insan Kendini kötü hissediyor elbette.ama senin ilk onceligin esinle güzelce konuşmak olmali..sen kırgın ve kizginsin sanirim ona bu haldeyken isteyerek iliski yasayamaz,görev bilinciyle yaparsın. Sen de mutlu olmazsin..gecen bizde aileler yüzünden tartistik,evet erkekler biraz saf oluyor bzm gordugumuzu görmüyor, görmek istemiyor. Tam da yumurtlama haftamdayiz..hic konuşmadığımiz icin öncesinde olan 2.3iliski var okadar..degerlndiremedik yani haftayi ve bu hayaller bir ay sonra ya kalıyor demek..sen de sakince ve güzelce herşeyi konus esinle, kırıldığını, üzüldüğünü, duygularını tartışmadan anlat..ellerinj tut karsisina otur konus bnce. Akil verir gibi olduysam kusra bakma,sadece yazdiklarindan cok etkilendim,üzüldüm canim
umudunu-kaybetme Ay canım seni anlıyorum ama öyle deme ya esin sonuçta seni çok iyi anlıyorum valla çok zor ne güzel ki sen basariyosun ben hep kendimi geri çekiyorum dayanamıyorum ama eşinin kalbine inşallah rabbim iyilik nasip eder de anlar seni
Seni kıskanıyor bu çok belli..ama kocasından kıskanması çok anormal bişey ya kocasına güveni yok yada hasta düşüncelere sahip..inan okurken benim bile ićin sıkıldı sen nasıl başedebiliyorsun? Aman dikkat et sen yinede böyle sağlıklı düşünmeyen insanlar var etrafında iftiraya bile kurban gidebilirsin allah korusun,eşine böyle bişey söyleseler ortalık daha fena karışır..Sen çok fazla muhatap olma,uzak durmanda fayda var..kardeşinin karısını kocasından kıskanan bir hasta var karşındaBende okadar çok istiyorum ki onlarla birlikte gezmeyi böyle heyecanları birlikte paylaşmayı ama takındıkları tavır o kadar tuhaf ki sanki düşmanlarıyım kocasını bile kıskanıyor benden adam benden 12 yaş büyük ben onu bir abi olarak görüyorum neyimi kıskanıyor 5 senedir çözemedim. Evlenmeden önce açıktım ben evlenmeme 7 ay kala kapandım pantolon tunik elbise tarzında giyiniyorum etek giymem gömlek filan giymem. Alışverişlerde hep etek gömlek aldılar ben bunları giyemem dediğim halde haberim olmadan yani ben başka mağazadayken görümcem gidip almış hiç yaşıma göre şeyler de değildi. Görümcemin ilk bu hareketinde ne yapmaya çalışıyor yaşlımı göstermeye çalışıyo anlamadım demiştim kendi kendime sonra takmadım kafama.. Bunlar söz takmaya geldiler kocasını ilk sözümde gördüm, adam bana dediki x i çağırır mısın bende tamam dedim görümceme x seni çağırıyor dedim bunu sorun etmiş vay efendim ben kocasının yaşındamıymışım neden ismiyle hitap ediyor muşum enişte demem gerekiyormuş bende dedim ki ev kalabalıktı sana eniştem çağırıyor desem anlıcakmıydın kocan olduğunu senin enişten beni niye çağırıyor demezmiydin dedim oda orası öylede x abi diyebilirdin dedi bende bence sen şuan kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun adamın yüzüne bakıp ismiyle hitap etmedim herhalde sana öyle söyledim ben eğer yüzüne ismini söyleyerek konuşursam o zaman uyarırsın dedim. O gün bu gündür de adama ne enişte, ne abi, ne de ismiyle hitap ettim uyuz oldum çünkü. Evlendikten sonra da kocası eve ilk geldiğinde de olay olmuştu pantolon tunik giyiyorum demiştim ya yine öyle giyindim bu da olay oldu ayıpmış görümcemin kocasının yanında pantolon giyemezmişim birdaha asla çıkmıcakmışım adamın karşısına öyle. Bende benim giyinme tarzım böyle ama ben herkesin yanında böyleyim dedim kaynanam da sana etek almadık mı etek giy dedi bende ben asla etek giymem benden gizli almışsınız üstelik dedim yani onların üzerimde bir baskı kurmaya çalıştığını anladım ve buna izin vermedim. Görümcem de etek gömlek giyiniyordu artık oda benim gibi tunik pantolon giymeye başladı. Artık beni gözünde ne kadar büyüttüyse bilmiyorum keşke senin gibi bir görümcem olsaydı..
Ptesi bnde yapcamm hadi hayirlisiiimrb kızlar eşimin uğurlu ayı ağustos .. uğurlu sayısı 8 aynı zamnda inşallah uğurlu ayın ilk gnü uğurlu gelir bize...ve tüm isteyenleree ve bugün dayanamdım test aldm ptesi sabah yaparım bakalmmmm
Seni kıskanıyor bu çok belli..ama kocasından kıskanması çok anormal bişey ya kocasına güveni yok yada hasta düşüncelere sahip..inan okurken benim bile ićin sıkıldı sen nasıl başedebiliyorsun? Aman dikkat et sen yinede böyle sağlıklı düşünmeyen insanlar var etrafında iftiraya bile kurban gidebilirsin allah korusun,eşine böyle bişey söyleseler ortalık daha fena karışır..Sen çok fazla muhatap olma,uzak durmanda fayda var..kardeşinin karısını kocasından kıskanan bir hasta var karşında[/QUOTE
:)
soyledıklernde haklısın canım. kafam allak bullak bu ayda kaldı tedavı anestezyle hısteroskopı yaptrcam ılskı yok bu ay.. hayrlısı bakalm herlde haberı olr aılesınn artık blmıyorum vardr bndada bı hayır ögrenrlerse gzleme stresm kalma belkı blmıyorum rabbıme braktım ne hayrlysa oolsun
Aynen herşeyin hayırlısı olsun canim takma kafana her seyi ,oluruna birak bnce de..öyle mi.derler böyle mi olur filan diye dusunme,amaan millet ne dusunurse düşünsün ne derse desin,biz yuvamizda mutlu olmanin peşinde olmaliyiz.bnde diyorum bazen esimle tartisinca kndi kendime, noldu simdi birbirimizi kirdik uzduk degdi mi diyorum..cok kafaya takmamak gerekbuarada histeroakopi ne demek ilk defa duydum?
Hayirli ugurlu olsun insallah saglicakla kucagina al bebisini darisi basimiza :)Evet arkadaşlar bugün doktora muayenesi aonucunda da hamile olduğum kesinleşti beta test aonucuna göre 18 günlük ve ultrasonda kese gözükmedi henüz.
Geçen cumartesi beta testi 86 çıkmıştı 6 gün sonra (cuma) yaptırdığımız beta testi 932 çıktı.
Bu kadar y0kselmesi normalmidir. Heyecandan doktora hiç bişey soramadım☺
Hayırlı olsun tebrikler! ! Allah tamamına erdirsin inşallah bize de dua et lütfenEvet arkadaşlar bugün doktora muayenesi aonucunda da hamile olduğum kesinleşti beta test aonucuna göre 18 günlük ve ultrasonda kese gözükmedi henüz.
Geçen cumartesi beta testi 86 çıkmıştı 6 gün sonra (cuma) yaptırdığımız beta testi 932 çıktı.
Bu kadar y0kselmesi normalmidir. Heyecandan doktora hiç bişey soramadım☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?