Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

Bizedeeee iki aydrrr deniozz inssss.... Bisicikk olmazzzz

canını sıkma ınsallah allah sanada verır umıdını kezme dua et

İnanıyorum cnm sayfalar az gelir hatta internetler yetmez bunları anlatmaya.. Asıl bizim hazmedemediğimiz konu onların bizim malımızı hazmedememeleri. Bizim de Arabamız var çok şükür ama burnumuzdan getirdiler. Vay efendim ne gerek varmış sonra ne oldu bizden 1 ay sonra kayın Pederi 2. El araba almış onlar istememişte kp ısrar etmişmiş bende döndüm eşime dedim ki benim buralar da külahım olucaktı gördün mü sen :)) sonra eşim bana telefon aldı yine aynı Tribe girdiler ne gerek varmış konuşmaya yarasın yeter miş. Sonra bi baktım aaaa kv desi küçük hanıma benim telefonumun aynısından almış kendisi istememişte kv si hediye olarak almış güldüm geçtim ne diyim bilmiyorum bunun gibi birçok şey bu kıskanmak değilde nedir?.. alsın tabi arabada alsın telefonda alsın ev de alsın en iyisini alsın alsında neden önce karşı gelip gerek yok diyip benim yaptıklarımı yapar bilmiyorum.

Valla okudukça kendimi görür gbi oldum bnde tam olarak bu durumdayım hep bi mana bulurlar snra gder aynısını yaparlar görümce hazretleri

Beni umursamıyor muş gibi davranıp benim yaptığım şeylerin aynısını yapıyor. Kocası kısmına gelirsek o kadar saçmaki gerçekten o yüzden ben o adamla yanyana bile gelmek istemiyorum birde sanırım ben zayıfım görümcem kilolu evlenirken oda zayıfmış sonra 90 kilo ya çıkmış bende o zamanlar 45 kiloydum ne giysem güzel duruyo belkide bu yüzden pantolon giymemi istemiyor du bilerek büyükmüşüm gibi giydirmeye çalıştılar ben hamile kaldığım da 63 kiloyla doğuma gittim doğuma gitmeden önce bi konuşmamız olmuştu diyet yapıcaktı kendisi bende bekle ben doğum yapim birlikte girelim diyete morel oluruz birbirimize demiştim oda ohoooo sen doğum yapana kadar ben zayıflarım demişti ama ben doğum yaptım zayıfladım çocuğum 3 yaşına geldi görümcem hala zayıflıcak 4 sene geçti hala aynı kocası demişki artık yayıflasan iyi olucak oda bana iyice uyuz oldu biraz yemek yesene kızım bilirek yemiyosun kilo almamak için dedi bende ne alaka ben çocuk emziyorum o yüden yazıfladım bu kadar demiştim 43 kiloya düşmüştüm hırsını bildiğin benden çıkarıyor ben öyle düşünüyorum buda son yaşadığım olayda anladım bu diyete başlamış 2 ay önce düğün vardı iki debir arkam belli oluyomu diyip durdu bende belli olmuyo niye soruyosun ikidebir dedim oda ya zayıladım da o yüzden belli olmasın iç çamaşırım dedi bende ne alaka zayıfladıysan zaten belli olmaz ki dedim bu bana zayıfladığını söylemek icin 40 takla attı yani ama eline yüzüne bulaştırmış oldu verdiğide 2 kilo 88 e düşmüş yani sonra 1 ay önce bu bana dediki kız sen ne kadar kilo almışsın dedi bende evet aldım 43 tüm 50 oldum böyle daha iyi dedim. Sonra yine aynı şeyi söyledi gerçekten çok kilo almışsın g*tn kapıyı bacayı kırıyo dedi ben şok oldum nasıl konuşuyorsun ben kilomdan memnunum dedim oda ben yazıflıyorum sen kilo alıyosun dedi. Yani yine 40 takla attı zayıfladığını söylemek için. Bende ne güzel devam et diyetine dedim ben 80 kiloyum dedi bende baya vermişsin aramızdaki kilo farkından bir tane insan çıkar dedim iç savaş mı yaşıyor anlamadım psikolojik olarak beni ezmeye çalışıyor ama okadar çok eline yüzüne bulaştırıyorki bunun farkında bile değil en çokta benim farkındalığımın farkında olmamasına üzülüyorum yazık gerçekten. Tekrar söylüyorum keşke senin gibi bir görümcem olsaydı :)))

Valla okudukça kendimi görür gbi oldum bnde tam olarak bu durumdayım hep bi mana bulurlar snra gder aynısını yaparlar görümce hazretleri
Iyiside kotusude butun gorumceler ayni bosuna hikayede cay kasigi dememisler gorumcelere. Bende görümceyim ama iyi gorumceyim kendimi katmiyorum yengem gelince herkes herseyi yapiyo abimi seviyorsak onuda sevmek zorundayiz ki bize dünyalar tatlisi bi yegen verdi binlerce kez sükür rabbime o bizim dünyamiz..

Canim simdi yazdiklarini okudum ben bile güldüm vallahi allah yardimcin olsun sendeki görümcek demekki :) benim gorumcem hamile kalmak istiyorum dedigim ay hamile kaldi o kadar onun disinda zararsiz digeride ufak zaten rabbime sükürler olsunki sorunum yok esimin tarafiyla.. Bi tek altinlara cok karisiyorlar o kadar gecende onunda önünü kestim kavga ettik konusmuyoz sorun yasiyoz dedim kayinvalideme aman siz iyi olun biz bisey demiylruz dediler sesleri kesildi esim ilk cocuk cok duskunler o yuzden bana sesleri cikmiyo pek.. Ama gorumcene dikkat et canim sen fazla yuz goz olma betermis seninki ne hasta ruhlu insanlar var dunyada :)

Gurur yok ki bunlarda şayet ben olsam ya laf etmem ya da laf ettiysem sözlerimi Yalamam yani yüzsüzler restmen. Ne var yani alışverişlere birlikte çıksak gezsek birlikte eğlensek sevincimizde üzümtümüzde bir olsa ne olur yani ama yok illa bi yerden üstünlük göstermeleri lazım ama onuda başaramıyorlar işte. Arabayı sıfır aldık 55 bin e abilereni arayıp bir hayırlı olsun bile demediler sadece azarladılar vay efendim 55 bine araba alınırmıymış çok pahalıymış bizim etimiz budumuz neymiş eşimde siz mi benim abimsiniz benmi sizin abinizim size mi sorucaktım kaç paraya araba alıcağımı demişti. 3 sene önce kredi kartı çıkarttık kendimize onu bile laf ettiler yok Şirketimiz mi varmış neyimize gerekmiş ama hanım efendilerin ellerinde bırak bir tane kredi kartını her bankanın kredi kartı var. Restmen bu tavırlar bizim hiçbirşeye sahip olmamızı istememelerinden kaynaklanıyor hep banacılar yani

Benim de eşim ilk çocuk ve tek erkek evlat daha güzel davranmaları gerekiyor ken bin beterler. Artık görümceme sadece gülüp geçiyorum kıskanılmak güzel yaa eşime şikayet etmişler geliyo burda oturuyo hiçbişeye yardım etmiyo demişler eşimde bana anlattı sen ne söyledin dedim eşimde ben onu size hizmet etsin diye göndermiyorum demiş kv köpürmüş tabi senin yüzünden bu kadar burnu havada sen yüz veriyorsun demiş arkasından görümcelerim söylenmiş bir sürü eşimde kaçtım geldim kendimi zor kurtardım valla dedi bende sence ben yardım ediyor muyumdur yoksa dedikleri gibi oturuyor muyumdur dedim eşimde meyve veren ağaç taşlanır güzelim dedi

Canımm benim sağol..allah hepimizi iyilerle karşılaştırsin,fesat yüreği kötü insanlardan korusun bizi...dediğim gibi senin bişey yapmana gerek yok onun içindeki haset onu bitirir sana bişey olmaz hić takma..

Oh iyi etmis esin bende bazen soyle boyle olursa falan ne yaparsin diye yokluyorum kimse senin arkandan konusamaz kimse sana sesini cikaramaz agzini acamaz diyo eslerimiz bize iyi olsun gerisi önemli degil her halimize sukur görümcende birak catlasin o ancak kendini yer icten icten allah herkesin icini bilir görür canim ona görede hakkini verir..

Ama yine de düşmesini istemem üzülürüm yani merhametli bir insanım çok şükür artık gülüp geçiyorum ona

Hak yerini buluyor çok şükür bu dün ya da olmasa bile öbür dünya mutlaka sorulur çok şükür bunu bilmek bile güzel. Amannnn ne Yaptınız bakalım bu ay batlar ne zaman

Hak yerini buluyor çok şükür bu dün ya da olmasa bile öbür dünya mutlaka sorulur çok şükür bunu bilmek bile güzel. Amannnn ne Yaptınız bakalım bu ay batlar ne zaman
Benim 4 yada 5 agustos gunu sasmaz 29 gunde bir oluyorum bi terslik olmazsa.. Camin senin cocugun var sanirim allah bagislasin. Benim ozellikle sag gogsumde ortadan baslamis damarlar cok cok belli insnilmaz harita gibi onun disinda sagli sollu sirtima koltuk altima dogru butun damarlari goruyorum.. Birde tuhaf olan sag dirsegimde yani kolumun dis tarafindakidamarlarda harita gibi gogsumden daha mavi belli oda ne alaka anlamadim.. Bunu belirti olarak gormuyorum sag gogsumde tumor var bu ay cok agridi bide sag kolumdan kan vermistim gecen damarlarim cok sert dedi hemsire ki bende damar bulamiyorlar kendim diyorum surdan burdan alin diye o derece :) acaba beni cokmu zorladi.. Gogsumdeki damarlar gecen aydan beridir var bu ay daha koyu ve kolumu yeni farkettim.. Dedim tecrubelisib hastamiyim ne anlamadim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…