Masallah vallah 9 gun once cikanida hic duymamistim daha.. Evet ikinci cizgi var silikte olsa baya gorunuyor.. Adet gunune kadar bekle tekrar yap koyulasir sanirim tebrikler :)Kizlar 2.ayim bu ay adetime 9 gun var dayanamayip test yaptim 2.cizgi var gbi ama emin olamiyorum
Var gibi sanki ama adetin geçmesini bekle bence yada dayanamıcaksın kan testi yaptır emin ol. Hakkında hayırlısı olsun inşallah canımKizlar 2.ayim bu ay adetime 9 gun var dayanamayip test yaptim 2.cizgi var gbi ama emin olamiyorum
Hayırlu olsun canım ama dr lar geri çekilme yöntemini korunmadan bile saymıyorlar.çünkü o yömtemle her zaman gebelik ihtimali var.Canım çok garip gelsede böyle şeyler gerçekten oluyo benim kendi annem ve çevremdeki çoğu kadın yumurtalama günü münü bilmiyor korunurken bebek sahibi olan bir çok insan tanıyorum ben de ilk ayımda hamile kaldım kafaya takmamak cidden çok etken ama sonuç nasipte ne varsa o oluyo
Canım bende 8agustosu bekliyorum. Yumurtlama dönemi iyi değerlendirdim gibi ama nasip herşey...geç döllenme dediğin şeymi acaba. Yinede pek bikgim yok canım..Kızlar yumurtlama zamanı gecince iliski yasiyo musunuz, benim bat 8 agustos
Programa göre yumrtlamam gecti,2,3 kere birliktelik oldu tuttu mu bilmiyirum,suan tekrar adetime kadar ilişki olsa hamilelik ihtimali olur mu acaba bilginiz var mi?
Canimm allah yardim etsinMerhaba arkadaşlar nasıl başlasam bilmiyorum hepiniz gibi bende çokkk istiyorum ama şu an ikinci düşügümü yapıyorum çok zor bi durum 1 buçuk senelik evliyim her ay aynı şeyi yaşıyorum 2 ay sevinç yaşadım ama bu seferde daha büyük üzüntüyle sonuçlandı Allah kimseye yaşatmasın bu durumu çok zor napıcam ben şimdiii.
Kuzumm allahin bir bildigi vardir de dua et her haline sukretAmin canım insallah isteyen herkezin kucağına almayı nadip eder Allahım su an başladım hastaneye araştıcaklar bakalım ne çıkacak ilk düşük her kadında normalmiş oyüzden araştımıyolardı ama çok zor evli.olan bütün arkadaşlarım hamile onları gördükçe kötü oluyorum psikolojim bozuldu iyice
Ne demek canim herzaman, buradaki herkes sagolsun, allah razi olsun bizi bizden baska kimse anlamiyor.. Beklemesi öyle zorki bide olduktan sonra kaybetmek nasil bir acidir.. Iyi dusunelim iyi olsun insallah sen kendine dikkat et önemli olan senin saglikli olman tekrar olur bebisin insallah en kisa zamanda. Sakinan göze cöp batarmis derler hamile oldugundada kimseye soyleme 2-3 ay millet anlarsa anlasin nazar degmesinAminnnnn aminnnnn gerçekten aynı şeyleri yaşamak çok zor etrafımdakiler hiç dikkat etmedikleri halde hiç bi sorun çıkmıyor ben otururken bile dikkat ediyorum ama olnuyo desigin gibi hayırlısı degil demek ki bende yıllarca olmayanları düşünerek teselli ediyorum kendimi ama şu an gerçekten kendimi toplamam lazım sende çok sagolll bitanem o kadar iyi geldi ki bana anlatamam
canim bu isler hic belli olmaz kimi erken kimi gec yumurtluyo bazen yumurtlama hemen adet sonrasi yada öncesi olabiliyormus allöahtan umut kesilmez. Benimde surda 4 günüm kaldi ama umudum hic yok sanki ne belirti ne birsey gögüslerimin sisip agrimasi disinda ki o bile bende adet belirtisi bu ay cok gec sisip agrimaya basladi ama hicbir beklentimde yok su anda.. Hayirlisi olsun herkesin hakkindaBen ağustosta hamile olduğumu bilmeyi çok isterdim...
Ama regle 6 gün kala ilişkiye girdim sanmıyorum
Doğru diyorsun canım 2-3 ay kimseye söylememek lazım. Ben hamile olduğumu öğrendiğimde dayanamayıp yakınlarıma söyledim. Biri dedi ki kzım duyunca çok üzülcek !! Bir tane arkadaşım kürtaj oldupumu öğrendikten sonra senin bebek nazara geldi bidahaki hamileliğini bize bile söyleme dedi. Gel de bi sonraki hamilelikte söyle şimdi insanlaraNe demek canim herzaman, buradaki herkes sagolsun, allah razi olsun bizi bizden baska kimse anlamiyor.. Beklemesi öyle zorki bide olduktan sonra kaybetmek nasil bir acidir.. Iyi dusunelim iyi olsun insallah sen kendine dikkat et önemli olan senin saglikli olman tekrar olur bebisin insallah en kisa zamanda. Sakinan göze cöp batarmis derler hamile oldugundada kimseye soyleme 2-3 ay millet anlarsa anlasin nazar degmesin
Ben nazara cok inanan bi insanim ki degiyorda. Aslinda inaninca daha cok degermis derler ama bilemicem inanmasamda degecek, bastan asagi nazar boncugu ile gezsemde.. :) esim cocuk istemem istemem erken diyordu simdide baslayinca calismalara istemem yan cebime koy olayina döndü hamile olursan ilk anneme söylücem dedi ki bilirsiniz bizim millet hava atmayi sever erkek cocugun cocugu baska ya ki annesi benimkine cok duskun ilk evladi. Bende dedim olursa hemen kimseye söylemeyi dusunmuyorum ne olur ne olmaz bi doktor görsün kalbini duyalim saglikli oldugunu bilelim ondan sonra. Yani simdi sevinir millete anlatirlar benimde en hosuma gitmeyen sey yani esimi nasil tutarim planlari yapiyorum eger olurda hamile kalirsam.Doğru diyorsun canım 2-3 ay kimseye söylememek lazım. Ben hamile olduğumu öğrendiğimde dayanamayıp yakınlarıma söyledim. Biri dedi ki kzım duyunca çok üzülcek !! Bir tane arkadaşım kürtaj oldupumu öğrendikten sonra senin bebek nazara geldi bidahaki hamileliğini bize bile söyleme dedi. Gel de bi sonraki hamilelikte söyle şimdi insanlara
Siz catlama ignesi falan diyorsunuz ben en son kadin doktoruna kizken 6-7 sene önce gitmistim cok sancim oldugu icin adet döneminde birdahada kapisindan gecmedim. Hamile kalmaya karar verince randevu alayim dedim haziranda aradim lanet giresiceler 14 eylüle randevu verdiSlmmm bende varım bende çok istiyom ama kısmet .ikinci Çatlama iğnemi yaptım beklemedeyim bat 8 agustos en son çatlama iğnesinin 9. Günü test yapmıştım negatifti ondan sonra yapmadım ama sanki bu ayda olmadı HAYIRLISIII hepimiz için inşallah
Saol cnm cümlemiz için inşallah .Ben yaklaşık üç senedir ugraşıyorum cnm inşallah sen benim gibi olmazsın tedavisiz kendiliğinden gelir bebişin inan bende daha önce hiç gitmemiştim ta ki evlendikten 5 ay sonraya kadar hiç korunmadık sayılır olmayınca doktora gittim ve pcolu olduğumu öğrendim ve o günden bu güne doktor kapılarını arşınlıyorum maalesefSiz catlama ignesi falan diyorsunuz ben en son kadin doktoruna kizken 6-7 sene önce gitmistim cok sancim oldugu icin adet döneminde birdahada kapisindan gecmedim. Hamile kalmaya karar verince randevu alayim dedim haziranda aradim lanet giresiceler 14 eylüle randevu verdiallahtan hayirlisini dilemekten insallah bir sorun yoktur demekten baska birsey gelmiyor elimden su an ve son 4 gün hayirlisi olsun insallah seninde hakkinda canim..
Aynen canım aynen ilkindede ben herkeze soyledim bunda soylemicem dedim ama o haberi alınca duramıyo insan dayanamadım bi kaç kişiye söyledim ve yine hüsran gerçekten düşük çok zor sevincim kursagımda kaldı.lafı tamda böyle oluyo benceNe demek canim herzaman, buradaki herkes sagolsun, allah razi olsun bizi bizden baska kimse anlamiyor.. Beklemesi öyle zorki bide olduktan sonra kaybetmek nasil bir acidir.. Iyi dusunelim iyi olsun insallah sen kendine dikkat et önemli olan senin saglikli olman tekrar olur bebisin insallah en kisa zamanda. Sakinan göze cöp batarmis derler hamile oldugundada kimseye soyleme 2-3 ay millet anlarsa anlasin nazar degmesin
İnşallah canım Allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin ne kadarlık evlisin senCanim benimde gögüsler bir tuhaf bu ay benim tumör iyi huylu doktor sut bezlerine yakin olabilir oyleyse sut bezlerini ve sut kanallarini tamamen almak zorunda kaliriz cocuk emziremezsin o taraftan once cocuk yap yasinda genc gogsun bozulmasin diye almadi.. Biopsi yapildigindan beri adetime 15 gun kala goguslerimin sismesiyle yada cok sinirlendigimde falan bicak saplaniyo gibi oluyo. Bu ay goguslerim sismeden yine 10-12 gun kala falan agrimaya basladi aksine goguslerimde gec sisti 3-5 gun sadece tumorun agrisini hissetmistim dunden beri gogusler agriyo ama en cok o tumor sizliyo. Halbuki bide ben bugday tenliyim tatilde yandim kollar esmer ona ragmen beyaz tenli insanda bu kadar damar cikmaz o derece :) o gun su gun bakmiyo bebek tatlim ya gercekten bakmayin bizim bu kadar bilincli olmamizda hic iyi degil gibi geliyo herseyin hesabini yapiyoruz millet patir patir doguruyo stres yok kafaya takma derdi yok :) yani o yumurtlama belirtilerine bakarsak akintim cok erken oldu goguslerimde adete 10 gun kalasiya sisti desek hesap karisir bu ay ben 2-3 gunde bir calistim bide hastada oldum ustune.. Ama rabbim hayirlisini vericek biliyorum hepimizin hakkinda en hayirlisi olsun rabbin melegini sana bagislasin ikinciside en kisa zamanda olur insallah
Bu arada ben kendi derdimi anlatmaktan sana sormadım sen ne zamandır istiyosun canımNe demek canim herzaman, buradaki herkes sagolsun, allah razi olsun bizi bizden baska kimse anlamiyor.. Beklemesi öyle zorki bide olduktan sonra kaybetmek nasil bir acidir.. Iyi dusunelim iyi olsun insallah sen kendine dikkat et önemli olan senin saglikli olman tekrar olur bebisin insallah en kisa zamanda. Sakinan göze cöp batarmis derler hamile oldugundada kimseye soyleme 2-3 ay millet anlarsa anlasin nazar degmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?