Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

Kizlar 2.ayim bu ay adetime 9 gun var dayanamayip test yaptim 2.cizgi var gbi ama emin olamiyorum
Masallah vallah 9 gun once cikanida hic duymamistim daha.. Evet ikinci cizgi var silikte olsa baya gorunuyor.. Adet gunune kadar bekle tekrar yap koyulasir sanirim tebrikler :)

Hayırlu olsun canım ama dr lar geri çekilme yöntemini korunmadan bile saymıyorlar.çünkü o yömtemle her zaman gebelik ihtimali var.

Canım bende 8agustosu bekliyorum. Yumurtlama dönemi iyi değerlendirdim gibi ama nasip herşey...geç döllenme dediğin şeymi acaba. Yinede pek bikgim yok canım..

Merhaba arkadaşlar nasıl başlasam bilmiyorum hepiniz gibi bende çokkk istiyorum ama şu an ikinci düşügümü yapıyorum çok zor bi durum 1 buçuk senelik evliyim her ay aynı şeyi yaşıyorum 2 ay sevinç yaşadım ama bu seferde daha büyük üzüntüyle sonuçlandı Allah kimseye yaşatmasın bu durumu çok zor napıcam ben şimdiii.

Canimm allah yardim etsin hic hamile kalmadim bilmiyorum nasil bi duygu ama eminimki cok zordur yasamadigim icin bilemesemde seni anlamaya calisiyorum.. Cok üzgünüm senin adina doktora git kendini iyice konus ve bunun sebebini ögren bir an once. Allah bilir zamanini belkide bir sorun vardi bebekte bende bekliyorum ve hep en korktugum sey ya olunca ona bisey olursa. Nedense heo karamsarim böyle cok istedigim seylerde.. Rabbim hayirlisini versin herkese sende insallah birdahakine saglikli bir hamilelik gecirirsin allah kucagini bos birakmasin yaninda olsun insallah

Amin canım insallah isteyen herkezin kucağına almayı nadip eder Allahım su an başladım hastaneye araştıcaklar bakalım ne çıkacak ilk düşük her kadında normalmiş oyüzden araştımıyolardı ama çok zor evli.olan bütün arkadaşlarım hamile onları gördükçe kötü oluyorum psikolojim bozuldu iyice

Kuzumm allahin bir bildigi vardir de dua et her haline sukret cok zordur benimde basima gelse psikolojim yerle bir olur buna eminim. En azindan soyle dusun hamile kalabiliyorsun ve yillardir bebek bekleyen hic hamile kalamayanlar var. Kendini vucudunu kafani toplamaya bak allahtan hayirlisini dile hakkinda hayirlisi olsun.. Insallah bir kez daha güzel haberini almak nasip olsun burada ve saglikli olsun birdahakine insallah.. Kendine dikkat et sende rabbim hayirlisiyla verir tekrardan.

Aminnnnn aminnnnn gerçekten aynı şeyleri yaşamak çok zor etrafımdakiler hiç dikkat etmedikleri halde hiç bi sorun çıkmıyor ben otururken bile dikkat ediyorum ama olnuyo desigin gibi hayırlısı degil demek ki bende yıllarca olmayanları düşünerek teselli ediyorum kendimi ama şu an gerçekten kendimi toplamam lazım sende çok sagolll bitanem o kadar iyi geldi ki bana anlatamam

Ben ağustosta hamile olduğumu bilmeyi çok isterdim...
Ama regle 6 gün kala ilişkiye girdim sanmıyorum

Ne demek canim herzaman, buradaki herkes sagolsun, allah razi olsun bizi bizden baska kimse anlamiyor.. Beklemesi öyle zorki bide olduktan sonra kaybetmek nasil bir acidir.. Iyi dusunelim iyi olsun insallah sen kendine dikkat et önemli olan senin saglikli olman tekrar olur bebisin insallah en kisa zamanda. Sakinan göze cöp batarmis derler hamile oldugundada kimseye soyleme 2-3 ay millet anlarsa anlasin nazar degmesin

Ben ağustosta hamile olduğumu bilmeyi çok isterdim...
Ama regle 6 gün kala ilişkiye girdim sanmıyorum
canim bu isler hic belli olmaz kimi erken kimi gec yumurtluyo bazen yumurtlama hemen adet sonrasi yada öncesi olabiliyormus allöahtan umut kesilmez. Benimde surda 4 günüm kaldi ama umudum hic yok sanki ne belirti ne birsey gögüslerimin sisip agrimasi disinda ki o bile bende adet belirtisi bu ay cok gec sisip agrimaya basladi ama hicbir beklentimde yok su anda.. Hayirlisi olsun herkesin hakkinda

Slmmm bende varım bende çok istiyom ama kısmet .ikinci Çatlama iğnemi yaptım beklemedeyim bat 8 agustos en son çatlama iğnesinin 9. Günü test yapmıştım negatifti ondan sonra yapmadım ama sanki bu ayda olmadı HAYIRLISIII hepimiz için inşallah

Doğru diyorsun canım 2-3 ay kimseye söylememek lazım. Ben hamile olduğumu öğrendiğimde dayanamayıp yakınlarıma söyledim. Biri dedi ki kzım duyunca çok üzülcek !! Bir tane arkadaşım kürtaj oldupumu öğrendikten sonra senin bebek nazara geldi bidahaki hamileliğini bize bile söyleme dedi. Gel de bi sonraki hamilelikte söyle şimdi insanlara

Ben nazara cok inanan bi insanim ki degiyorda. Aslinda inaninca daha cok degermis derler ama bilemicem inanmasamda degecek, bastan asagi nazar boncugu ile gezsemde.. :) esim cocuk istemem istemem erken diyordu simdide baslayinca calismalara istemem yan cebime koy olayina döndü hamile olursan ilk anneme söylücem dedi ki bilirsiniz bizim millet hava atmayi sever erkek cocugun cocugu baska ya ki annesi benimkine cok duskun ilk evladi. Bende dedim olursa hemen kimseye söylemeyi dusunmuyorum ne olur ne olmaz bi doktor görsün kalbini duyalim saglikli oldugunu bilelim ondan sonra. Yani simdi sevinir millete anlatirlar benimde en hosuma gitmeyen sey yani esimi nasil tutarim planlari yapiyorum eger olurda hamile kalirsam.

Siz catlama ignesi falan diyorsunuz ben en son kadin doktoruna kizken 6-7 sene önce gitmistim cok sancim oldugu icin adet döneminde birdahada kapisindan gecmedim. Hamile kalmaya karar verince randevu alayim dedim haziranda aradim lanet giresiceler 14 eylüle randevu verdi allahtan hayirlisini dilemekten insallah bir sorun yoktur demekten baska birsey gelmiyor elimden su an ve son 4 gün hayirlisi olsun insallah seninde hakkinda canim..

Saol cnm cümlemiz için inşallah .Ben yaklaşık üç senedir ugraşıyorum cnm inşallah sen benim gibi olmazsın tedavisiz kendiliğinden gelir bebişin inan bende daha önce hiç gitmemiştim ta ki evlendikten 5 ay sonraya kadar hiç korunmadık sayılır olmayınca doktora gittim ve pcolu olduğumu öğrendim ve o günden bu güne doktor kapılarını arşınlıyorum maalesef zor ve yıpratıcı bir süreç ..

Aynen canım aynen ilkindede ben herkeze soyledim bunda soylemicem dedim ama o haberi alınca duramıyo insan dayanamadım bi kaç kişiye söyledim ve yine hüsran gerçekten düşük çok zor sevincim kursagımda kaldı.lafı tamda böyle oluyo bence

İnşallah canım Allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin ne kadarlık evlisin sen

Bu arada ben kendi derdimi anlatmaktan sana sormadım sen ne zamandır istiyosun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…