Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

Olsun canm doktorluk bişeyin yok daha bir seneyi geçerse gidersin rabbim inşallah dualarını kabul eder hayırlısı sağlıklı olsunda gerisi problem değil
Amin canim allah isteyen herkese hayirlisini versin pazartesiye girdik bakalim persembeyi bekliyorum, gecen ay o kadar para verdim testlere 4 gun onceden baktim falan ama bu ay kendimi tutmaya calisiyorum.

Regl bittikten 1 hafta sonra hissettiğin ağrı ovulasyon ağrısıdır akıntı artarsa ilişkide bulunabilirsin
Bendede solda basladi saga gecti, migde bulantisi bas dönmesi sonunda cika cika iltahap cikti :) antibiyotik kullandim migde bulantim bas dönmem gecti ama bu kezde sag kasigimda ara ara canimi yakacak kadar agri hissediyorum dünde orta kisim agridi ben hala belki telrarlamistir tam gecmemistir diye hastaliga yoruyorum.

Haklısın canım akıntı doğru söyler sen onu takip et bi de isteğini.
İç güdüsel çünkü bunlar
7 temmuzda adet oldum 17 temmuze kadar akintim olmustu sonrada bitti zaten yani. Gecen ay bile 17 gün önce sisen patlicak gibi agriyan gögüslerim bu ay 10 gün kala sisti 1 hafta kala agrimaya basladi o yuzden baya kafam karisti benim ki göguslerim duzenli cok uzun zamandir iki hafta önceden sisip agrimaya baslardi oda bazi kadinlarda yumurtlama dönemi baslayip adete kadar devam ediyormus diye okumustum.

Yok antibiyotik düzgün kullandıysan tekrar etme şansı yok.
Bu arada ovulasyon belirtisi ağrı ve şeffaf akinti aynı zamanda artan cinsel istekle kendini belli eder.
Hamilelik içinse en iyi belirti kasikta ağrı ve regl olacakmış gibi hissedip olamama

Aa demek sende göğüste belli oluyor. Yine de yanıltıcı olabilir akinti takibi daha iyi gibi. 10 gün önce şiştiyse pms olabilir çünkü.

Valla canim bi hafta düzgün kullandim hatta calistigim icinde doktor rapor verdi rahattim yani. ama soyle kasik dedigim kisim yumurtalik bolgeleri sag sol demek istiyorum dunde tam rahim kisminda ortada rahatsiz edecek kadar agrim oldu ama bu gun yoktu iste diyorum belki gecmedimi ne oldu bende bilmiyorum ki verdigi antibiotik cok agirdi hatta once ultrasoncu bakti doktorun yanina gittim onada demis cocuk plani yaptigim doktoru beklerken ultrasoncu bi kez daha geldi icecegin ilac agir bu ay cocuk denemesen iyi olur once iyiles dedi arkasindan doktorda dedi aynisini ama benim yumurtlama gunlerim gecmisti ondan sonra bi kez iliski oldu esimede soylemedim doktorun dediklerini hayirlisi olsun artik

Aa demek sende göğüste belli oluyor. Yine de yanıltıcı olabilir akinti takibi daha iyi gibi. 10 gün önce şiştiyse pms olabilir çünkü.
Akinti kesin yumurtlama belirtisiyse eger bende adet bitimine yakin oluyo o :)

Amin canim allah isteyen herkese hayirlisini versin pazartesiye girdik bakalim persembeyi bekliyorum, gecen ay o kadar para verdim testlere 4 gun onceden baktim falan ama bu ay kendimi tutmaya calisiyorum.
Tut canım tut ben 15 ine kadar beklemeyi düşünüyorum 10 gün içersinde olmazsam o zaman test yapıcam valla ay adetim geçti 1 gün geçti test yapim 5 gün geçti test yapim yok 10 gün beklicem eğer adet olmazsam

Masallah sendekide iyi sabir canim bekleyelim hayirlisi olacak insallah olmazsada takmiyorum tatilden sonra artik.

Masallah sendekide iyi sabir canim bekleyelim hayirlisi olacak insallah olmazsada takmiyorum tatilden sonra artik.
Gecikmeli regl yüzünden boşyere ümitlenmek istemiyorum çünkü o yüzden bu kadar bekledik biraz daha beklerim napim cnm :)

Merak etme bir sorun çıkmayacak.
Hayirlisi neyse o olsun. Zaten yumurtlama gectiyse gebelik mümkün değil.
Gelecek ay tekrar dene tam dene.

Aminnn canım insallah. Zor ama duymamazlıktan gel canim bu streste etkiler seni uzuldukce bunyen izin vermez bazı şeylere sen dua et olacak inşallah.
öyle yapıyorum cvp vermiyorumm ama insan bile bile de sormaz ki olanı mı saklıcam sankiii...bugn doktras gidicez bu ay tedavi istemicemmiğne ile yumrta takbi yapacktı,sanırm aynı iğnlşer aşılama da da kullanılıyor eğer öyleyse bi kaç ay sonra direk aşılamay gtcem şansm daha fazla enazndan

Ilk denemenin ertesi gunu hemen aldim zaten toplam 6 ay kullanmak gerektigi icin uc ay kullanicam olmazsa birakicam zaten randevunun zamani gelmis olur o zamana kadar doktorla karar veririz artik. :)
Toplam 6 ay mı kullanmak gerekiyormuş ? Ben 10 aydır kullanıyorum.

günaydın kızlar nasılsınız?

hepimizinumuduayni geçmiş olsun tatlım bende bebeğimi kaybettim seni çok iyi anlıyorum umarım Rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin tekrar yasatmasın.

benimde son 4 günüm ama hiç bir belirtim yok :) ilk hamileliğim geç döllenmeydi geçen doktor kontrolüm vardı sol yumurtalık biraz tembel olabilir, yumurtlama zamanında geçti dedi ama iki gündür akıntım yine arttı acaba benim sağ ayrı sol ayrı mı yumurtluyo

günaydın kızlarrrrr ben dayanamadım cumartesi doktora gittim acaba yumurtalama oldu mu diye çünkü afedersiniz şeffaf uzayan akıntı vardı sabah kesin dedim yumurtladım doktora gittim ama yumurtalarımın büyümeye devam ettiğini geç yumurtlayabileceğimi söyledi ertesi gün tekrar şeffaf akıntıdan geldi beni aydınlatır mısınız o akıntı bi defaya mahsus gelmiyor mu yani o akıntının olduğu gün yumurtlamış olmuyormuyuz ben anlamadım bu arada o akıntıyı görmek bile insanı mutlu ediyormuş onu anladım yumurtlama problemim olduğu için o akıntıyı uzun zamandır görmemiştim

akıntının süresini tam bilmiyorum ama sen bu günleri değerlendir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…