- 17 Temmuz 2016
- 2.598
- 2.513
- 83
- 38
İşte canım ben hamile olduğumu öğrendiğimde de aynı şeyi söyledim eşime ama sadece ailelere söyleyelim kimseye söylemesin onlarda dedik. Kalp atışını duyana kadar söylemeyelim dedim. Sanki ben öyle demedim kayınvalidem herkese söylemiş bi düğünü gittim daha çok yeniydi düğün sahibi geldi karnımı sevdi. Bi başkası kürtaj sonrası hadi gözünaydın dedi bebiş varmış ( kayınvalidem kürtaj olduğumu söylemeniş sanırım ) dedim pek hayırlı olmadı. Gerçi tek kayınvalşdem değil benim annem de söyledi. Bi daha mı dedim tekrar hamile kalırsam ailelere bile söylemicez belli bi dönem şu an eşimde benimle aynı fikirde. Kimin ne düşündüğünü bilemiyoruz ki canım. Herşey Allah tan tabi ama önlem almakta fayda var.Ben nazara cok inanan bi insanim ki degiyorda. Aslinda inaninca daha cok degermis derler ama bilemicem inanmasamda degecek, bastan asagi nazar boncugu ile gezsemde.. :) esim cocuk istemem istemem erken diyordu simdide baslayinca calismalara istemem yan cebime koy olayina döndü hamile olursan ilk anneme söylücem dedi ki bilirsiniz bizim millet hava atmayi sever erkek cocugun cocugu baska ya ki annesi benimkine cok duskun ilk evladi. Bende dedim olursa hemen kimseye söylemeyi dusunmuyorum ne olur ne olmaz bi doktor görsün kalbini duyalim saglikli oldugunu bilelim ondan sonra. Yani simdi sevinir millete anlatirlar benimde en hosuma gitmeyen sey yani esimi nasil tutarim planlari yapiyorum eger olurda hamile kalirsam.
Benim ovulasyon ağrısı oldu 21inde çoklu yumurtlama olmadığı sürece imkansız hamile kalmam ama bir mucize istiyorum bakalım. Seninde tez günde güzel haberini alırız inşallahcanim bu isler hic belli olmaz kimi erken kimi gec yumurtluyo bazen yumurtlama hemen adet sonrasi yada öncesi olabiliyormus allöahtan umut kesilmez. Benimde surda 4 günüm kaldi ama umudum hic yok sanki ne belirti ne birsey gögüslerimin sisip agrimasi disinda ki o bile bende adet belirtisi bu ay cok gec sisip agrimaya basladi ama hicbir beklentimde yok su anda.. Hayirlisi olsun herkesin hakkinda
Bence var gibi. Durduk yere regl yokken ağrı hissettim mi sağ ya da sol kasikta? Regl bittikten 1 hafta sonra falanMerhaba arkadaşlar adet düzensizliğim var son 6 aydır 28 günde ve 32 günde bir geliyordu bu ay 34 gün oldu test yapmadım daha hadi beni cesaretlendirin korkuyorum yoktur diye
1 sene olucak eylulde tatlimİnşallah canım Allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin ne kadarlık evlisin sen
Hamileliği çok kafaya taktıysan gecikmiş te olabilir canım ama hamilelikte olabilir. 32 günü baz alırsak 2 gün gecikmiş yarın al bi test yap derim. Belki çift çizgiyi görürsün :) hakkında hayırlısı olsun canımMerhaba arkadaşlar adet düzensizliğim var son 6 aydır 28 günde ve 32 günde bir geliyordu bu ay 34 gün oldu test yapmadım daha hadi beni cesaretlendirin korkuyorum yoktur diye
Iki gün önce sağ tarafında vardı bugün sol tarafimda hafif batma gibi oluyorBence var gibi. Durduk yere regl yokken ağrı hissettim mi sağ ya da sol kasikta? Regl bittikten 1 hafta sonra falan
Öyle canim insanin icini bilemezsin ki annenin kani kaynar onun bile nazari deger. Hani kotu gozde degilde belki birini asiri sevdigin icin bile nazarin degebilir. Ama allah herkesi korusun hepimizin bebisleri olsun onlarida korusun insallahİşte canım ben hamile olduğumu öğrendiğimde de aynı şeyi söyledim eşime ama sadece ailelere söyleyelim kimseye söylemesin onlarda dedik. Kalp atışını duyana kadar söylemeyelim dedim. Sanki ben öyle demedim kayınvalidem herkese söylemiş bi düğünü gittim daha çok yeniydi düğün sahibi geldi karnımı sevdi. Bi başkası kürtaj sonrası hadi gözünaydın dedi bebiş varmış ( kayınvalidem kürtaj olduğumu söylemeniş sanırım ) dedim pek hayırlı olmadı. Gerçi tek kayınvalşdem değil benim annem de söyledi. Bi daha mı dedim tekrar hamile kalırsam ailelere bile söylemicez belli bi dönem şu an eşimde benimle aynı fikirde. Kimin ne düşündüğünü bilemiyoruz ki canım. Herşey Allah tan tabi ama önlem almakta fayda var.
Amin canım inşallah vardırHamileliği çok kafaya taktıysan gecikmiş te olabilir canım ama hamilelikte olabilir. 32 günü baz alırsak 2 gün gecikmiş yarın al bi test yap derim. Belki çift çizgiyi görürsün :) hakkında hayırlısı olsun canım
Allahin isine karisilmaz canim :) ben deli gibi okuyup arastirdigim icin yani milletin yazdigini diyorum adet oncesi sonrasi kalanda cok olmus ki benim akinti dersen erken yumurtladim diye dusunuyorum, gogusler dersen gec yumurtladim galiba diyorum bilemiyorum ki hic anlamam takipten oyle buralardan okuduklarima gore tahmin ettim kendimdekini :) aööahtan hayirlisi tabi kiBenim ovulasyon ağrısı oldu 21inde çoklu yumurtlama olmadığı sürece imkansız hamile kalmam ama bir mucize istiyorum bakalım. Seninde tez günde güzel haberini alırız inşallah
Ne kadar güzel zaten öyle olman gerekiyo ama bizim şansımız mı yok heralde bu görümcelerden yana. Evli olan görümcemin kızının fotoflarını sosyal medya da paylaşırlar benim çocuğum sanki yeğeni olmuyo varsa yok kardeşinin kızı. Kv de de aynı hepsinin whatsapp ın da kızın fotoğrafı var bir gün görmedim benim kızımın fotoğrafını koyduklarını ya şimdi bazı arkadaşlar okursa amannnn bunumu takıyosun dicekler ama öyle olmuyo işte takıyorum ister istemez ben doğurdum diyemi yani anlayamıyorum. Bekar görümcem sadece bir kez paylaşmış facebook ta fotoğrafı kendi telefonun dan çekmiş kendi telefonuma indirmek için profiline girdim bi baktım fotoğraf yok defalarca baktım bulamadım sonra mesaj attım senin derdin ne diye oda ne derdim olucak dedi bende hem kızımın fotoğrafını yüklüyorsun hemde siliyorsun siliceksen yüklemiceksin dedim oda istediğimi yaparım dedi bende söz konusu benim kızımsa yapamazsın dedim oda kız kardeşinin kızından bahsetti kıza istediğini yapıyormuş ağzına geleni sayıyormuş anası babası bir kere ağzını açıp birşey demiyo siz hemen söyleniyosunuz dedi bende bizimle olan problemini benim çocuğuma yansıtamazsın sen onun halasısın onunla ne alakası var bizim tartışmalarımızın ayrıca benim kızıma kimse durduk yere bağıra maz biz onu öyle yetiştirmiyoruz sesimizi bile yükseltmezken sen benim çocuğumu ağlatamazsın hem banane senin onun anası babası sesini çıkarmıyorsa sen benim çocuğumada okadar alışveriş yapsan baştan aşağı sen giydirsen heralde bende sesimi çıkaramazdım ama çok şükür kimseye muhtaç değiliz kimseye gebe kalmadığım için sesimi çıkarabiliyorum dedim oda ağzına geleni yazmış eşimde boşver cevap verme dedi bende cevap vermedim arkadaşlıktan çıkardım oda engellemiş bende ben seni arkadaşlıktan çıkardıktan sonra sen engellesen ne olur engellemesen ne olur dedim sonra kendi gelip konuşup barışmaya çalıştı artık çocuk gitmiyor yanına sordu neden yanıma gelmiyorsun dedi kızımda çünkü sen bana hep kızıyosun herseye bağırıyosun dedi çok şaşırdım çocuk bile farkediyosa daha artık ne diyim dedimBizde de oldu o araba muhbtti ikinci el alsaymışız nye sfr almışız fln en sonunda söylendim watsaptn bi takım olaylardn snra ddm bi skntı varsa çözelim bna yazmış umrumda değilsin engellemiş sonra. Kız ev aldık yni hayırlı olsun bile yok yni bana kalırsa her görümcede bi kıskançlık var heleki aynı yaşlardaysan bide kayınvalide çok kızcıysa durumlar böyle oluyo bnm kız kardeşim yok hep dyodum yakın oluruz ama olmadı. Gel gelelm bnde görümce olcam bizim gelinle kankayz resmen
Amin canım inşallahÖyle canim insanin icini bilemezsin ki annenin kani kaynar onun bile nazari deger. Hani kotu gozde degilde belki birini asiri sevdigin icin bile nazarin degebilir. Ama allah herkesi korusun hepimizin bebisleri olsun onlarida korusun insallah
Canim valla ben iki ayda yiprandim bu ay olmazsa zaten ay sonu tatile gidicem biraz kafa dagitirim kendimi dinlemem bide önümüzdeki aya ugrasmam tatilden sonraya birakirim diye dusunuyorum gercekten istemesi ayri, yapmasi ayri, beklemesi ayri olmamasi apayri bi sorun ve cok can skci bir durum.. Her doktorda iyi olmuyorki bilemiyorda bazisi tam neden olmadigini. Pco nedir? Ben doktora gitmedigim icin o terimleri bilmiyorum evrensel degilse turkcedeki doktorlarin kullandigi terimleride bilmiyorun malesef. Ama cok dua ediyorum hem kendim hemde buradaki herkes icin insallah en kisa zamanda hepimiz hamile kalirizSaol cnm cümlemiz için inşallah .Ben yaklaşık üç senedir ugraşıyorum cnm inşallah sen benim gibi olmazsın tedavisiz kendiliğinden gelir bebişin inan bende daha önce hiç gitmemiştim ta ki evlendikten 5 ay sonraya kadar hiç korunmadık sayılır olmayınca doktora gittim ve pcolu olduğumu öğrendim ve o günden bu güne doktor kapılarını arşınlıyorum maalesefzor ve yıpratıcı bir süreç ..
İnşallah canım.Amin canım inşallah vardır
Peki ne zamandır deniyosun yenimi başladın1 sene olucak eylulde tatlim
Bu ikinci ayimiz daha ama ben dogustan cok sabirsiz bi insanim malesef :) birde evde en kucugum birsey olsun istersem illa olucak o ama tabiki bebek konusunda allahin isine karisamam rabbim bilir zamanini hayirlisini versin diyorum. Aslinda bide cocugum olurmu olmazmi bilmiyorum oyle bi doktor kontrolune gitmedim gecen aydan beridir istiyoruz bakalim.. Onceki sayfadada yazmistim bi arkadasa hic belirti bisey yok umutta kalmadi :)Peki ne zamandır deniyosun yenimi başladın
Canım folikasite başladın mı ?Bu ikinci ayimiz daha ama ben dogustan cok sabirsiz bi insanim malesef :) birde evde en kucugum birsey olsun istersem illa olucak o ama tabiki bebek konusunda allahin isine karisamam rabbim bilir zamanini hayirlisini versin diyorum. Aslinda bide cocugum olurmu olmazmi bilmiyorum oyle bi doktor kontrolune gitmedim gecen aydan beridir istiyoruz bakalim.. Onceki sayfadada yazmistim bi arkadasa hic belirti bisey yok umutta kalmadi :)
Regl bittikten 1 hafta sonra hissettiğin ağrı ovulasyon ağrısıdır akıntı artarsa ilişkide bulunabilirsinIki gün önce sağ tarafında vardı bugün sol tarafimda hafif batma gibi oluyor
Haklısın canım akıntı doğru söyler sen onu takip et bi de isteğini.Allahin isine karisilmaz canim :) ben deli gibi okuyup arastirdigim icin yani milletin yazdigini diyorum adet oncesi sonrasi kalanda cok olmus ki benim akinti dersen erken yumurtladim diye dusunuyorum, gogusler dersen gec yumurtladim galiba diyorum bilemiyorum ki hic anlamam takipten oyle buralardan okuduklarima gore tahmin ettim kendimdekini :) aööahtan hayirlisi tabi ki
Olsun canm doktorluk bişeyin yok daha bir seneyi geçerse gidersin rabbim inşallah dualarını kabul eder hayırlısı sağlıklı olsunda gerisi problem değilBu ikinci ayimiz daha ama ben dogustan cok sabirsiz bi insanim malesef :) birde evde en kucugum birsey olsun istersem illa olucak o ama tabiki bebek konusunda allahin isine karisamam rabbim bilir zamanini hayirlisini versin diyorum. Aslinda bide cocugum olurmu olmazmi bilmiyorum oyle bi doktor kontrolune gitmedim gecen aydan beridir istiyoruz bakalim.. Onceki sayfadada yazmistim bi arkadasa hic belirti bisey yok umutta kalmadi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?