- 27 Nisan 2016
- 411
- 547
- 23
ayyy o sıkıntı bende de var 10 gün önce acayip skıkntılı bir grip geçirdim hala da atlatmış değilim öksürük burun akıntısı devam ediyo bizde aynı drurumdayızhiç bu kadar değerlendirmemiştim canım grip olduğum halde düşün değerlendiriyorum
geçmiş olsun canım dikkat et. hiç anlamıyorum ya bu yumurtlama işlerinden falan anlamamakta en iyisi sanki ne kadar çok bilirsen o kadar çok kafan karışıyor o kadar çok düşünüyorsunayyy o sıkıntı bende de var 10 gün acayip skıkntılı bir grip geçirdim hala da atlatöış değilim öksürük burun akıntısı devam ediyo bizde aynı drurumdayız
bende ikinciye mi yumurtluyom anlamadım yeniden akıntım başladı iki gündür
aynen öyle sanırım canım :) doktor kontrolümde bana hiç bişey düşünme hesaplama nasıl istiyosanuz öyle davranın 2 günde bir falan önemli değil rutininiz neyse o şekilde devam edin her hangi bir problemin yok 6 ay içinde mutlaka doğru zamanı yakalarsınız dedigeçmiş olsun canım dikkat et. hiç anlamıyorum ya bu yumurtlama işlerinden falan anlamamakta en iyisi sanki ne kadar çok bilirsen o kadar çok kafan karışıyor o kadar çok düşünüyorsun
çok denedim yok dedim bu ay düşünmiycem kafama takmıycam ama kendi kendime kaldığım zmaan sürekli kafamla konuşuyorum nasıl olcak ne olcak ya olmazsa bu ayda diye diye kendimi yiyip bitiriyorum vallaaynen öyle sanırım canım :) doktor kontrolümde bana hiç bişey düşünme hesaplama nasıl istiyosanuz öyle davranın 2 günde bir falan önemli değil rutininiz neyse o şekilde devam edin her hangi bir problemin yok 6 ay içinde mutlaka doğru zamanı yakalarsınız dediama yapabilirsek
Ne kadar var adetine canım ?ayyy o sıkıntı bende de var 10 gün önce acayip skıkntılı bir grip geçirdim hala da atlatmış değilim öksürük burun akıntısı devam ediyo bizde aynı drurumdayız
bende ikinciye mi yumurtluyom anlamadım yeniden akıntım başladı iki gündür
Akintiyi takip ettim zaten adet bitiminde basladik gün asiri ve ben doktora gittigimde bitmisti karisiklik oldu sanirim yani doktor cocuk yapma demekte gecikmisti :)Merak etme bir sorun çıkmayacak.
Hayirlisi neyse o olsun. Zaten yumurtlama gectiyse gebelik mümkün değil.
Gelecek ay tekrar dene tam dene.
saol canım bilgiler içinkızlar günaydın.
hepinize minik tüyolar vermek istiyorum çoğunuz zaten sürekli araştırıyor biliyorum .
Bunlarda benden size gelsin.
önce telefonunuza p tracker programını indirin pempe papatya resmi olan. oradan günlerinizi takip edin.ilişkinizi mutlaka yumurtlama günlerinize denk getirin.
ikincisi esinize bol ceviz pekmez gibi şeyler yedirin.
üçüncüsü sabah 6 yı aklınızdan çıkarmayın erkeklerin sperminin en verimli olduğu zamanlar .
sizde günde bir bardak adaçayı için östorejen hormonu salgılatır.
ben bunları ilk çocuğumda uyguladım 2 ay sonra hamile kaldım.
darısı başınıza.
şu an için hala başarıya ulaşamayan arkadaşlar üzülmeyin emi..? Allah bilir siz bilmezssiniz. Biz parçayı görürüz Allah bütünü bilir şerde hayır hayırda şer vardır.
Allah hayırlıysa hepinize evladını kucağına almayı nasip etsin.
beni merak eden olursa bu hafta test yaptıracağım 5inde regl olmam gerekir bakalım bugün ayın 1 i .benden nasıl haberler çıkacak bende merak ediyorum.:)
biraz kendini rahatlat canım üstüne ne kadar düşersen o kadar zorlaşıyor süreççok denedim yok dedim bu ay düşünmiycem kafama takmıycam ama kendi kendime kaldığım zmaan sürekli kafamla konuşuyorum nasıl olcak ne olcak ya olmazsa bu ayda diye diye kendimi yiyip bitiriyorum valla
Ne kadar var adetine canım ?
haklısın canım bakalım eğer olursa eylül ayında tabi izinler açılırsa tatil düşünüyoruz ikimizinde rahatlamaya çok ihtiyacı var iş stresi ayrı çocuk stresi ayrı çok iyi gelecek tatil bizebiraz kendini rahatlat canım üstüne ne kadar düşersen o kadar zorlaşıyor süreç
son 4 gün tabi şaşmazsa benim kürtajdan sonra 2. reglim olucak onun için net bişey söyleyemiyorum
Bende 14 gün sonra seninle aynı durumda olucam kürtajdan sonra 2. Adetimi bekliyor olacağım. 2. Akıntım başlaı dedin ya o yüzden sordum ne kadar var adetine diye. Benim de hamile kaldığım ay adetime yakın tekrar akıntım başlamıştı da hani acaba mı dedim :) inşallah güzel haberlerini alırız canımbiraz kendini rahatlat canım üstüne ne kadar düşersen o kadar zorlaşıyor süreç
son 4 gün tabi şaşmazsa benim kürtajdan sonra 2. reglim olucak onun için net bişey söyleyemiyorum
Bide sana bişey sormak istiyorım. Kürtajdan kaçgün sonra adet oldun? Ve yumurtlama gününü nasıl hesapladın? Ben normalde 24-25 günde bir adet oluyordum kürtajdan sonra 27. Gün adet oldum fakat 2 adetim ddzenli mi gelecek bilmediğim için çok kafam karıştı bu yumurtlama günlerinde şu anbiraz kendini rahatlat canım üstüne ne kadar düşersen o kadar zorlaşıyor süreç
tatil şart bende gezmek istiorummmhaklısın canım bakalım eğer olursa eylül ayında tabi izinler açılırsa tatil düşünüyoruz ikimizinde rahatlamaya çok ihtiyacı var iş stresi ayrı çocuk stresi ayrı çok iyi gelecek tatil bize
Bende 14 gün sonra seninle aynı durumda olucam kürtajdan sonra 2. Adetimi bekliyor olacağım. 2. Akıntım başlaı dedin ya o yüzden sordum ne kadar var adetine diye. Benim de hamile kaldığım ay adetime yakın tekrar akıntım başlamıştı da hani acaba mı dedim :) inşallah güzel haberlerini alırız canım
36. günümde oldum canım. normalde 30-31 günde bir oluyordum. çok düzenli bir hesaplama olmadı açıkçası biter bitmez hemen denemelere başladık. adetinin başlangıç gününden itibaren 14-19 günler arası yumurtlama oluyomuş genel teori bu telefonumda pepapp diye bir proğram var bende ondan takip ediyorum. ayın 27.sinde doktor kontolim vardı doktor yumurtlama günün geçmiş dediBide sana bişey sormak istiyorım. Kürtajdan kaçgün sonra adet oldun? Ve yumurtlama gününü nasıl hesapladın? Ben normalde 24-25 günde bir adet oluyordum kürtajdan sonra 27. Gün adet oldum fakat 2 adetim ddzenli mi gelecek bilmediğim için çok kafam karıştı bu yumurtlama günlerinde şu an
Programa göre de geçmiş miydi yumurtlama günün peki ?36. günümde oldum canım. normalde 30-31 günde bir oluyordum. çok düzenli bir hesaplama olmadı açıkçası biter bitmez hemen denemelere başladık. adetinin başlangıç gününden itibaren 14-19 günler arası yumurtlama oluyomuş genel teori bu telefonumda pepapp diye bir proğram var bende ondan takip ediyorum. ayın 27.sinde doktor kontolim vardı doktor yumurtlama günün geçmiş dedi
evet 4 gün geçmiştiPrograma göre de geçmiş miydi yumurtlama günün peki ?
Anladım canım hayırlısı olsun bakalım hakkımızdaevet 4 gün geçmişti
Anladım canım hayırlısı olsun bakalım hakkımızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?