- 16 Aralık 2010
- 1.826
- 223
- 163
aynen ya çok iyi geliyor burası banane yapalım canım öyle amavalla ben burda sizinle konuşunca çok rahatladım destek oluyoruz birbirimize
kesinlikle canım. ama inşallah biz ne kadar üzülsek etsek de rabbim zamanı gelince hepimize nasip edecek o duyguyuEvet onu bilmeme rağmen üzülüyorum işteolmama korkusundan kaynaklanıyor o
hem de en güzelinden en hayırlısından canım eminim yeterki biraz sabretmeyi bilelimkesinlikle canım. ama inşallah biz ne kadar üzülsek etsek de rabbim zamanı gelince hepimize nasip edecek o duyguyu
ben boşa giden her damla için üzülüyorum ya o bir damladaysa bebiş diye iyice kafayı yedim haaa
amin canımm inşallahhem de en güzelinden en hayırlısından canım eminim yeterki biraz sabretmeyi bilelim
psikoloji mi o da neydiay bizm psikolojimiz bozulmuş kızlaaarrr gitti bütün bebişler diyorum. Yakında Adile Naşit gibi uçtu kuşuuummmm diye ağlamaya başlarsam hiç şaşırmam :)
kızlar kan verdim sonucu bekliyorum 15:30 gibi çıkacak
Bu da iyiydipsikoloji mi o da neydi
Amin canım inşallah. Bana nasip etmişti ama çabuk aldıkesinlikle canım. ama inşallah biz ne kadar üzülsek etsek de rabbim zamanı gelince hepimize nasip edecek o duyguyu
aynen canım bana da nasip olmuştu ama benim de düştüAmin canım inşallah. Bana nasip etmişti ama çabuk aldıinşallah bu sefer çok beklemem ve sağlıklı olur da alırım kucağıma
aynen canım bana da nasip olmuştu ama benim de düştüamin canım amin inşallah olsun saglıklı sıhhatli alalım bu sefer kucağımıza
Ben de artık bu ay pozitif bekleyenlerdenim, umarım herkesin istediği gibi sonuçlanır :)
amin canım hepimize inşallahallah ikinize de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
biz de burda bekliyoruz heycanla canımkalbim yerinden çıkacak şu anda sonucu bekliyorum yelefonda
bende heyecanladım hemen yaz sonucu bekliyoruzkalbim yerinden çıkacak şu anda sonucu bekliyorum yelefonda
bizide heyecanlandırdın kapatıp muhasebeye gitmem lazım ama gidemiyorum meraktankalbim yerinden çıkacak şu anda sonucu bekliyorum yelefonda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?