ben yarım saat falan yatıyorum ilk 15-20 dakikada sıvılaşıp rahme doğru ilerliyormuş sanırım spermler öyle okumuştum sanki bir yerde yanlış hatırlıyoda olabilirimkızlar benim başka sorularımda var :) iliskiden sonra kac dakika kalkmıyorsunuz? bide bi sure çisinizi falan yapmıyosunuz dimiii
ben 2 3 saat yatıyorum hemen lavoboya ve ya dusa girme canımkızlar benim başka sorularımda var :) iliskiden sonra kac dakika kalkmıyorsunuz? bide bi sure çisinizi falan yapmıyosunuz dimiii
Ben hiç kalmadım öyle uyudum.
boşuna mı uğraşıyoruz yani o kadar ben kalktıktan sonra geri gelenler içinde üzülüyorum bi deBende nette okuduğumda 15-20 dk yatmanın belin altına yastık koymanın hiç bir bilimsel dayanağı olmadığı zaten ilişki sırasında boşalma esnasında milyonlarca spermin hareket ettiğini bunun bir ya da ikisinin döllenmeye geçtiğini diğer %95lik kısmında meniyi oluşturan diğer faktörler olduğunu ve dışarı atıldığını yazıyordu
Bende öyle o yüzden araştırdım canım çok fazla didiklememek lazım sanırımboşuna mı uğraşıyoruz yani o kadar ben kalktıktan sonra geri gelenler içinde üzülüyorum bi de
boşuna mı uğraşıyoruz yani o kadar ben kalktıktan sonra geri gelenler içinde üzülüyorum bi de
aynen ya bende çok üzülüyordu geri gelenlere, hatta geri itesim geliyordu içeriboşuna mı uğraşıyoruz yani o kadar ben kalktıktan sonra geri gelenler içinde üzülüyorum bi de
aynen ya bende çok üzülüyordu geri gelenlere, hatta geri itesim geliyordu içeri
boşuna mı uğraşıyoruz yani o kadar ben kalktıktan sonra geri gelenler içinde üzülüyorum bi de
bende üzülüyorum valla. Çıktı işte çıktı hepsi boşa gitti diyorum
muray19 melegini_bekliyor Black87 kızlar onu orda tutmanın imkanı yok salın gitsin, su kara yolunu bulur gidenler bizden değildir.
kafayı yeme konusunda yalnız değilsin canım merak etmeben boşa giden her damla için üzülüyorum ya o bir damladaysa bebiş diye iyice kafayı yedim haaa
yok gitmedim canım cumartesi gittiğimde bile doktor sen niye geldin adetin geçince gelicektin dedi ben de şansımı zorlamak istemedimkafayı yeme konusunda yalnız değilsin canım merak etmetekrar doktora gittin mi canım çatlamış mı yumurtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?