Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

kızlar benim başka sorularımda var :) iliskiden sonra kac dakika kalkmıyorsunuz? bide bi sure çisinizi falan yapmıyosunuz dimiii
ben yarım saat falan yatıyorum ilk 15-20 dakikada sıvılaşıp rahme doğru ilerliyormuş sanırım spermler öyle okumuştum sanki bir yerde yanlış hatırlıyoda olabilirim

bazen o şekilde uyuduğumda oluyor genelde haftasonları yapabiliyorum ama onu

Bende nette okuduğumda 15-20 dk yatmanın belin altına yastık koymanın hiç bir bilimsel dayanağı olmadığı zaten ilişki sırasında boşalma esnasında milyonlarca spermin hareket ettiğini bunun bir ya da ikisinin döllenmeye geçtiğini diğer %95lik kısmında meniyi oluşturan diğer faktörler olduğunu ve dışarı atıldığını yazıyordu

Arkadaşlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var. 2 hafta önce cuma günü beta testi 8120 çıktı ama kese görünmedi doktor geç döllenme olabilir 10 gün sonra gel 6 haftalık hamile olmalısın dedi ama sat tarihime göre 7.5 hafta olması gerekiyor. Beni endişendiren evet geç döllenme olabilir ama beta testi bu kadar yüksek olup kese görünmeyen varmı? Bu durum bana hiç normal gözükmedi. Doktor kontrolüm bu akşam ve çok korkuyorum bu arada yaşım 39

boşuna mı uğraşıyoruz yani o kadar ben kalktıktan sonra geri gelenler içinde üzülüyorum bi de

aynen ya bende çok üzülüyordu geri gelenlere, hatta geri itesim geliyordu içeri
şöyle bi düşününce yaptıklarımı kendime çok gülüyorum ayakları havaya kaldırmalar bel altına yastık koymalar binbir türlü akrobatik hareketler

ben boşa giden her damla için üzülüyorum ya o bir damladaysa bebiş diye iyice kafayı yedim haaa

kafayı yeme konusunda yalnız değilsin canım merak etme tekrar doktora gittin mi canım çatlamış mı yumurtan
yok gitmedim canım cumartesi gittiğimde bile doktor sen niye geldin adetin geçince gelicektin dedi ben de şansımı zorlamak istemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…