- 27 Nisan 2016
- 411
- 547
- 23
bende cevabı bekliyorumm acilen gitmem gerekiyo ama kalkamadımamin canım hepimize inşallah
kalbim yerinden çıkacak şu anda sonucu bekliyorum yelefonda
İnşallah Can'ım Allah gönlüne göre versin :)Bende bu ay pozitif görmek istiyorummm yumrtalama günlerimi değerlendirdik sayılır hayırlısı olsun Rabbim isteyen herkese versin inşallah :) eğer bebeğimin kalbi durmasaydı tahmini doğum tarihi 10 ağustos olucaktı malesefki kaybettim bebeğimi . İnşallah 10 ağustosta karnım dolu olur '13 ağustos bat :)
üzülme canım sakın daha çoook uzun ömürlerimiz var bir dahaki ay inşalahhh bebişin olurr
Üzülme canım benim inşallah önümüzdeki ay alırsın güzel haberi
yine mi hamişimiz yok neyse canım üzülme bi dahaki ay inşallah
canım geçmedi aslında 5inde olmam gerekiyor .ama hafifi lekelenmeler gelince belki yerleşmedir diye düşündüm ondan yaptırdım.eşim dedi yaptırmayalım diye ben dayanamadımKısmet, olmaması Allahın takdiri, bunda da bir hayır var üzme kendini, yola devam et , bu arada adet tarihini kaç gün geçti
canım geçmedi aslında 5inde olmam gerekiyor .ama hafifi lekelenmeler gelince belki yerleşmedir diye düşündüm ondan yaptırdım.eşim dedi yaptırmayalım diye ben dayanamadım
hadi sende git canım işine teşekkür ederim ortak olduğunuz içinbizide heyecanlandırdın kapatıp muhasebeye gitmem lazım ama gidemiyorum meraktan
canım geçmedi aslında 5inde olmam gerekiyor .ama hafifi lekelenmeler gelince belki yerleşmedir diye düşündüm ondan yaptırdım.eşim dedi yaptırmayalım diye ben dayanamadım
inşallah canım hepimizin olsunAklında kalmamış en azından, beklemek çok zor, bir sonraki ay inşallah kalbinin muradı olur
hayırlısı bakalım canım inşallah güzel haberler duyarız burdan beklemedeyizevet kızlar sağolun bakalım bende sıramı savdım ayın şanslısı kim olacak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?