- 11 Eylül 2015
- 46
- 31
- 88
ah bu doktorlar duramıyoruz işte sabrımız yokyok gitmedim canım cumartesi gittiğimde bile doktor sen niye geldin adetin geçince gelicektin dedi ben de şansımı zorlamak istemedim
Kızlar aranızda laboquick ultra erken gebelik testi kullanan var mı? İlişkiden 5 gün sonra sonucu gÖsterdiği söyleniyor?
aminnnnn inşaallah tez vakitte bizlere de anne olmak nasip olurrrSorarlar canim sırf senin canını sıkmak için sorarlar anlamazlar halinden. Hayırlısı olsun hakkında canim doktorun ne derse yap gerekirse başka doktorda git tek doktora bağlı kalma. Inşallah güzel haberler alacağız en kısa zamanda
Ben de clear blue baktım netten şimdi digital olanları var hamilesiniz ya da hamile değilsiniz şeklinde yazıyormuş digital ekrandaben predictor early kullanmıştım, adetten 6 gün önceye kadar doğru sonuç diyodu. kızlar başka bi sayfada clear blue diye bi test gördüm, bizim pembeler gibi diil baya mavi renkte o daha mı iyi?
Ben de clear blue baktım netten şimdi digital olanları var hamilesiniz ya da hamile değilsiniz şeklinde yazıyormuş digital ekranda
ya benim adetlerim düzensiz biraz 32 gün 35 günde falan oluyorum 13 temmuzda olmuştum ama muhtemelen geç yumurtlycam adet tarihimde değişcek sanırım ağustosun 20 sine kadar falan yolu var yaniah bu doktorlar duramıyoruz işte sabrımız yokadetine ne kadar kaldı peki
aminnnn canım inşallah. ben 10 aylık evliyim canım daha ama biz baştan beri istiyoruz. hiç korunmadım ben o yüzden. ama adet düzenim bozuldu evlendikten sonra 2 ay gelmediğini biliyorum ya hiç şaşmaz normalde. tedavi oldum ertesi ay hamile kaldım ama haziranda düşük yaptım malesef.bir ay beledikbu ay tekrar denedik bakalım hafta sonunu bekliyorum.aminnnnn inşaallah tez vakitte bizlere de anne olmak nasip olurrrsenin ne kadr oldu ?bebiş bekleyeli
Onu mu denesem bilemedim yaaa :)) gerçi daha çok erken de hiç bir detayı atlamak istemiyorum :))evet canım haftası da yazıyo hatta sanırım :) baya başarılı
ilk defa duydum araştırayım bakalım:)Kızlar aranızda laboquick ultra erken gebelik testi kullanan var mı? İlişkiden 5 gün sonra sonucu gÖsterdiği söyleniyor?
hadi hayırlısı o zamana kadar denemeye devam canım boş geçirme günleriya benim adetlerim düzensiz biraz 32 gün 35 günde falan oluyorum 13 temmuzda olmuştum ama muhtemelen geç yumurtlycam adet tarihimde değişcek sanırım ağustosun 20 sine kadar falan yolu var yani
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canımm haber ver bizede:))kızlar kan verdim sonucu bekliyorum 15:30 gibi çıkacak
inşallah pozitiftir canım hayırlısı neyse o olsun bekliyoruz güzel haberlerini inşallahkızlar kan verdim sonucu bekliyorum 15:30 gibi çıkacak
aynen canım 8-5 iş mesaisi sonra da evde mesai devam ediyor ay çok mu açık konuştum kihadi hayırlısı o zamana kadar denemeye devam canım boş geçirme günleri
hadi bakalım ilk pozitif gelsin artıkkkkkkızlar kan verdim sonucu bekliyorum 15:30 gibi çıkacak
kızlar kan verdim sonucu bekliyorum 15:30 gibi çıkacak
İnşallah pozitiftir canım bekliyoruz güzel haberlerinikızlar kan verdim sonucu bekliyorum 15:30 gibi çıkacak
ne yapalım canım öyle amaaynen canım 8-5 iş mesaisi sonra da evde mesai devam ediyor ay çok mu açık konuştum ki
Evet onu bilmeme rağmen üzülüyorum iştehalbuki yeten kısım içerde kalıp fazlası dışarı çıkıyormuş ama gel de bize anlat işte boşa gidiyor diye üzülüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?