Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

Kızlar aranızda laboquick ultra erken gebelik testi kullanan var mı? İlişkiden 5 gün sonra sonucu gÖsterdiği söyleniyor?

aminnnnn inşaallah tez vakitte bizlere de anne olmak nasip olurrr senin ne kadr oldu ?bebiş bekleyeli

ben predictor early kullanmıştım, adetten 6 gün önceye kadar doğru sonuç diyodu. kızlar başka bi sayfada clear blue diye bi test gördüm, bizim pembeler gibi diil baya mavi renkte o daha mı iyi?
Ben de clear blue baktım netten şimdi digital olanları var hamilesiniz ya da hamile değilsiniz şeklinde yazıyormuş digital ekranda

ah bu doktorlar duramıyoruz işte sabrımız yok adetine ne kadar kaldı peki
ya benim adetlerim düzensiz biraz 32 gün 35 günde falan oluyorum 13 temmuzda olmuştum ama muhtemelen geç yumurtlycam adet tarihimde değişcek sanırım ağustosun 20 sine kadar falan yolu var yani

aminnnnn inşaallah tez vakitte bizlere de anne olmak nasip olurrr senin ne kadr oldu ?bebiş bekleyeli
aminnnn canım inşallah. ben 10 aylık evliyim canım daha ama biz baştan beri istiyoruz. hiç korunmadım ben o yüzden. ama adet düzenim bozuldu evlendikten sonra 2 ay gelmediğini biliyorum ya hiç şaşmaz normalde. tedavi oldum ertesi ay hamile kaldım ama haziranda düşük yaptım malesef.bir ay beledikbu ay tekrar denedik bakalım hafta sonunu bekliyorum.

ya benim adetlerim düzensiz biraz 32 gün 35 günde falan oluyorum 13 temmuzda olmuştum ama muhtemelen geç yumurtlycam adet tarihimde değişcek sanırım ağustosun 20 sine kadar falan yolu var yani
hadi hayırlısı o zamana kadar denemeye devam canım boş geçirme günleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…