- 31 Mayıs 2016
- 760
- 871
- 103
Bence hemen git bu kan testi yaptır canim netlessin. Hayırlı olsun şimdiden sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)Bugun yarın olması lazımdı cuma yaptım bişi cıkmadı az önce yaptım fotodaki gibi Sabırsızım ben biraz geçmesini bekleyemedim
Bugun yarın olması lazımdı cuma yaptım bişi cıkmadı az önce yaptım fotodaki gibi Sabırsızım ben biraz geçmesini bekleyemedim
iki tane şuan çok mantıklı geldi çünkü hiç sabrım kalmadı nerdeyse işten kaçı eczaneye koşacağım şimdiBlack87 yapma bence akşam bekle sabaha kadar:) yada iki tane al birini akşam birini sabah yap:)
bende bişey okudum eğer gebelik çıkmazsa adette görmezseniz 1 hafta sonra tekrar deneyin dio pes etmedim yine
Cok teşekkür ederim ya kimseye söylemedim eşim dışında buraya yazıyorum bi garip oldum zaten amin diyorumBence hemen git bu kan testi yaptır canim netlessin. Hayırlı olsun şimdiden sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)
aslında senin söylediklerin umut vadedici :) çıkmasa da devam yanibenim evdeki testlerde çıkmamıştı. Sabah akşam her türlüsünü denemiştim 12 gün sonra kan testinde çıkmıştı
insallah senden de guzel haberler alırız hayırlısıyla :)iki tane şuan çok mantıklı geldi çünkü hiç sabrım kalmadı nerdeyse işten kaçı eczaneye koşacağım şimdi
Tahmin edebiliyoruz canim çok heyecanlı. Kanda da pozitif çıkarsa kalp atışlarını duyana kadar kimseye söyleme zaten canımCok teşekkür ederim ya kimseye söylemedim eşim dışında buraya yazıyorum bi garip oldum zaten amin diyorum
inşallah canım eşimden önce buraya yazacağım gibi duruyor zaten :)insallah senden de guzel haberler alırız hayırlısıyla :)
Hihhihi bikaç gün beklemesem mi eşim gelsinde bi konuşalım direk dra giderim belki allah herkese nasip etsin ya valla çok teşekkür ederim kızlarayyy ben bile heycanlandımmm:) bence hemen gidip kan testi yaptır canım. insallah orda da pozitif cıkar da tamamen rahatlarsınnn
canımmm inşallah kan testinde de çıkarrr çok sevindim adınaCok teşekkür ederim ya kimseye söylemedim eşim dışında buraya yazıyorum bi garip oldum zaten amin diyorum
Tamam oyle yapıcamTahmin edebiliyoruz canim çok heyecanlı. Kanda da pozitif çıkarsa kalp atışlarını duyana kadar kimseye söyleme zaten canım
Cok teşekkür ederim ya kimseye söylemedim eşim dışında buraya yazıyorum bi garip oldum zaten amin diyorum
Silik falan değil canım bariz belli bu :) hayırlı olsun canım inşallah çok sevindim. Darısı bize inşallah. Dua et bize deBugun yarın olması lazımdı cuma yaptım bişi cıkmadı az önce yaptım fotodaki gibi Sabırsızım ben biraz geçmesini bekleyemedim
evet canım ben de onu sorucaktım
Tebrikler kesin hamilesinBugun yarın olması lazımdı cuma yaptım bişi cıkmadı az önce yaptım fotodaki gibi Sabırsızım ben biraz geçmesini bekleyemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?