Evet papatyalıPapatyalı olan yani. Bende de o var da doğru mu acaba bilemedim
Ne kadar var adetine ?Kızlar ben de 2 tane test aldım. Birini akşam yapıcam diğerini sabah. 3 gün önce yaptım cıkmamıştı. Silik çizgi bile yoktu.Gögüslerim cok hassas. Bi yandan da pedle dolaşıyorum hasta olcam diye
Tamam canım sağolEvet papatyalı
Dündü hesaplamaya göre. Stres yaptım ondan mı olmadım adet. Az önce yaptım test. negatif yineNe kadar var adetine ?
Herşey olabilir canım bekle bikaç gün daha bakalım. Hayırlısı neyse o olsunDündü hesaplamaya göre. Stres yaptım ondan mı olmadım adet. Az önce yaptım test. negatif yine
Beklicem keşke yapmasaydım. Aminn canım inş. Hepimiz için hayırlısı neyse o olsunHerşey olabilir canım bekle bikaç gün daha bakalım. Hayırlısı neyse o olsun
Aynen canım hep beraberiz burda cok guzel burda herkez beraber kafa dagıtıyoruz insallah hepimiz burdan hamileyimmmmmm diye seviniriz aminnnnnSakın kendine sıkıntı yapıp üzme kendini canim sebebi arastirilip çaresi bulunur mutlaka her şey Allahtan. Çok iyi anlıyorum seni ben de çok sarsilmistim. Benim ilk olduğu için sebebi araştırılmadi canim kendiliğinden düştü zaten. Inşallah Rabbim bir daha yaşatmasın ikimizede. Kimseyede. Sen de bol bol dua et canim birbirimizden edelim. Vakti geldiği zaman olacak her şey inşallah biz de yavrularımızı alacağız kucağımıza
Ayyy hamilesinnnnBugun yarın olması lazımdı cuma yaptım bişi cıkmadı az önce yaptım fotodaki gibi Sabırsızım ben biraz geçmesini bekleyemedim
En iyisini yapysn kendinle beraber baskalarında hayal kırklgna ugratmaktansa söylememk en iyisiiBen soylemicem eşime bile, hatta kimseye söylemiyorum istediğimi, kendi kendime hevesleniyorum, umutlaniyorum, heyecanlanıyorum, hayal kırıklığı yaşıyorum sırayla
Aminnn canim inşallahAynen canım hep beraberiz burda cok guzel burda herkez beraber kafa dagıtıyoruz insallah hepimiz burdan hamileyimmmmmm diye seviniriz aminnnnn
En iyisini yapysn kendinle beraber baskalarında hayal kırklgna ugratmaktansa söylememk en iyisii
Haklısn üzülmeylm diye bizim gibi düşünecklr insallahhh bu sefer olurda müjdeyi verirsn esine hayırlı haberlerle gelirsnEşimi hayal kırıklığına uğratmaktan ziyade onun da heveslenip beni iyice umutlandirmasini önlemiş oluyorum
Haklısn üzülmeylm diye bizim gibi düşünecklr insallahhh bu sefer olurda müjdeyi verirsn esine hayırlı haberlerle gelirsn
Canım tekrarla bence testi. Çok mu fazla damlattin idrarını ?kızlar şu teste hemen bi bakın kalbim çok hızlı atıyo
hmm acaba çok mu oldu ? sabah denesem daha sağlıklı olcak sanırım çok heyecanlandım amaCanım tekrarla bence testi. Çok mu fazla damlattin idrarını ?
Testin markası ne acaba?hmm acaba çok mu oldu ? sabah denesem daha sağlıklı olcak sanırım çok heyecanlandım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?