- 29 Haziran 2015
- 62
- 29
- 8
maşallah canım benim :) Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallahAyy kızlar size güveniyorum kesin diyosanız sadece bikaç gun daha beklicemm. Belirtiler göğüslerim acaip şiş regl zamanında 1 şişse şuan 3 şiş öyle soyliyim..akıntı var sanırım normalden daha fazla bide genel olarak iştahsızlık var sanırım çok belirti var diyemicem eger hamileysem kesin şuanda 15 gunluk falan olması lazım.
Çizgi baya baya belli canım 15 günlük olduğunu sanmıyorum. 3 haftası kesin vardir sankiAyy kızlar size güveniyorum kesin diyosanız sadece bikaç gun daha beklicemm. Belirtiler göğüslerim acaip şiş regl zamanında 1 şişse şuan 3 şiş öyle soyliyim..akıntı var sanırım normalden daha fazla bide genel olarak iştahsızlık var sanırım çok belirti var diyemicem eger hamileysem kesin şuanda 15 gunluk falan olması lazım.
Sor canım önemli değil evet kasıklarda agrı var ama ciddi bişey değil göğüslerin sis ve fazla hassassa bence en iyi ordan anlasılıyo
15 ve 16sında ilişkiye girdik ondan once değil ve dra girmiştim 13unde bana yumurtan var bikaç gune catlar demiştiÇizgi baya baya belli canım 15 günlük olduğunu sanmıyorum. 3 haftası kesin vardir sanki
Kizlar size bisey sorucam bende idrar yolu enfeksiyonu oldu ya bir hafta antibiotik kullandim sizce ise yaramamis gecirmemis olma ihtimali varmidir? Ayakta duramiyorum tek sag kasikta agri oluyodu kac gundur ayakta durdukca sagli sollu vuruyo cok agriyo inanilmaz zorla calisiyorum. Tam boyle yumurtalik kisimlari agriyo. Hamile olup kasik agrisindan bahsederken rahim kismindanmi bahsediyorsunuz yoksa sag sol yumurtaliklara dogrumu? Lutfen biri yardim etsin ayakta calisiyorum butun gun cok dayanilmaz
2 kere ilişkiye girip mi tuttu ne güzel valla benimde umudum arttı şu an. Ama baya net çıkmış ben daha fazladır diye düşünmüştüm15 ve 16sında ilişkiye girdik ondan once değil ve dra girmiştim 13unde bana yumurtan var bikaç gune catlar demişti
Doktor verdigi antibiotik icin ilac cok agir bu ay cocuk yapma dedi hatta ulrtasoncuda demisti sonra yine geldi doktoru beklerken bidahaki aya birak dedi ikiside cok tembihledi o zaman ilac bi b.. Yaramadiysa ben onlarin :) bu isvicreli doktorlar beyinsiz yemin ederim ya ay iyice sinirim kalkti kusura bakmayin :) randevu yapicam bu hafta ama adet olup olmayacagimi bilemiyorum oersembe gunu bu aciyla 1.5 hafta daha beklemez zor olur bide of yarabbimbence bir daha gidip test yaptır istersen, geçmeme durumu olabiliyo, serum ya da aşı veriyolar o zaman daha etkili olsun diye
Bu programın fotoğrafını gösterebilir misin canım yaPeriod calender diye bi prog var oraya ocaktan beri tüm adet bilgilerimi yazdim.yumurtlama gunumu net soyluyordu.
Evet daha sorası araya bişeyler girdi yani o hafta olmuş sen ne zamandır deniyosun canım?2 kere ilişkiye girip mi tuttu ne güzel valla benimde umudum arttı şu an. Ama baya net çıkmış ben daha fazladır diye düşünmüştüm
Ben kürtaj oldum canım geçen ay 1 kere adet gördüm doktor 2 adet bekle demişti ama dinlemedim korunmayı biraktim. Takvime göre bugün tam yumurtlama günüm gözüküyor ama ne kadar dopru bilmiyorum. 3 defa ilişki oldu bu dönemdeEvet daha sorası araya bişeyler girdi yani o hafta olmuş sen ne zamandır deniyosun canım?
Canım erken test bile olsa imkansz bnce göstermesi 10-12 gün snra gösterir en erken kana bile yni geçiyo o zmnlar da idrara biraz zor gbiKızlar aranızda laboquick ultra erken gebelik testi kullanan var mı? İlişkiden 5 gün sonra sonucu gÖsterdiği söyleniyor?
Canım acele etme geçmiş olsun doktorunu dinle bence. Yumurtlama zamanında 2 gunde bir ilişkiye gir mutlaka olur. İlk program fotodaki.Ben kürtaj oldum canım geçen ay 1 kere adet gördüm doktor 2 adet bekle demişti ama dinlemedim korunmayı biraktim. Takvime göre bugün tam yumurtlama günüm gözüküyor ama ne kadar dopru bilmiyorum. 3 defa ilişki oldu bu dönemde
Papatyalı olan yani. Bende de o var da doğru mu acaba bilemedimCanım acele etme geçmiş olsun doktorunu dinle bence. Yumurtlama zamanında 2 gunde bir ilişkiye gir mutlaka olur. İlk program fotodaki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?