Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

maşallah canım benim :) Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah

Birde hafif halsizlik var uykulu olma durumu gibi. Vucut ateşimde fazla hahha baya bişey varmış aslında ama regl de olacakmisim gibi aynı zamanda. Dualarım sizinle kızlar hepiniz sevinçli haberi alın İnşşallah tez zamanda

J jessmike hani şu bahsedilen kasiklarda anı sancı durumu oldu mu hiç? Bacak ağrısı vs çok sordum aslında kusura bakmayın, tabiki her bünye aynı değil ama ister istemez kendi hissettiklerimle karsilastiriyorum

Çizgi baya baya belli canım 15 günlük olduğunu sanmıyorum. 3 haftası kesin vardir sanki

Sor canım önemli değil evet kasıklarda agrı var ama ciddi bişey değil göğüslerin sis ve fazla hassassa bence en iyi ordan anlasılıyo

Period calender diye bi prog var oraya ocaktan beri tüm adet bilgilerimi yazdim.yumurtlama gunumu net soyluyordu.

Kizlar size bisey sorucam bende idrar yolu enfeksiyonu oldu ya bir hafta antibiotik kullandim sizce ise yaramamis gecirmemis olma ihtimali varmidir? Ayakta duramiyorum tek sag kasikta agri oluyodu kac gundur ayakta durdukca sagli sollu vuruyo cok agriyo inanilmaz zorla calisiyorum. Tam boyle yumurtalik kisimlari agriyo. Hamile olup kasik agrisindan bahsederken rahim kismindanmi bahsediyorsunuz yoksa sag sol yumurtaliklara dogrumu? Lutfen biri yardim etsin ayakta calisiyorum butun gun cok dayanilmaz

bence bir daha gidip test yaptır istersen, geçmeme durumu olabiliyo, serum ya da aşı veriyolar o zaman daha etkili olsun diye

Ay regle 6 gün kala girdim ilişkiye ben.
3 gün geçti regl sancısı gibi bir şey oldu ama gelen giden yok.
Kesin regl olcam
Zaten o tarihte tutması imkansız

15 ve 16sında ilişkiye girdik ondan once değil ve dra girmiştim 13unde bana yumurtan var bikaç gune catlar demişti
2 kere ilişkiye girip mi tuttu ne güzel valla benimde umudum arttı şu an. Ama baya net çıkmış ben daha fazladır diye düşünmüştüm

bence bir daha gidip test yaptır istersen, geçmeme durumu olabiliyo, serum ya da aşı veriyolar o zaman daha etkili olsun diye
Doktor verdigi antibiotik icin ilac cok agir bu ay cocuk yapma dedi hatta ulrtasoncuda demisti sonra yine geldi doktoru beklerken bidahaki aya birak dedi ikiside cok tembihledi o zaman ilac bi b.. Yaramadiysa ben onlarin :) bu isvicreli doktorlar beyinsiz yemin ederim ya ay iyice sinirim kalkti kusura bakmayin :) randevu yapicam bu hafta ama adet olup olmayacagimi bilemiyorum oersembe gunu bu aciyla 1.5 hafta daha beklemez zor olur bide of yarabbim

Evet daha sorası araya bişeyler girdi yani o hafta olmuş sen ne zamandır deniyosun canım?
Ben kürtaj oldum canım geçen ay 1 kere adet gördüm doktor 2 adet bekle demişti ama dinlemedim korunmayı biraktim. Takvime göre bugün tam yumurtlama günüm gözüküyor ama ne kadar dopru bilmiyorum. 3 defa ilişki oldu bu dönemde

Kızlar aranızda laboquick ultra erken gebelik testi kullanan var mı? İlişkiden 5 gün sonra sonucu gÖsterdiği söyleniyor?
Canım erken test bile olsa imkansz bnce göstermesi 10-12 gün snra gösterir en erken kana bile yni geçiyo o zmnlar da idrara biraz zor gbi

Canım acele etme geçmiş olsun doktorunu dinle bence. Yumurtlama zamanında 2 gunde bir ilişkiye gir mutlaka olur. İlk program fotodaki.

Eklentiler

• image.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 46
Kızlar ben de 2 tane test aldım. Birini akşam yapıcam diğerini sabah. 3 gün önce yaptım cıkmamıştı. Silik çizgi bile yoktu.Gögüslerim cok hassas. Bi yandan da pedle dolaşıyorum hasta olcam diye

Yumurtlama günümden sonra 11 güm geçti, idrar tahlili için de erken bence, öyle veya böyle regl tarihini beklemeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…