Ya test bozuk yada çok damlattın canım.hmm acaba çok mu oldu ? sabah denesem daha sağlıklı olcak sanırım çok heyecanlandım ama
evet öyle olmuş testi tekrarladım tek çizgi çıktı net şekildeYa test bozuk yada çok damlattın canım.
Adetini kaç gün geçti? Ben de az önce yaptım. tek çizgi cıktıevet öyle olmuş testi tekrarladım tek çizgi çıktı net şekilde
Hayırlı olsun canım. Kucağına almak nasip olsun sağlıkla.. Sen bu saydığın belirtileri ne zamandır yaşıyorsun?Ayy kızlar size güveniyorum kesin diyosanız sadece bikaç gun daha beklicemm. Belirtiler göğüslerim acaip şiş regl zamanında 1 şişse şuan 3 şiş öyle soyliyim..akıntı var sanırım normalden daha fazla bide genel olarak iştahsızlık var sanırım çok belirti var diyemicem eger hamileysem kesin şuanda 15 gunluk falan olması lazım.
1 gün geçti canım dayanamadım bu saatte test yaptm ama olmadı sabah tekrarlayacağım ama pes etmek yok :)Adetini kaç gün geçti? Ben de az önce yaptım. tek çizgi cıktı
evet öyle olmuş testi tekrarladım tek çizgi çıktı net şekilde
Olsun canım üzülme hayırlısı ne zamansa o zaman olsunevet öyle olmuş testi tekrarladım tek çizgi çıktı net şekilde
Hayırlı olsun canım. Kucağına almak nasip olsun sağlıkla.. Sen bu saydığın belirtileri ne zamandır yaşıyorsun?
Tamam canım. Bazıları birliktelikten hemen sonra olduğunu söylüyorda senide merak etmiştim,Cok sağol canım amin tüm isteyenlere nasip olsun inşallah.
Birkac gündür hissediyorum bide kasıklarımda sanki üstüne ağırlık koyulmuş gibi bi his var.!
geçmiş olsun canım yarın yada birgün başlar kanamaKızlar benim kan testim 20 çıkmıştı sonra 9 a indi doktor kimyasal gebelik dedi ama kanamam olmadı ve akintim devam ediyor kanama ne zaman olur acaba bilgisi olan yardım ederse sevinirim(( Rabbim herkesin gönlüne göre versin..
Yumurtlamada kasık ağrısıyla birlikte yumurta akı kıvamında akıntı gorulur genellikle regl basalangicindan 2 hafta sonra olur (ama kesinlikle değişebilir)Kızlar merhaba,umudumuz bu ayda.
Tam olarak yumurtlama belirtileri neledir heryerde baska birşey yazıyo kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?