Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

Hayırlı olsun canım. Kucağına almak nasip olsun sağlıkla.. Sen bu saydığın belirtileri ne zamandır yaşıyorsun?

Predictor Earl ile yaptım şimdi testi, negatif benimki de, şimdi regl imi bekliyorum, bekleyemedim ben de aman iyi de oldu kafam rahatladı, önümüzdeki ay kısmet olur inşallah, benim belirtilerim regl öncesiymis demek

Kızlar merhaba,umudumuz bu ayda.
Tam olarak yumurtlama belirtileri neledir heryerde baska birşey yazıyo kafam karıştı

Hayırlı olsun canım. Kucağına almak nasip olsun sağlıkla.. Sen bu saydığın belirtileri ne zamandır yaşıyorsun?

Cok sağol canım amin tüm isteyenlere nasip olsun inşallah.
Birkac gündür hissediyorum bide kasıklarımda sanki üstüne ağırlık koyulmuş gibi bi his var.!

Cok sağol canım amin tüm isteyenlere nasip olsun inşallah.
Birkac gündür hissediyorum bide kasıklarımda sanki üstüne ağırlık koyulmuş gibi bi his var.!
Tamam canım. Bazıları birliktelikten hemen sonra olduğunu söylüyorda senide merak etmiştim,

geçmiş olsun canım yarın yada birgün başlar kanama

Kızlar merhaba,umudumuz bu ayda.
Tam olarak yumurtlama belirtileri neledir heryerde baska birşey yazıyo kafam karıştı
Yumurtlamada kasık ağrısıyla birlikte yumurta akı kıvamında akıntı gorulur genellikle regl basalangicindan 2 hafta sonra olur (ama kesinlikle değişebilir)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…