Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

hayır canım sakın yanlış yapıyosun bazılarının idrar testinde çıkmıyor bazılarının çıkıyor bi arkadaşımın idarda çıkmıştı kanda bişey çıkmadı idrar testi yanlış çıkarmış.birde sabah idrar testini yap bance inşallah hayırlısı olsun :)))))

inşallah yanlış çıkmıştır ama ptesini beklicem artık,idrar testi yapmam bidaha,zaten kalçalrıım çok kötü oldu şimdi boşuna yapıyorum düşüncesiyle de gidemedim hastaneye,ilaç almadım diye varsa 2 günde bişey olmaz herhalde ama yok yaa omadı işte,annelik hayellerim yine ertelendi.((

ptesi yapıcam canım,haftasonu girdi araya

leyl kaçıncı denemen canım benimde ikinci denemem de 10. gün idrar testi yaptım yok çıktı iki gün sonrada hastanede negatif çıktı ama BENle beraber bir hanım daha vardı onunda idrarda çıkmadı kanda çıktı şimdi 4 haftalık hamıle

ilk denemem,ben de belki Allah sevindireceği kula önce eşşeğini kaybettirir sonra buldururmuş diyorum inşallah öyle olur benim sıpa benimledir

canım benim olurmu hiç öyle şeyy.. beimde umudum hiç kalmadı salı günü tahlilim var ama ilaçlarımı yinede düzenli kullanıyorum... belkide idrarda çıkmıyordur.. bazılarının kanda pozitif çıksa bile idrarda tek çizgi çıkıyor.. nasıl riske atarsın güzel bebeişini.... hadi bakalım moralini yüksek tut ki bebeğinde üzülmesinolumunekankayizsmilea.s.

bugün neden kimse yok haftasonu diyemi acaba.. neyse kızlar.. beni sorcak olursanız ben biraz sulugözlüyüm.. ağlamak istiyorum ama evde sürekli biri var üzülcekler diye deşarj olamıyorum.. bende negatif sonucu göreceğimden neredeyse eminim....

salı günü buraya negatif kızlar yazarsam hiç şaşırmayın yanii

teşekkür ederim..ne bileyim yaa 10.günde silik de mi çıkmaz meret,bakalım ptesine az kaldı haber veririm ama insan çok mutsuz oluyor emeklerinin boşa gittiğini düşününce

içime öyle doğuyor... yoksa idrar testi yapmadım ben..ama ne bileyim işte yok gibi geliyor.. olmadıı gibi ya

merhaba arkadaşlar bende ayın 21 ini bekliyorum ve çok korkuyorum.benim dondurulmuş embriyo transferim oldu benim gibi olan arkadaşlar var mı aranızda?

Slm arkadaşlar banada dün 2 embriyo transfer edildi.Test günüm 25 ağustos ama ben 6. günümden itibaren her iki günde bir evde test yapıcam.Test günümden korkuyorum böylelikle az çok kendimi hazırlayabilirim diye düşünüyorum.Hayırlısı Allahtan....

kıslar ya bende kahverengi akıntı başladı akmıyoda peçeteye silince çıkıyor yerleşme kanamasımıdır napıyım bugün 7. günüm

leyl canım pzts bekle.inşallah tutunmuştur sımsıkı bebişin sana

sağol canım inşallah öyledir,umutsuzum ama yarın test yapıcam sonucu yazarım

kıslar ya bende kahverengi akıntı başladı akmıyoda peçeteye silince çıkıyor yerleşme kanamasımıdır napıyım bugün 7. günüm

genelde hamile çıkanlar bu akıntılardan bahsediyor canım,akmıyorsa sorun yoktur sanırım ama istersen doktorunu arayıp sorabilirsin,inşallah hayra alemettir

Ya arkadaşlar mutlaka tutunma kanaması olması mı gerekiyor?İlk üç günde tutunur deniliyor benim transfer günümle birlikte üçüncü günüm ama hiç öyle bir kanama yok, normal midir? Yerleşme kanaması görmeden hamile olduğunu öğrenen varmııııııı????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…