Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

bazen negatif sonuç aldığımda normal karşılayacağıı kendime yeni amaçlar belirleyip yoluma devam deceğimi düşünüyorum... bazende negatif sonucu görünce hüngür hüngür ağlıyacağımı kurduğum hayallere acıyacağımı günlerce depresyonlu olarak dolaşacağımı düşünüyorum..

bazende pozitif haberini alıp ayakları nasıl yerden kesilir insanın onu hayal ediyorum... bu duyguları gözümde canlandırırken aynen yaşıyorum kızlar.. çok hassaslaştım ben.. acaba bebeğim benimlemi?

bsevorane,çok üzüldüm yaa,Allah sabır versin,ama dondurulmuşun olmasına sevindim benim o da yok
ben de bugün idrar testi yapacam dedim ya ama yapamıyorum çok korkuyorum kendimi hazır hisstedemiyorum oysa önceleri biraz gecikse hemen gider test alırdım olma ihtimali çooook düşük olmasına rağmen,eşim diyo ki senden korkuyorum negatifi alırsak nasıl olursun acaba beni çok endişelendiriyorsun diyor,elde değil ne yapayım...

benim eşimde eğer ağlar üzülürsen sana tedaviyi yasaklarım diyor.. rüyanda görürsün tedaviyi diyor... neymiş efendim olgunlukla karşılıcakmışım:1no2:

ya bu erkekler bir tuhaf dün bunun için kavga ettik değer mi hayatı zehir etmeye diyor,ben de bebek görmelerine giden,her gittiğin yerde çocuk var mı diye sorulan,şunu yap bunu yap diye saçma tavsiyeler alan sen değilsin dedim,sıpa daha gelmeden bizi birbirimize düşürdü

demek sadece bizdeolmuyor bu diyaloglar

aynı şeyler daha geçen uzak akraba ya yakında değil bana diyoki ortada bişi yokken sabahları inciri zaydinyağına koy onu yiyin eşinle diyo geri zekalı sanane değilmi ama yookkk illaki laf sokacaklar

sonuç bekleyen herkese benden tavsiye pozitif olun,olacağına inanın. ben galiba çok inanmadım kendime anne bile diyemedim. karnımda olduğunu düşündüğüm şeylerle konuşamadım bile. alışıp çok üzülmekten korktuğumdan. ama bu üzülmeme engel olmadı. üzülmemek kimsenin elinden gelmez zaten. sadece belki kendimi üzülmekten bu kadar çok korumasaydım belki daha çok inanırdım.

bakmayın kızlar onlarda en az bizim kadar stres yapıyorlar ama belli etmemek için üste çıkmaya çalışıyolar... benim karnım ağrıyo diye evde dolanırken hiç düşünmemeiştim onun bu kadar sıkılacağını gece bağırsaklarının sancısından uyuyamamış kaç gece... strese girince öyle bir rahatsızlığı var eşimin... neyse onlarda belli etmiyolar ama en az bizim kadar yıpranıyolar...

haklısın gizlemeye çalışıyorlar.. bende adet sancım var diyince en az 10 kere aramıştır adet oldunmu diye.. bi doktoru ara sor diye...

gerçekten iyi ki varsınız aileden falan kimseye söylemediğimiz için kimseyle paylaşamıyorum şu an ki hissimi. hep herşeye hazırlamaya çalıştım kendimi ama şimdi ağlamama engel olamıyorum.

ya canım lütfen kendini bu kadar yıpratma..ne güzel donuk bebişin varmış belki kısmetin odur...
inan donmuşum olsa ben çok üzülmezdim...
sadece transfer olucak sıkıntısız bi tedavi olcak yanii...
hemen ümitlerini donmuşuna yönlendir...
ferahlamaya çalış...
rabbim yar ve yardımcımız olsun...bu tüp bebek zor bi sınav...:teselli:

neyse kızlar kafamı dağıttım birazda olsa aranızda... bana müsade radyasyon alıyorum diye bilgisayarda yasaklandı eşim tarafından... adam iyice baba moduna girdi inşallah negatifi görmeyiz...

hoşçakalın salı günü haberimi veririm sizlere:))))))))))

el içinde yaparım kendim içinde ohhh yapacam işte elbet bigün olacak 3 tane 5 tane... ver allahım ver ver...klava::enbuyukkk:

milletin çenesi durmaz ki...
banada sen mi yapmıyon allahtanmı olmuyo diye her gördüğünde soran bi komşu var memlekette...sana ne kardeşim yatak odama gelde bak istersen bide ya yuh...alsanaalsanasmile
kardeşim daha 6 aylık evli onu bile delirtmişleraklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…