- Konu Sahibi dilserserin
-
- #1.941
bsevorane; canım kaçıncı gün yaptırdın kan tahlilini?
bsevorane,çok üzüldüm yaa,Allah sabır versin,ama dondurulmuşun olmasına sevindim benim o da yok
ben de bugün idrar testi yapacam dedim ya ama yapamıyorum çok korkuyorum kendimi hazır hisstedemiyorum oysa önceleri biraz gecikse hemen gider test alırdım olma ihtimali çooook düşük olmasına rağmen,eşim diyo ki senden korkuyorum negatifi alırsak nasıl olursun acaba beni çok endişelendiriyorsun diyor,elde değil ne yapayım...
10. gün canım. Dr.um kanama olunca biraz erken yaptırmamı söyledi. desteğin içinde sağol canım.
kendimi böyle boş ve amaçsız hissedeceğimi bilmiyordum.
ya bu erkekler bir tuhaf dün bunun için kavga ettik değer mi hayatı zehir etmeye diyor,ben de bebek görmelerine giden,her gittiğin yerde çocuk var mı diye sorulan,şunu yap bunu yap diye saçma tavsiyeler alan sen değilsin dedim,sıpa daha gelmeden bizi birbirimize düşürdü
ya bu erkekler bir tuhaf dün bunun için kavga ettik değer mi hayatı zehir etmeye diyor,ben de bebek görmelerine giden,her gittiğin yerde çocuk var mı diye sorulan,şunu yap bunu yap diye saçma tavsiyeler alan sen değilsin dedim,sıpa daha gelmeden bizi birbirimize düşürdü
hiç sorma,millet için çocuk yapıyorsun dedi ben de evet dedim :)))
gerçekten iyi ki varsınız aileden falan kimseye söylemediğimiz için kimseyle paylaşamıyorum şu an ki hissimi. hep herşeye hazırlamaya çalıştım kendimi ama şimdi ağlamama engel olamıyorum.
hiç sorma,millet için çocuk yapıyorsun dedi ben de evet dedim :)))
bacım çok kavga etmeyin walla biz ayıramayız :)))alsanaalsanasmile
el içinde yaparım kendim içinde ohhh yapacam işte elbet bigün olacak 3 tane 5 tane... ver allahım ver ver...klava::enbuyukkk:
canım çok üzüldüm ben senden çok ümitliydim senin sorunun varmıydı yaşın kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?