- 27 Şubat 2010
- 12.221
- 2.447
- 773
- Konu Sahibi dilserserin
-
- #1.961
canım benim sorunum yok yaş 35 eşimde hareketli sperm az ve morfolojisi kötü test sonuçlarına göre ama dr bu sonuçlarla normal yollardan hamile kalan bir sürü çift var, sizin ki sebepsiz infertilite dedi.
canım benim sorunum yok yaş 35 eşimde hareketli sperm az ve morfolojisi kötü test sonuçlarına göre ama dr bu sonuçlarla normal yollardan hamile kalan bir sürü çift var, sizin ki sebepsiz infertilite dedi.
canım sen nerede yaptırmıstın tüp bebeği? aynı sorun bizde de vardı.. eşimin sayısı ve morfolojisi çok kötüydü... memorial erkek faktöründe 1 numara diyebilirim.. sana şiddetle tavsiye ederim... onların sistemlerinde spermleri çok fazla büyüterek baktıkları için sağlamları seçmeleri çok daha başarılı oluyor...
memorialde yaptırdım zaten canım. Biraz toparlayayım Semra Hanımla görüşmeye gideceğim bakalım.
bu veda da neyin nesi canım... Allah hakkında hayırlısını versin inşallah... herşeyin sonu değil.. herşeyin başıda değil... biz hep senin yanındayız hayatım...
sizi tanımıyorum ama şu an kimseyi kendime sizin kadar yakın hissetmiyorum. kimseye üzüldüğümü söyleyemem, eşime karşı bile güçlü olmalıyım. çünkü o benden daha çok üzülecek.
ama kendimi size karşıda suçlu hissediyorum. Bugün sevinçle okuyamıyorum güzel haberleri, güzel heyecanlarınızı. benim neden olmadı demeden olmuyor. bir süre girmesem sanki daha az suçlu hissedeceğim. ama beni arkadaş listenize eklerseniz sevinirim. Arada sizlerden haber almak isterim.
sonuç bekleyen herkese benden tavsiye pozitif olun,olacağına inanın. ben galiba çok inanmadım kendime anne bile diyemedim. karnımda olduğunu düşündüğüm şeylerle konuşamadım bile. alışıp çok üzülmekten korktuğumdan. ama bu üzülmeme engel olmadı. üzülmemek kimsenin elinden gelmez zaten. sadece belki kendimi üzülmekten bu kadar çok korumasaydım belki daha çok inanırdım.
sizi tanımıyorum ama şu an kimseyi kendime sizin kadar yakın hissetmiyorum. kimseye üzüldüğümü söyleyemem, eşime karşı bile güçlü olmalıyım. çünkü o benden daha çok üzülecek.
ama kendimi size karşıda suçlu hissediyorum. Bugün sevinçle okuyamıyorum güzel haberleri, güzel heyecanlarınızı. benim neden olmadı demeden olmuyor. bir süre girmesem sanki daha az suçlu hissedeceğim. ama beni arkadaş listenize eklerseniz sevinirim. Arada sizlerden haber almak isterim.
kızım manyakmısın dicem sana.. senin yüzünden mi kimse heyecanlı haberini yazmıyor okuyamıyorsun... dünyanın sonu mu yahu... geride donmuşun varken ne bu karamsarlık... yapma Allah Aşkına... hadi sana bugün üzülmen için müsade edelim ama yarın aynen devam... hayat devam ediyor... ben 36 yaşındayım senin duygularını çok iyi anlıyorum ama inan güzel düşündüğün zaman güzel şeyler oluyor... 1 senelik evliyim başıma gelmeyen kalmadı.. boşversene... bu ay olmazsa önümüzdeki ay olmadı birdahaki ay.. olana kadar yılmak yok.. karamsarlık yok..
arkadaş listesine nasıl ekleniyor ben bilmiyorum sen beni ekle istersen canım... unutma burada senin içinde sevineceğiz ve ben bugünü kafana vura vura hatırlatacağım...
inşallah canım inşallah. yok inanıyorum eninde sonunda olacaktır benimde bebeğim, ama işte.... tamam söz yarına herşeyi unutup sıfırdan başlayacağım. Sanırım porfiline girip benim arkadaşlık davetimi onaylaman gerekiyor.
kızlar merhaba
sonucumu aldım malesef koca bir NEGATİFFF.... değerim sadece 4... hep söylediğim gibi demek ki benim için doğru zaman şimdi değilmiş. akşama doktorum arayacak bakalım ne diyecek.. çok ama çok öksürdüm transferden beri ben... tahmin ediyordum aslında . neyse iyi ki varsınız...
cnım ben 10 gün kan değerine baktırdım, 95 çıktı. bide 15 gün baktırdım 616 çıktı.
canım senin ki ikiz olabilir miymiş niye o kadar yükselmiş sordun mu doktoruna
aslında olağanüstü bir yükselme yok 10. günle 14 gün arasında. her gün ikiye katlanması lazımmış diye biliyorum. Zaten ikiz değil benim, biz tek kese bördük. 10. gün değeri 95 olunca bende ikizmi diye düşündüm, ama 14. gün 616 olunca bu düşünceden vazgeçtim.
Sende endişelnme sakın, hayırlısı tek gebelikse öyle olsun. yeterki sen ve bebeklerin sağlığı iyi olsun. Keseyi görmeye gidince bu acabalar silinecek nasıl olsa, az sabret.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?