- 27 Şubat 2010
- 12.221
- 2.447
- 773
- Konu Sahibi dilserserin
-
- #2.001
Ya arkadaşlar mutlaka tutunma kanaması olması mı gerekiyor?İlk üç günde tutunur deniliyor benim transfer günümle birlikte üçüncü günüm ama hiç öyle bir kanama yok, normal midir? Yerleşme kanaması görmeden hamile olduğunu öğrenen varmııııııı????
canım daha erken sana bugün benim 7. günüm daha yeni kanama gördüm ilk denememde böle olmamıştı ama bugün kahverengi leke oldu gitti
evet 3. gün girer rahme ama biryerde okudum galiba burda aynı inşaat yapar gibi rahme girincede embriyo öle yaparmış kılcaz damara denk gelincede az kanama olurmuş ama kırmızı değil kahve
aklını takma daha çok erken sana
kıslar o lekelenme hastalığın habercisiymiş benden bu kadar sizden bişi istiyorum sadece listeye beni negatif yazmayın görmek istemiyorum
size hayırlı günler hoşçakalın
ilk denemem,ben de belki Allah sevindireceği kula önce eşşeğini kaybettirir sonra buldururmuş diyorum inşallah öyle olur benim sıpa benimledir
dur ya hemen pes etme ne vedası bu böyle,yerleşme kanamasıdır belki neden hemen pes ettin kaç kişide olmuştu ve gebe çıktılar bende olmadı diye neredeyse ağlayacaktım,test gününe kadar çıkmadık canda umut vardır diyeceğiz
öncelikle herkese günaydın.ya benim normal yolla hamile kalan arkadaşlarımda kahverengi lekelenme olurdu üst görme diyorlar hatta yerleşme kanamsı olarak geçer.sakin ol lütfen inşallah hamilesindir canım
gunaydın kızlar
zeynep yaaaaaaa sen transfer oldun olalı kendını gerdın durdun canım
yaa okadar kandan nıye korkuyon canım
bılmıyonmu benım basıma neler geldı
hemen bıttı deme
yarın gıt kanını ver hayırlısı olsun canım
alsssssssssssssss kız kan verdınmı degerlerın katlamısmı
benımkı artmıs ama ıkıye katlamamıstı
doktorumda onemlı olan artması demıstı
bugun yıne verıcem kan doktorum 14,gunu ıstedı bırde
sen nasıl hangı gunler yaptın test
nasıl yanı yaaaaaaaaaaa
cokmu parca azmı
kız gıt bugun test ver bellı olmaz
bak zaten senın yarın test tarıhındı gıt ver azda olsa cıkar canım benım
bellı olmaz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hayırlısı
pekı doktorunu aradınmı
doktorun ne dıyor canım
yok ya bildiğin adet oldum az olsaydım neyse verecektim ama çok dün akşam bir ped tüm battı
hayırlısı napıyım
ay canım benimmm... hakkında hayırlısı ... dediğin gibi yapacak bişey yok... Allah bidahakine inşallah yüzünü güldürür... daha dünyadaki nafakası gelmemiş bebişinin... geldiği zaman inan hiç uğraşmadan kendiliğinden bile oluyor... herşey Allahtan...
evet dün aradım zaten kırmızı kanın rengi deyince olumsuz olmuş dedi bişey yapmanıza gerek yok dedi
zeynep bunu iki kez yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum ...
allah yar ve yardımcın olsun..
inşallah bebeğin seni çok bekletmez canım...
zeynepcım mılletten sakır sakır kırmızı kan gelıyormus
ama nasıp demekkı canım
hayırlsı ınsalalh 3,de canım kavusursun melegıne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?