Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

mavıcım kesın konusma canımn benım
herkesın kesın cıkıcak dıye bır kanun yokkı
sen kana endekslen ıdrarı bosver canım yaa
canını sıkma

offffff offfffffffff
3. kez yıkılmak istemiyorum allahım ne olur bana yardım et...
eşim kan testi için çarşambayı bekliyelim diyo...
moralim çok bozuk...
yine mi tutunamadın kuzuuuumm..
ne olur gel artık...
hasretinden öldürdün beni...:gitme:

hayır hayır...idrarda net çıkmıyor.sakın aldanmayın.boşuna üzmeyin kendinizi.kanda BETA HCG de kesin anlaşılıyor.bazen kanda görülse bile idrarada çıkmayabiliyor.benim ilk hamileliğmde günümü 1 hafta geçince bile çıkmamıştı.15 gün sonra çıkmıştı.2 gün daha sabret güzel kardeşim.hatta 1 gün sayılır.yarından sonrası yaptırıcaksın zaten testi.hem şimdi yaptırsan değer daha yeni yeni katlamaya başlıyacağı için bu sefer niye az tutmadımı diye vesveseye kapılırsın.sabırr az daha sabır..

hiçbir belirti de arama.belirtiye takılma.her hamile de belirtiler farklı olabiliyor.sevgiler

ne olduki bacım sana??? :sm_confused: ne bu karamsarlık... esas test günün ne zaman dı? çarşambaya bıraktınız? 12.gün ne zamansa o günü sabırla bekle.. yok sabredemiyorsan git baktır ama erken baktırma ...

kızlarrrr merhaba bugün 15 gün aradan sonra işe başladımmm ((
sabahtan beri bir o yana bir bu yana koşturup duruyorum belim ağırdı
sizler napıyosunuz bakalım son durumlar nedir

allah razı olsun erverdi..
ne yapacağımı şaşırdım..idrar testi ile ilgili olan tüm topikleri okudum...çıkanda olmuş çıkmayanda...
yapacak hiç bişey yok beklemekten başka..rabbim bilir artık hayırlısı..
ama içim öyle yandı ki anlatamam..
rabbim gönül muradını versin canım sanada inşallah..

canım silik milik bişey görünüyorsa ümidini kesme... olmasa hiç o gölge bile görünmezdi... ben kaç kere yaptım... gölge felan görmüyodum...( tüp bebekten önce ) iki kere gölge gördüysen seninde değerin şimdi 50-70 felandır ondan görünmüyordur... dur hele az daha...

kan testim çarşamba gülüm yaaa..
ben bugün yapalım dedim ama eşim yanaşmadı..
umudumuz kırıldı ister istemez..

ayyy kurban olurum doğrumu diyon...çok silik gülüm yaaa..gölge gibi hakkaten..
sen de yapmıştın 9. gün nasıldı koyu rennk mi çıkmıştı...

leyl naptı bu arada arkadaşlar sabahtan yoktum işyerindeyim ya kendimi harap ettim
nisam bu arada sabahtan yazılanları okuyordum yarın yaptırıcam testi
sen ne yaptın yaptırdın mı bir sorun yoktur inşallh

ayyy kurban olurum doğrumu diyon...çok silik gülüm yaaa..gölge gibi hakkaten..
sen de yapmıştın 9. gün nasıldı koyu rennk mi çıkmıştı...

bende de silik çizgi idi... gölgeden biraz daha koyu ama silik idi... hatta inanamadım ertesi gün yine yaptım yine silik çizgi çıktı... benim ikiz olma ihtimali olduğu için kan değerlerim zaten yüksekti... senin gölge gibi çıktıysa 2 kere bekle canım... ben o gölgeleri görmek için kaç saat bekletiyodum da bişey çıkmıyordu körolasından :))))) ama sonunda çıktı... 2 gün sonra yaptığında daha net olarak çıkacaktır inşallah... dün akşam mı yaptın silik çıktı... birde bugün yap yapalım ne olucak????yine silik gölge belirirse bekle canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…