Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

kızlar 12,gun 171 cıkmıstı
ama bugn baska hastanede yaptırdım 145 e gerılemıs
offfffffff derılıcem yaaaaaaaaaaa
acaba degerımmı dustu yoksam hastaneden hastaneye fark edermıs
kzıalr bana akıl verın neolur yaaaaaaa suan aptal gıbıyım

ayy güldürdün beni rabbimde seni güldürsün...
bi 9. gün sabah
bide 10. gün sabah
ikisindede gölge çktı..
ama bugün hafif koyulaşmasını belkiyodum yani düne göre...koyulaşmadı eşimde çizgi mizgi yok diyince koptum ben..

önceki hastanende yaptırsana bakalım... belki aletleri bozuktur hastanenin... yada doktoruna sor hayatım... belki referans aralıkları ile değerlendirmeler farklılık gösteriyodur... telaş etme...

hayatım birde senin 3.gün transferi benim 5.gün transferimdi yani 2 gün fark var aramızda... onunda etkisi vardır... koçisin ne anlar sen boşver onu...

nisam telaş yapma...
hastaneden hastaneye değişiyomuş...
simteninde öyle olmuş biyere yazmışta okumuştum...
aynı hastanende yaptır bence..

inşallah angelim inşallah nisan annesi oluruz inşallah hep beraber..:Saruboceq:

az daha sabret canım... dediğim gibi belki bende 2 gün önce yaptırsaydım gölgenin gölgesini görürdüm... eğer o hormon yoksa idrarda asla çıkmazmış... olanı yok gibi gösterirmiş ama olmayanı var gibi götermezmiş... testlerin resmini yükleyebiliyormusun buraya... bakalım ne kadar silik miş?

eşim attı çöpe..zaten resimde gözükmezdi ki..nasıl yüklenir bilmemde ben...bilmiyorumkismile
neyse hayatım yarın çıkacak artık...hakkımda hayırlısı..

kızım nıye baska hastanede yaptırdınkı sımdı carsamba gunune kadar cok endıselı olursun ama bence hastaneden hastaneye farkeder

karamelcım ben 8+10+12 sonucları devlette yaptım
doktorum dedı bırde ozelde yaptır dıye
sımdıde 171 ken 145 cıktı ondan haber beklıyorum

canım benim o zamn benimki nasıl silik çıktı
bence inanmayın bende her belirti oldu çok üzmitlendim
göğüslerim şişti sol kasığım battı silik çizgi çıktı ama olmadı
belirtilere ve silik çizgiye inanmayın
hakkınızda hayırlısı olsun

canım çok ii anlıyorum seni aynı seyi geçen ay bende yasadım benimde ikinci denememdi böyle biş zamanda tesellinin hiç faydası yok allah insş bidahakine anne olmayı nasip etsin sen düzensizmiydin de böyle erken oldun

inşaallah canım
bilmiyorumki ilk defa başıma geldi bende anlamadım 7. günümde adet oldum çok ümitliydim ama olmadı işte kısmet
kızlar ben de test verdim sanırım 2gibi çıkar sonucum çok korkuyorum ya

hakkında hayırlısı olsun negatif olmaz inşaallah ama olursada üzülme eline bişey geçmiyor malesef

canım yaa çok üzüldüm,ben ümitliydim senden,dün gece bende de kahverengi akıntı gibi bişey oldu ama zaten benim de ümidim yok olacağına dair benimki 1saat sonra belli olur bakacaz artık hayırlısı

hayatım doktorlar niçin 12.gün baktırın diyolar kanda 10.gün baktırın demiyolarda... bebeğin tutunup kanda değerlerin artma süresi için... bazen bu gebelikler oluşup sonra kaybolabiliyormuş ve anne bunun farkında bile olmazmış.. biz biraz titizlendiğimiz için devamlı kontrol ediyoruz...walla bazen aklım benimde almıyor ama internette araştırdığıma göre bu hormon olmazsa asla 5 dakika içinde silik çizgi çıkmazmış... hatta ben bu testleri üreten ilaç firması ile konuştum... herşeyin hayırlısı artık ne diyelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…