- 27 Şubat 2010
- 12.221
- 2.447
- 773
- Konu Sahibi dilserserin
-
- #2.061
hayatım doktorlar niçin 12.gün baktırın diyolar kanda 10.gün baktırın demiyolarda... bebeğin tutunup kanda değerlerin artma süresi için... bazen bu gebelikler oluşup sonra kaybolabiliyormuş ve anne bunun farkında bile olmazmış.. biz biraz titizlendiğimiz için devamlı kontrol ediyoruz...walla bazen aklım benimde almıyor ama internette araştırdığıma göre bu hormon olmazsa asla 5 dakika içinde silik çizgi çıkmazmış... hatta ben bu testleri üreten ilaç firması ile konuştum... herşeyin hayırlısı artık ne diyelim...
benimki yarım saat sonra çıktı
ay nasıl arayacağımı bile bilmiyorum ya korkuyorum olumsuzu duymaya kayınvalidem de dört gözle haber bekliyor olmazsa nasıl negatif dicem kadıncağıza yıkılır valla
Slm arkadaşlar.Yarın benimde test günüm,çok ama çok heyecanlıyım.Daha önce hiç test yapmadım.Yarın nasıl gelir bilmiyorum.Hiç bir belirtim yok benim,ne karın ağrısı,ne lekelenme.Bu yüzden korkuyorum,yani mutlaka bu belirtiler olmalımı acaba,hiç belirtisi olmadan hamile kalan yokmudur...
kızlar hepinize selam :))
annemlerin yanına geldim; çok şükür yolculuğumuz da iyi geçti.eşim sağolsun çok yavaş geldi.
4 gündür giremiyorum; aklım sizde kaldı :))burada çok fırsatım olmuyo...
ancak pc nin başına oturabildim; burada ist dan biraz daha yavaş açılıyo sayfalar ama idare eder :)))
ben geriden okucama ama bu arada inşallah yeni hamişlerimiz vardır kızlar :)))
ayyy angelcım yaa neguzel
ben ta basından berı hep aglamayla geldım bugune
hep koselerden dondu yavrum
kanama oldum
sımdıde 2 ayrı hastane degerler degısık yıne kopmustum ama farklı hastane dıye yıne rahatladım ınsallah aksam 6 da yıne oncekılerı yaptırdıgım devlet hastanesıne gıdıcem
sonunda degerım artmıssa demekkı devam edıyoz
korkuyorum ama hayırlsı dıyorum
dua edın bana kızlar degerlerım ınsallah katlar
ooo maşallah burası iyi kalabalıklaşmış,inşallah güzel haber veririm size
ooo maşallah burası iyi kalabalıklaşmış,inşallah güzel haber veririm size
sağol canım... Allahım böyle uygun görmüş ne diyeyim... yapacak hiçbirşey yok... bir tane dondurulmuşum var...bilmiyorum ne yapacağım şimdi, hele bir doktorumla konuşayım da. Ama önce şu astım veöksürük krizinden kurtulmam gerek. Antibiyotik kullanamıyordum şimdi önce tedavimi tamamlayacağım sonra bakacağım herşeye....
oooooooooooo tatilkuşu geldi..... canım tatilin sana ve bebişine çok iyi yarasın inşallah.. enneciğin şimdi sana nasıl bakıyordur.....eee kolaymı yavrusunun yavrusu yolda :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?