Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

benimki yarım saat sonra çıktı

insaallah buraya hamileyim diye yazarsın canım bi yigenimiş daha oluyor iice geniş bi aile oluyoruz diye sevciniriz
benim test 45 dk da çıkmıstı

ay nasıl arayacağımı bile bilmiyorum ya korkuyorum olumsuzu duymaya kayınvalidem de dört gözle haber bekliyor olmazsa nasıl negatif dicem kadıncağıza yıkılır valla

Slm arkadaşlar.Yarın benimde test günüm,çok ama çok heyecanlıyım.Daha önce hiç test yapmadım.Yarın nasıl gelir bilmiyorum.Hiç bir belirtim yok benim,ne karın ağrısı,ne lekelenme.Bu yüzden korkuyorum,yani mutlaka bu belirtiler olmalımı acaba,hiç belirtisi olmadan hamile kalan yokmudur...

ay nasıl arayacağımı bile bilmiyorum ya korkuyorum olumsuzu duymaya kayınvalidem de dört gözle haber bekliyor olmazsa nasıl negatif dicem kadıncağıza yıkılır valla

ay canım kendini bıraktı kayınvalidesine üzülüyor... korkunun ecele faydası yok canım... öyle yada böyle arayacaksın... ya sevineceksin ki inşallah sevinirsin yada üzüleceksin ki inşallah bu seçenek hiç olmaz... hadi bakalım bekliyoruz burada bizde sonucunu...

bende de lekelenme olmadı .... herkesin belirtisi farklı... hatta belirti olmuyo desem belki daha doğru olur... sanırım tüp bebek işlemlerinden ve ilaçlardan dolayı hepimiz aynı kasık ağrılarını ve diğer belirtileri yaşıyoruz... bunu hamile olanlar belirti diye nitelendirebiliyor.. belkide şartlanmadan dolayı... ben kan tahlilimden sonra ne karın ağrım oldu nede kasık ağrım... hatta bazen düşünüyorum acaba gerçekten hamilemiyim diye.. ancak görünce anlayacam sanırım.. onun için kuzu kuzu test tarihini stres yapmadan bekle canım.. hakkında hayırlısı olsun...

ayyy angelcım yaa neguzel
ben ta basından berı hep aglamayla geldım bugune
hep koselerden dondu yavrum
kanama oldum
sımdıde 2 ayrı hastane degerler degısık yıne kopmustum ama farklı hastane dıye yıne rahatladım ınsallah aksam 6 da yıne oncekılerı yaptırdıgım devlet hastanesıne gıdıcem
sonunda degerım artmıssa demekkı devam edıyoz
korkuyorum ama hayırlsı dıyorum
dua edın bana kızlar degerlerım ınsallah katlar

Çok sağol umarım herksin hakkında en hayırlısı olur.Bu benim ikinci denemem birinci denememde de hiç bir belirti yoktu,şimdide olmayınca ve yazılanları okuyunca insan ister istemez umutsuzluğa kapılıyor.Beklemek en zoru,hele ki şu son bir iki gün geçmek bilmiyor,allahım sabır diyor ve beklemeye devam ediyoruz ne yapalım..

kızlar hepinize selam :))
annemlerin yanına geldim; çok şükür yolculuğumuz da iyi geçti.eşim sağolsun çok yavaş geldi.
4 gündür giremiyorum; aklım sizde kaldı :))burada çok fırsatım olmuyo...
ancak pc nin başına oturabildim; burada ist dan biraz daha yavaş açılıyo sayfalar ama idare eder :)))
ben geriden okucama ama bu arada inşallah yeni hamişlerimiz vardır kızlar :)))

oooooooooooo tatilkuşu geldi..... canım tatilin sana ve bebişine çok iyi yarasın inşallah.. enneciğin şimdi sana nasıl bakıyordur.....eee kolaymı yavrusunun yavrusu yolda :))))))

hadi bakalım canım... inşallah herşey istediğin gibi ilerler...

canım çok üzüldüm geriye doğru güzel haber ararken sonucunu öğrendim çok geçmiş olsun arkadaşım ;inşallah dondurulmuşunla meleğine kavuşursun.ama dediğin gibi önce tedavini yaptır belki bebişin annesinin sağlığına kavuşmasını bekliyordur.Rabbim sabırlar versin arkadaşım...

oooooooooooo tatilkuşu geldi..... canım tatilin sana ve bebişine çok iyi yarasın inşallah.. enneciğin şimdi sana nasıl bakıyordur.....eee kolaymı yavrusunun yavrusu yolda :))))))

sağol canım; annem sağolsun çok iyi bakıyo:))))
ya kızlar şimdi wc den geldim tuvalet kağıdına hafif kırmızı kanlı akıntı geldi çok korkuyorum; şimdi uzanıcam bakalım inşallah devamı gelmez.normal mi bilmiyorum kızlar.
çok sıcak burası ondan mı acaba ya:1no2:

malesef negatif,şuan çok kötüyüm ellerim titriyor kayınvalidem birz önce arayıp ağlayarak güzel haberini bekliyorum dedi şimdi açık nasıl söylicem bilmiyorum çok kötüyüm yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…