Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

malesef negatif,şuan çok kötüyüm ellerim titriyor kayınvalidem birz önce arayıp ağlayarak güzel haberini bekliyorum dedi şimdi açık nasıl söylicem bilmiyorum çok kötüyüm yaa

Allah sabır versin bende dün yaşadım o duyguyu ama geöiyor kendini fazla yıpratma
hayırlısı böleymiş
gör bak mevlam neyler neylerse güzel eyler

evet öyle Mevlam nasip edecektir ben inanıyorum ben kendimi geçtim benden haber bekleyenleri düşünüyorum eşim kardeşim kaynanam kaynatam of ya onlar benden güzel haber bekliyor

canım allah sabır versın
sen dıgerlerını bosver canınısıkma
senın tedavındı bu neden bukadar stres yapıyon
alahım yardımcın olsun

als cım baktırdınmı test yaptırdınmı degerlerın nasıl canım
bende 3 defa devlette yaptırdım degerlerım arttı
bugun ozelde yaptırdım bıraz dusuk cıktı
dokturmda carsamba gunu aynı yerde yıne yaptır merkez onemlı dedı
ama ben bu aksam yıne 3,degerımı yaptırdıgım yere gıdıcem yıne verıcem kan

onlar uzulcek dıye dusunup daha cok uzulme
sonunda sen tedavı gordun ve sen yıkıldın
o anlamda dedım
suan onları degıl esını ve kendını dusun
ınsalalh dıgerınde ıyı sonuclar alırısn
benımde donmusum yok ama neypalım hayırlısı demekten baska caremız varmı

sağolun...
eylül-ekim gibi ikinciye başlamayı düşünüyorum
Allahdan ümidimi kesmem bakarsın ramazanın hürmetine doğal yoldan gelir

evet canım yaa olurmu olur sıkma canını
bak benım bılem ıslerım karıstı ama allahtan umıt kesılmez derler yaa
aksamı dort gozle beklıyorum ınsalah

inşallah güzel haberler alırsın,hiç kimse kötü haber almasın inşallah ne kadar zor olduğunu anlatamam

ben şimdilik çıkıyorum,aramam lazım artık...
Mevlana demiş ki;sabretmek surat ekşitmekse sirkeden çok şükreden yok.diye... o yüzden hakkımda hayırlısı buymuş demek ki diyip yola yılmadan devam edicem,Allah sabrını veriyor ilginç dünyam başıma yıkılmadı ama içim çok buruk...

canım allah sabır versin çok zor ama yapacak bir şey yok demek ki vakti gelmemiş allah hayırlı vakitte hayırlısı ile hamile kalmanı nasip etsin inşallah
ben de bundan 3 ay önce negatif sonuç aldığımda şimdi annemlere kayınvalidemlere ne diycez demiştim eşime o da bana çok kızmıştı. başkalarını düşünmekten vazgeç diye aslında çok haklı
tamam onlarında bu güzel haberi duymaları hakları ama sonuçta bizler kendimizi yıpratıyoruz.
inşallah sende bir gün miniğine kavuşacaksın ama bugünden sonra kafandan bu olumsuzlukları at bence ben öyle yaptım gezdim dolaştım unutmaya çalıştım alışveriş yaptım hep hayırlısını istedim sonuçta biliyosun bol bol dua et. inşallah bir gün sende bu güzel duyguyu tadacaksın :)))

nisamcığım yarın yaptıracağım canım sen ne yaptın benim 9 gün 93 - 11. gün 130 çıkmıştı
sen de durum nedir
bugün sol da özellikle oyuyorlarmış gibi ağrı var
sende de var mı

canım benim...bizimde içimiz burkuldu seninle birlikte... Allah hakkında hayırlısını versin inşallah... önce kendini düşün sonra çevreni.. birdahaki denemenide kimseye haber verme..böylece kendini baskı altında hissetmezsin...

canım benım benım 10,gunu 121 12,gunu 171 dı
bugun baska hastanede verdım ozelde 145 cıktı
doktorumda bu degerlerın 3 aynı yerde ama bu 4,du ozelde yapmıssın farklılık olur dedı
bılmıyorum cok uzgunum ama aksama tekrar devlete gıdıcem meraktan test vermeye
ınsallah degerım dusmemıstır ınsalah ozel de farklı cıkmıstır ıste oyle umuyorum
yarın bellı olur canım anya konya

canım bende arada bır oluyor
gıbegım ıcınde oluyor sızlama
bazen sıddetlıce kasıgım
bılmıyorum yaaa
cok canım sıkkın ama rahat olmaya calısıyorum

inşallah canım belki başka bi yerde yaptırdın diye öyle çıkmıştır. inşallah akşama güzel sonuçlar alırsın

bugün ben de ağrı var oyulma şeklinde sendede var mı

angelciğim senin durumun nedir nasıl gidiyor hamilelik bugün kaçıncı gün oldu

canım benim bildiğim bi terslik yok... 5+2 deyim şuan.. haftaya pazartesi kısmetse görmeye gideceğiz... insan evhamlanıyor acaba büyümeye devam ediyorlarmı diye??? kan testide yaptırmıyoz artık... beklemedeyim.. ama çok uykum var kızlar... sanırım bende uyku yapacak bunlar :)))

kızlar selam herkese, uzun süredir bakamıyorum, çok çalışıyorum çoooooookkkk, gece 2lere kadar mesai yaptığım oluyor, off hamileyim ama hiç dinlenmeye zamanım yokk, çocuğum çok yoruluyor içimde, sizlerde ne var ne yok, yeni güzel hamiş haberleri var zemuszemuszemuszemusmı, sayfalar çoğalmış, geçmişi oku oku bitmiyo:)))

als cım ınsalah canım degerım baska hastane olduugndan farklı cıkmıstır
ınsalalh melegım benı uzmez
canım sıkma canını bendede bazen oluyor ama suan bombosum gercekmı yalanmı bılmıyorum

sowaycım canım sen gordunmu keseyı fazla yorma dıcem ama ımkansız demekkı calısmaman canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…