- Konu Sahibi dilserserin
-
- #2.101
als cım ınsalah canım degerım baska hastane olduugndan farklı cıkmıstır
ınsalalh melegım benı uzmez
canım sıkma canını bendede bazen oluyor ama suan bombosum gercekmı yalanmı bılmıyorum
sowaycım canım sen gordunmu keseyı fazla yorma dıcem ama ımkansız demekkı calısmaman canım
canım benim bildiğim bi terslik yok... 5+2 deyim şuan.. haftaya pazartesi kısmetse görmeye gideceğiz... insan evhamlanıyor acaba büyümeye devam ediyorlarmı diye??? kan testide yaptırmıyoz artık... beklemedeyim.. ama çok uykum var kızlar... sanırım bende uyku yapacak bunlar :)))
daha görmedim cnm, ayın 25inde inşallah görücem:) inşallah sorun yoktur, bazen korkuyorum bukadar yoğun çalışmanın zararı olur mu die, zaten işten ayrılmayı düşünüyorum, artık dayanamıyorum yoğunluğa, bebeğime zarar verebilirim...
kızlar selam herkese, uzun süredir bakamıyorum, çok çalışıyorum çoooooookkkk, gece 2lere kadar mesai yaptığım oluyor, off hamileyim ama hiç dinlenmeye zamanım yokk, çocuğum çok yoruluyor içimde, sizlerde ne var ne yok, yeni güzel hamiş haberleri var zemuszemuszemuszemusmı, sayfalar çoğalmış, geçmişi oku oku bitmiyo:)))
aman bacım dikkatli ol.... işyerinden sana madalya vermiyecekler.. önce senin sağlığın... nasıl gidiyor gebelik??? bende 23 ünde görücem kısmetse... senden 2 gün sonra öğrendim ama 2 gün önce görücem :))))
elimden geldiğince dikkatli olmaya çalışıyorum cnm, evet benden önce görüceksin kısmetse bebeklerini:) herşeyin hayırlısı olsun cnm, sende dikkatli ol tamammı, iyi bak kendine, bu arada bende hala ne bulantı ne ağrı ne sızı var, sadece şişlik hala devam ediyor, senin nasıl gidiyo?
canım benden sonra als getırdı ve bıttı
nasıp yaaaaaaa hayırlsı ınsalalh pozıtıf alanların ve benımkıde 9 sonraya kadar devam eder
coksıkılıyorum ama rabbım ol derse olucak ınsallah baskası yalan
canım benden sonra als getırdı ve bıttı
nasıp yaaaaaaa hayırlsı ınsalalh pozıtıf alanların ve benımkıde 9 sonraya kadar devam eder
coksıkılıyorum ama rabbım ol derse olucak ınsallah baskası yalan
hakkaten bayağı negatifte aldık
bsovorane, bebeğim, zeynep, leyl
inşallah bundan sonra pozitifleri görürüz.
canım allah sabır versin çok zor ama yapacak bir şey yok demek ki vakti gelmemiş allah hayırlı vakitte hayırlısı ile hamile kalmanı nasip etsin inşallah
ben de bundan 3 ay önce negatif sonuç aldığımda şimdi annemlere kayınvalidemlere ne diycez demiştim eşime o da bana çok kızmıştı. başkalarını düşünmekten vazgeç diye aslında çok haklı
tamam onlarında bu güzel haberi duymaları hakları ama sonuçta bizler kendimizi yıpratıyoruz.
inşallah sende bir gün miniğine kavuşacaksın ama bugünden sonra kafandan bu olumsuzlukları at bence ben öyle yaptım gezdim dolaştım unutmaya çalıştım alışveriş yaptım hep hayırlısını istedim sonuçta biliyosun bol bol dua et. inşallah bir gün sende bu güzel duyguyu tadacaksın :)))
canım benim...bizimde içimiz burkuldu seninle birlikte... Allah hakkında hayırlısını versin inşallah... önce kendini düşün sonra çevreni.. birdahaki denemenide kimseye haber verme..böylece kendini baskı altında hissetmezsin...
Koca bi negatiff kızlar....
Yine negatifffff..... Yine bebek alan yok.... Yok yok... Neyse bu ruh haliyle yazıp içinizi karartmayım şimdi sizinde.. B yalnız kalıp ağlayamadım bile gözümü dahi kırpamıyorum iniverecek yaşlar aşağıya.. Zor tutuyorum kısmet değilmiş..hepiniz saolun
Herkes arıyor... Birazdan eltimler falanda gelir.. Off yalnız kalmak istiyorum.. Birde benim anımda konuşmuyorlarmı telefon açanlara yokmuş diye.. çıldırcam ya..
sağolun...
eylül-ekim gibi ikinciye başlamayı düşünüyorum
Allahdan ümidimi kesmem bakarsın ramazanın hürmetine doğal yoldan gelir
canım bence hemen başlama bi 6 ay geçsin bence bak ben ilk tedavimde negatifi aldım 3 ay sonra başladım zaten doktorlar aradan en az 3 ay geçmesi lazım diyor bilmiyorum benim doktorum öle dedi ben zaten doktor değiştirdim bu ikincidesağolun güzel temennileriniz için.
doktorum aradı diyor ki adetin bitsin gel ilaçları değiştirip yeniden başlayalım yani haftaya,erken değil mi yaw,bayram geliyor,ben bayramdan sonraya kalsın diyordum ama bilemedim şimdi,neyse haftaya konuşurum doktorla
geçmiş olsun ne denirkiKoca bi negatiff kızlar....
Yine negatifffff..... Yine bebek alan yok.... Yok yok... Neyse bu ruh haliyle yazıp içinizi karartmayım şimdi sizinde.. B yalnız kalıp ağlayamadım bile gözümü dahi kırpamıyorum iniverecek yaşlar aşağıya.. Zor tutuyorum kısmet değilmiş..hepiniz saolun
sağolun güzel temennileriniz için.
doktorum aradı diyor ki adetin bitsin gel ilaçları değiştirip yeniden başlayalım yani haftaya,erken değil mi yaw,bayram geliyor,ben bayramdan sonraya kalsın diyordum ama bilemedim şimdi,neyse haftaya konuşurum doktorla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?