Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

daha görmedim cnm, ayın 25inde inşallah görücem:) inşallah sorun yoktur, bazen korkuyorum bukadar yoğun çalışmanın zararı olur mu die, zaten işten ayrılmayı düşünüyorum, artık dayanamıyorum yoğunluğa, bebeğime zarar verebilirim...

inşallah canım hayırlı haberlerini alırız pazartesi :))))

aman bacım dikkatli ol.... işyerinden sana madalya vermiyecekler.. önce senin sağlığın... nasıl gidiyor gebelik??? bende 23 ünde görücem kısmetse... senden 2 gün sonra öğrendim ama 2 gün önce görücem :))))

nisamdan sonra gebe haberi gelmedi galiba ((((( bu aralar negetifler peş peşe geliyor ((( inşallah bundan sonrakiler pozitif derler....

elimden geldiğince dikkatli olmaya çalışıyorum cnm, evet benden önce görüceksin kısmetse bebeklerini:) herşeyin hayırlısı olsun cnm, sende dikkatli ol tamammı, iyi bak kendine, bu arada bende hala ne bulantı ne ağrı ne sızı var, sadece şişlik hala devam ediyor, senin nasıl gidiyo?

aynen canım... hiç bir belirti yok... şişlik devam ediyor.. hatta jel mi yapıyor diye doktoru aradım iğneye dön ama 3.aya kadar dayanamazsın dedi... yataktan kalkerken sabah feci şekilde ağrı yaptı galiba ters kalktım ((( başkada bişey yok.. bazen şüphe ediyorum devam ediyormu etmiyor mu diye :)))

canım benden sonra als getırdı ve bıttı
nasıp yaaaaaaa hayırlsı ınsalalh pozıtıf alanların ve benımkıde 9 sonraya kadar devam eder
coksıkılıyorum ama rabbım ol derse olucak ınsallah baskası yalan

hakkaten bayağı negatifte aldık
bsovorane, bebeğim, zeynep, leyl
inşallah bundan sonra pozitifleri görürüz.

öyle... doğru söylüyorsun... Allah ol derse olucak... içini ferah tut.. herşey Allahtan...

sağolun güzel temennileriniz için.
doktorum aradı diyor ki adetin bitsin gel ilaçları değiştirip yeniden başlayalım yani haftaya,erken değil mi yaw,bayram geliyor,ben bayramdan sonraya kalsın diyordum ama bilemedim şimdi,neyse haftaya konuşurum doktorla

Koca bi negatiff kızlar....

Yine negatifffff..... Yine bebek alan yok.... Yok yok... Neyse bu ruh haliyle yazıp içinizi karartmayım şimdi sizinde.. B yalnız kalıp ağlayamadım bile gözümü dahi kırpamıyorum iniverecek yaşlar aşağıya.. Zor tutuyorum kısmet değilmiş..hepiniz saolun

canım yaaa.... nazar değdi kızlar sizlere... peşpeşe negatifleri görür olduk ama Allahtan hayırlısı böyleymiş demekten başka elden bişey gelmiyor... canım çok üzüldüm ama kendinide paralayıp umutsuzluğa itme kendini... birdahakine başarılı olucam diyerek başla... ay ne diyeyim bilmiyorum ki...

Herkes arıyor... Birazdan eltimler falanda gelir.. Off yalnız kalmak istiyorum.. Birde benim anımda konuşmuyorlarmı telefon açanlara yokmuş diye.. çıldırcam ya..

Dondurulmuşlarlada şans düşük oluyor diyorlar bilmiyorumki nasıl olacak.. Maddi olarak çöktük zaten.. Uzun bir müddet tedaviye başlayamam ben muhtemelen.. Hayırlısı bakalım

Herkes arıyor... Birazdan eltimler falanda gelir.. Off yalnız kalmak istiyorum.. Birde benim anımda konuşmuyorlarmı telefon açanlara yokmuş diye.. çıldırcam ya..

haydaaaaaaaa..... kusura bakmada sen fazla açılmıssın ortama... ben kimseye söylemedim sadece eşimin annesi ablası bide benim ablamlar biliyodu.. evlenmezsin ne zaman evlilik derler evlenirsin ne zaman çocuk derler.. olmaz çocuk aaaa... neden olmuyo kimde sorun derler..çocuk olur kardeş yap derler...derlerrrr.... derlerrr derlerrr.......bitmez milletin demeleri... sen takma kafana...

evet angelcım bencede canım mılletın agzı torba degılkı buzesın
allah yardımcın olsun latıfecım
bendede sadece arkadaslar bılıyor
baskada bılen yok
eger degerım artar ılerleyebılırsem kalp atısında demeyı dusunuyorum hayırlsı bakalım

sağolun...
eylül-ekim gibi ikinciye başlamayı düşünüyorum
Allahdan ümidimi kesmem bakarsın ramazanın hürmetine doğal yoldan gelir

canım bence hemen başlama bi 6 ay geçsin bence bak ben ilk tedavimde negatifi aldım 3 ay sonra başladım zaten doktorlar aradan en az 3 ay geçmesi lazım diyor bilmiyorum benim doktorum öle dedi ben zaten doktor değiştirdim bu ikincide
inan üst üste negatif alınca insan daha çok üzülüyor ben 1 sene bekliycem bu sefer
ya sana doktorun nasıl der hemen gel bidaha yapalım robotmuymuşsun sen
o kadar hormon aldın bi vücudun dinlensin hem bu strasle başarısızlıklar daha çok artar
ben yaşadım en az 3 ay beklemeni tavsiye ederim
ayrıntıya çok girdiysem kusura bakma senin iyiliğin için dedim
inşaallah ikincide hamile kalırsın
geçmiş olsun ne denirki

canım ben bugun basladım bayrama denk geliyo ama napalım 1 ay sonra yumurtaların strese baglı düzeni bozulabilir dr ne derse yap bence sen nerde yaptırdın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…