- 27 Şubat 2010
- 12.221
- 2.447
- 773
- Konu Sahibi dilserserin
-
- #2.121
sağolun güzel temennileriniz için.
doktorum aradı diyor ki adetin bitsin gel ilaçları değiştirip yeniden başlayalım yani haftaya,erken değil mi yaw,bayram geliyor,ben bayramdan sonraya kalsın diyordum ama bilemedim şimdi,neyse haftaya konuşurum doktorla
Koca bi negatiff kızlar....
Yine negatifffff..... Yine bebek alan yok.... Yok yok... Neyse bu ruh haliyle yazıp içinizi karartmayım şimdi sizinde.. B yalnız kalıp ağlayamadım bile gözümü dahi kırpamıyorum iniverecek yaşlar aşağıya.. Zor tutuyorum kısmet değilmiş..hepiniz saolun
Koca bi negatiff kızlar....
Yine negatifffff..... Yine bebek alan yok.... Yok yok... Neyse bu ruh haliyle yazıp içinizi karartmayım şimdi sizinde.. B yalnız kalıp ağlayamadım bile gözümü dahi kırpamıyorum iniverecek yaşlar aşağıya.. Zor tutuyorum kısmet değilmiş..hepiniz saolun
allah razı olsun erverdi..
ne yapacağımı şaşırdım..idrar testi ile ilgili olan tüm topikleri okudum...çıkanda olmuş çıkmayanda...
yapacak hiç bişey yok beklemekten başka..rabbim bilir artık hayırlısı..
ama içim öyle yandı ki anlatamam..
rabbim gönül muradını versin canım sanada inşallah..
mavicim;çatlatma iğnemizi oluyoruz ya.onda beta hcg var.1 hafta içinde test yapsak zaten var gözükür.bu da bizi yanıltır
.memorialdeylen hemşireleri dinlemiştim bir hasta için konuşmuştuhastanın 9uncu günüymüş.tam değeri hatırlamıyorum şimdi ama 50 nin altındaydı.ne vardır ne de yoktur diyebiliriz demişlerdi..net sonuç 12nci gün. hadi yarın son..
şuan karnım çok ağrıyo ve kırmızı kanama başladı...
benimde hayallerim buraya kadarmış galiba....
çök üzgünüm.....diycek söz bulamıyorum idrar testleri umutlandırmıştı...
şuan karnım çok ağrıyo ve kırmızı kanama başladı...
benimde hayallerim buraya kadarmış galiba....
çök üzgünüm.....diycek söz bulamıyorum idrar testleri umutlandırmıştı...
gunaydın canlar
yenı arkadaslar gelmıs aramıza hg
mavıcım canım canını sıkma dıcem ama elde degıl sen yınede test ver gulum yaaa
ınsallah bugun sonuc alcak arkadaslar guzel sonuclarla gelır
angelcm verdım canım
ordada 171 olan 12,gun degerım 14,gunu 147,5 cıktı
umuduum yıtırmemeye calıssamda hayırlsı yarın sabah tekrar verıcem allah buyuktur
offffffffff ikilemde kalmak ne zormuş...
sabah peçeteye kırmızı gelince adetim başladı sandım....sonra hep peçeteye sildikçe kahverengi gelmeye başladı...
halada sildikçe çok az geliyo...
karnım ağrıyo her an sökülcek gibi...
yinede bir mucize bekliyorum kan verdim...4:30 da belli olcakmış..çok geç değil mi...iyice gerilcem yani...
eyvahedigeldismile
offffffffff ikilemde kalmak ne zormuş...
sabah peçeteye kırmızı gelince adetim başladı sandım....sonra hep peçeteye sildikçe kahverengi gelmeye başladı...
halada sildikçe çok az geliyo...
karnım ağrıyo her an sökülcek gibi...
yinede bir mucize bekliyorum kan verdim...4:30 da belli olcakmış..çok geç değil mi...iyice gerilcem yani...
eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?