Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

ilaçmı değişyirecakmiş ne ilacı 2 ilaç var bildiğim biri gonal biri puregon
anlamadım valla

canım hakkında hayırlısı olsun inş.

Senin tahlilin salı günü değilmiydi.Yanlış hatırlamıyorsam öyle okumuştum.Benimde salı olduğu için dikkatimi çekmişti.Neden bugün yaptırdınki?

leyl ve latifeelif...
rabbim size sabır versin...
inşallah tez zamanda gönül muradınızı versin..
zaman herşeyin ilacı...yeter ki sağlığımız yerinde olsun..
kurban olduğum allah hiç kimseyi bu yolda uğraştırmasın..

mavicim;çatlatma iğnemizi oluyoruz ya.onda beta hcg var.1 hafta içinde test yapsak zaten var gözükür.bu da bizi yanıltır
.memorialdeylen hemşireleri dinlemiştim bir hasta için konuşmuştuhastanın 9uncu günüymüş.tam değeri hatırlamıyorum şimdi ama 50 nin altındaydı.ne vardır ne de yoktur diyebiliriz demişlerdi..net sonuç 12nci gün. hadi yarın son..

sağol canım..çok karışığım yaa...
hakkımda hayırlısı...
akşam yine yaptım idrar testini ikinci çizgi silik de olsa 2 dakikada çıktı...
yani dünden beri 4 tane test yaptım hepsindede çiktı...çatlatmayı 1 ağustosta vurdum..onun etkisi olabilir mi bilmiyorumbilmiyorumkismile
akşam çok az açık pembe kanama bulaştı peçeteye iki kez...akannehir
korktum adet mi diye yatıyorum ama devamı şimdilik yok...
inşallahta olmaz...:Saruboceq:

selam kizlarrr bende aranizda yeniyim 8 yillik evliyim bi bebeisim olmadi simdi tub bebek uygulamasini deniyoruz transverimin 12 gunu bugun yarin allah izin verirse ogrenecegim ben sizi uzun zamandir takip ediyorum yanliz ne uyelik almayi becerebilmistim nede yazmayi bugune kismetmis kizlar hepinizden dua etmenizi istiyrum insallh size guzel haberler veririm ve bu aci sona erir insallah allah tum bebek isteyenlerin dualarini geri cevirmez su mubarek ayda . bu arada benim ilk ve deneyimim sorunum kanallarim tikaliydi su an hissettiklerim ise asiri derece aybasi oncesi agri bide oyle istifra etme goguslerimde agriyor ama hic birseye yormuyorum ki gelecek cevaba uzulmeyim bu arada zizin paylasimlarinizda cogu az bi kanama gecirmis bende bu olmadi yoksa bebeisim bana tutunmadimi lutven cevap verin ve benide araniza alin :2:

şuan karnım çok ağrıyo ve kırmızı kanama başladı...
benimde hayallerim buraya kadarmış galiba....
çök üzgünüm.....diycek söz bulamıyorum idrar testleri umutlandırmıştı...

canın sağolsun demekten başka birşey diyemiyeceğim.çünkü böyle anlarda hiçbir söz teselli etmiyor.yalnız;eğer kanama pembe pembe geliyorsa,ya da kahverengi ise çok ta kırmızıya dönmemişse(ümitlendirmiyeyim hemen)çok kırmızı kan değilse.12nci günü yaptır yine BETA HCGni.dr lar adet olsan da istiyorlar bu testi.böyle bile hamilelik durumları olabiliyor.

gunaydın canlar
yenı arkadaslar gelmıs aramıza hg
mavıcım canım canını sıkma dıcem ama elde degıl sen yınede test ver gulum yaaa
ınsallah bugun sonuc alcak arkadaslar guzel sonuclarla gelır

bana verilen kağıtta adet olsanız dahi kan testini yaptırın diyordu... düşük yaşıyor olmayasın???? doktorun ile bir görüşseydin canım....

angelcm verdım canım
ordada 171 olan 12,gun degerım 14,gunu 147,5 cıktı
umuduum yıtırmemeye calıssamda hayırlsı yarın sabah tekrar verıcem allah buyuktur

offffffffff ikilemde kalmak ne zormuş...
sabah peçeteye kırmızı gelince adetim başladı sandım....sonra hep peçeteye sildikçe kahverengi gelmeye başladı...
halada sildikçe çok az geliyo...
karnım ağrıyo her an sökülcek gibi...
yinede bir mucize bekliyorum kan verdim...4:30 da belli olcakmış..çok geç değil mi...iyice gerilcem yani...
eyvahedigeldismile

inşallah yerleşme kanamasıdır canım inşallah. Allah yar ve yardımcın olsun, hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.

angelcım ben doktorumla dun gorustum
oda ılaclarına ıgnene devam et carsamba tekrar enson yaptıgın merkezde yaptırırsın demıstı
aksamkını ben meraktan gıttım yaptım oda aynı cıktı arada fark yok yanım
benım kanamam 6+8+10 gunde oldu ama enyogun 8,gundeydı fakat benden oyle para gıbı seyler gelmedı ve kesılmıstı ve degerlerı hep yukselmıstı
10,gunden sonra kanamam kesılmıstı bugun 15,gunumdeyım canım
bılmıyorum yaa kafam cok karısık hengıne uzuleyım bılmıyorum
yenıden tedavıyemı cocugumun benı hakıkaten bıraktımı onuda bılmıyorum
nebılım canlarım hayırlısı yaa

gerilme arkadaşım... inşallah hayırlı haberler alırsın... bu arada sakın kendini yorma ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…