Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

mavıcım senın neden okadar gec cıkıyor yaaa
sen nerde yaptırdın tedavıyı
hadı bakalım allahımdan hayırlısı canım
senın kacıcnı denemen ınsalalh yuzun guler ben basta cook sevındım ama suan yarına baglıyım
umıdım olmasada yınede yarın kan verıcem

hakkında hayırlısı güzelim... inşallah üzülmezsin...

ah bi bilsem beni delirtecekler...
memorialde yaptırdım 3. denemem...
sorunumuzda sadece tüpler bildğimiz kadarıyla...
ama testi burda bi öze hastanede yaptırdım..memoriale gitmedim..
rabbim hepimizi güldürsün canım inşallah..:Saruboceq:

kızlar kan testi sonucumu şimdi telefonla öğrendim 382,52 çıkmış bugün 15. günümdü nasıl acaba doktorla konuşmadım daha

nisam sen yaptırdın mı senin ki kaç çıktı canım inşallah iyidir

memorialda doktorun kimdi canım? bu arada o nasıl özel hastane 4,30 da sonuç mu verilir miş?

sağol canım bir mucize bekliyorum biliyorum ama beni umutlandıran tek şey kanamaların leke tarzında olması...

mavicim benim ağustos topicinde gördüğüm şey, leke tarzında kanaması olan neredeyse herkes hamile. ben temmuzda aldım sonucumu, lekelenmem kanamam olmamıştı ve kimyasal gebelik yaşadım. belki de lekelenmem olmadığı için sıkı tutunamadı diye bile düşünmüştüm o derece yani...

gerilme arkadaşım... inşallah hayırlı haberler alırsın... bu arada sakın kendini yorma ...

yatıyom zaten şu anda....
ahhhh bu idrar testleri beni boş yere mi ümitlendirdi ne...
iki gündür bi ümitlendim bi yıkıldım...
hayırlısı olsun ne yapayım ben elimden geleni yaptım takdir allahtan...boshayallersmile

canım kimyasal gebelikte kan değeri ikiye katlayarak mı ilerliyor? nasıl anladınız kimyasal olduğunu?

ahhh keşke tutmuş olsa kuzum....
benimde önceki denemelerimde hiç leke meke olmadı...
adet günümde 19 u aslında ama belli olmaz erken gelesi tutuverir lüzumsuzun..

müstecep bey..
ama nur hanımda baktı..
4:30 çıldırcam yaaaaa...

çıldırma arkadaşım... aç tv yi bişeyler izle.. uyu belki zaman daha çabuk geçer... bir bakmıssın saat 4,30 olmuşşşş..... biz ne günleri atlatlık şimdi 4,30 mu bekleyemicez... seni aslında çok iyi anlıyorum da... napim avutmaya çalışıyorum :))))

canım kimyasal gebelikte kan değeri ikiye katlayarak mı ilerliyor? nasıl anladınız kimyasal olduğunu?

yok canım ikiye katlamıyor. ben dayanamayıp 9. ve 11. günlerde test yaptırdım 9. gün 50 li bir değer çıktı, sonra 11. gün 120 gibi bir değerdi. 13. gün tekrar 50 oldu ve düşmeye devam etti ( çok acı günlerdi benim için Rabbim düşmanıma bile yaşatmasın..

canım benimde hiç lekelenmem olmadı 11. gün değerim 130 du bugün 15. gün 382 çıkmış kimyasal gebelik nasıl oluyor acaba

ahhh keşke tutmuş olsa kuzum....
benimde önceki denemelerimde hiç leke meke olmadı...
adet günümde 19 u aslında ama belli olmaz erken gelesi tutuverir lüzumsuzun..

canım öncekilerde lekelenme olmadı ama kan testinde negatif mi çıktı nasıl oldu???

ya sanırım ben bunları ultrasonda görene kadar acaba kimyasal mı acaba duruyorlar mı diye kafayı yicem... ben de de hiç lekelenme olmadı korkuyorum.. ama kan değerlerim yüksek çıkmıştı???

şimdi yine baktım peçeteye çok az açık kahve geldi sanki sarı gibi...
nolur dua edin yaaa 6 yıldır bekliyorum bu çocuğu...
rabbim ne olur daha fazla uğraştırma...
hz. meryeme babasız evlat veren rabbim benimde yüzümü güldür..
şu mübarek ramazan ayında beni boş çevirme...
kasığımda ağrıyo yaaa..:çok üzgünüm:

geçmiş olsun arkadaşım... inşallah birdaha başına gelmez... yıdız avcısındaki yazını okumuştum ... tam aynı şeyleri yaşamışız neredeyse.. gözlerim dolarak okudum... Allah birdaha sanada yaşatmasın inşallah...

benim 9.gün değerim 307 12.gün değerim 567 14.gün değerim 1387 gibi bişeydi... kimyasal gebelik olmaz değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…