- Konu Sahibi dilserserin
-
- #2.161
şimdi yine baktım peçeteye çok az açık kahve geldi sanki sarı gibi...
nolur dua edin yaaa 6 yıldır bekliyorum bu çocuğu...
rabbim ne olur daha fazla uğraştırma...
hz. meryeme babasız evlat veren rabbim benimde yüzümü güldür..
şu mübarek ramazan ayında beni boş çevirme...
kasığımda ağrıyo yaaa..:çok üzgünüm:
11. gün 130
canım benimde hiç lekelenmem olmadı 11. gün değerim 130 du bugün 15. gün 382 çıkmış kimyasal gebelik nasıl oluyor acaba
geçmiş olsun arkadaşım... inşallah birdaha başına gelmez... yıdız avcısındaki yazını okumuştum ... tam aynı şeyleri yaşamışız neredeyse.. gözlerim dolarak okudum... Allah birdaha sanada yaşatmasın inşallah...
benim 9.gün değerim 307 12.gün değerim 567 14.gün değerim 1387 gibi bişeydi... kimyasal gebelik olmaz değil mi?
canım öncekilerde lekelenme olmadı ama kan testinde negatif mi çıktı nasıl oldu???
ya sanırım ben bunları ultrasonda görene kadar acaba kimyasal mı acaba duruyorlar mı diye kafayı yicem... ben de de hiç lekelenme olmadı korkuyorum.. ama kan değerlerim yüksek çıkmıştı???
bakalım canım 130x2= 260 13. gün değerin bu civarda olmalıydı, 260x2= 520 gibi birşey olmalıydı ama hiç panikleme. öncelikle sana tek mi yoksa iki embriyo mu konuldu. çünkü ilk başta ikisi birden tutuyor sonra biri yaşamaya devam edebiliyormuş, bu da düzensiz bhcg artışına neden olurmuş. bir de bazı kadınlarda tam 2 katı değil de %70 oranında bir artış olurmuş belki sana da öyle oluyordur. bir de iki testi de aynı yerde mi yaptırdın ?
geçmiş olsun arkadaşım... inşallah birdaha başına gelmez... yıdız avcısındaki yazını okumuştum ... tam aynı şeyleri yaşamışız neredeyse.. gözlerim dolarak okudum... Allah birdaha sanada yaşatmasın inşallah...
benim 9.gün değerim 307 12.gün değerim 567 14.gün değerim 1387 gibi bişeydi... kimyasal gebelik olmaz değil mi?
canım panik yapma stres bizim için en kötü şey bol bol dua et inşalah allah hakkında hayırlı olanı veriri :ecrin_bebek:
evet negatif çıkmıştı...
sen hiç endişelenme en normali seninkisi....
ben kendi denemelerime göre kıyasladım yani...
benim adet gününden önce pek teşrif etmezde..bu kez erken gelesi tutmamış olsada bulekeler tutunma kanaması olsa demek istedim...
fakirin ekmeği umut işte ne yaparsın...benneyaptımki
evet 2 testi de aynı yerde yaptırdım 2 tane konulmuştu acaba teke mi düştü teke düştü ise vücut diğerini nasıl atacak acaba
Allah razı olsun canım. senin de mi ilki kimyasal olmuştu( sonra dondurulmuşla mı denedin bu sonucu aldın yoksa ikinci tedaviye baştan mı başladın?
bu değerlerle kimyasal olamaz canım için rahat olsun çok güzel katlamış maşallah darısı başımıza :)
angel senin değerlerin çok güzel yavrum yaaa...darısı başıma inşallah...kimyasalda düşüş oluyo...
senin bebeler akıllı gülüm benimkiler gibi sapıtık değil..tutunmayı bi beceremediler benim tembel çocuklar..
benim bir arkadaşıma yasadan önce 3 tane konulmuş, hiç kanaması falan olmamıştı ama bir bebeği oldu yani vücut kendi kendine bir şekilde eritiyor herhalde bilemiyorum. senin değerin artıyor ama muhtemelen önce ikisi de tutundu şimdi teki yaşıyor gibi geldi bana ama Allah bilir. inşallah güzel sonuçlar alırsın canım.
sırnaşık şey kız dur test sonucunu alda öyle sapıtık de veledine... inşallah canım rabbim yüzüne bakar ... bu sefer sevinirsin... eğer gebelik oluşmussa belki uzun süreli yatman gerekecek... hep derim önce hayırlısı ile ver Allahım... senin içinde önce hayırlısı olsun canım...
canlarım hepinize günaydın... tesellileriniz dualarınız o güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim...
dün öyle ağladım öyle ağladım ki bu sefer gece baş ağrısından ve adet sancılarıman uyuyamadım.. şimdi ise gözlerim öyle şişmişki açamıyorum bile... ama benim bildiğim çok ağlayınca bir şeye tükenir insanın gözündeki yaşlar.. tamam diyorum içimi boşalttım bitti heralde kurudu gözlerim diyorum ama
ne fayda hemen ıslanıyor yanaklarım ... çok zormuş be kızlar...
eşim havalar soğusun bir dahakine öyle deneriz sıcaklarda çok zor oldu dedi.. belki kasım aralık gibi tekrar düşünürüm.. maddi durumda el verirse ama bu sefer sadece eşim ve kayınvalidem bilecek... kimseye söylemiyeceğim.
inanın teselli telefonları bile zoruma gitti düşünün yokmuş demek içimi acıttı...
doktorun daha iyi bilir ama bende bu konuşlarda neredeyse fahri doktor unvanı almış biri olarak sana çok iyi diyorum :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?