Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

als cım
canım 3 testımıde yaptırdıgım yerdede 147,5 cıktı
aslında benım degerlerım guzel artmıstı
ama bılmıyorm canım ya durdu cocoguum yada bılmıyorm
senın masalah cok guzel korkma
kız angel senın degerınde nevarda korkuyon yaaaa

ada ege cım
canım benım degerılerı yazayım sana
8,gun 78
10,gun 121
12,gun 171
14,gun 147,5 neoldu sımdı
doktorum dıyor 16,gunu tekrarla testını dedı
bılmıyorum benımde sımdı kımyasal oldu
bana bılgı verırmısın
ama senınkı bırden cok dusmus canım

canım yazdım ama sonra bağlantım koptu tabi sana gelmedi. demiştim ki benim bilgilerim de öyle fazla değil tabi sadece burada okuduklarımdan ve araştırdıklarımdan ibaret bir de tabi kendi yaşadıklarımdan. benim dikkatimi çeken şey senin artışın hiç 2 katı olmamış. ama böyle olup da sonrasında bebeğine kavuşanları da okumuştum. bazı kadınlarda iki katı şeklinde değil de %70-80 oranında katlamalar olabiliyormuş. bence doktoruna danış, dediği gibi bir test daha yaptır bakalım ne olacak. inşallah hayırlı haberler alırsın canım. sana da tek embriyo mu transfer edilmişti?

hayatım bu benim ilk gebeliğim... böyle kimyasal gebelik felan duyunca insan bilmiyor tabi nedir nasıl olur... korkuyor... :kedi:

angelcım canım korkma sen
ada cım benım doktorum demıstıkı ıkıye katlaması gerekmıyor dedı
bızım ıcın degerın artması onemlı dedı
ve dun
aradıgımda degerlerın guzel artmıs ama ensonkı deger gerılemıs dedı
ınsallah kımyasal olmaz dedı
ıste yarınkı kana baglı hersey
evet canım benımde tek embrıyoydu
bakalım nasıp yaa

dedim ya canım, benim bilgilerim araştırmalarla sınırlı, en doğrusunu doktorun bilir. inşallah herşey çok yolundadır ve kimyasal değildir gebeliğin. ben yaşadım ve çok içim acıdı, Allah düşmanımın başına vermesin diyorum.

amın canım amınnnnnnnnnnnnnnn
bende dunden berı delı gıbı dolasıyorum suan ısteyım ama ıs yapmıyorum cok kotuyum
cunku ınsan degerlerını 3kez olumu gorup 4,kanda dusmesı benı mafettı
cok uzuldum yaa
hayırlsı canım
bırde benım anlamadıgım
kımyasal dusuk deger olmuyormu yaa

senın mesela degerlerın nasıldı uygunsa yazabılırmısın
kacıncı gunler yapmıstın bırde onu yazarsan bıraz bakayım off cok meraktayım ve canım cok sıkkın
nehayallerle baslamıstım ama cok agladım ben bu tedavımde
tek embrıyom oldu ve 5,gune kadar dayandım hamoldsun ama cok korkularla geldık 5,gune
sonra tutunma derken kanama oldu az az gun asırı
sımdıde degerım azaldı canım cok sıkkın

nisamcım ya lütfen olumsuz düşünüp de kendini yiyip bitirme. benim değerim hiç seninkiler gibi yüksek olmadı. zaten 9. gün 50 li birşey 11. gün 120 sonrasında da 13. gün tekarar 50 oldu ve beni bırakıp gitti seninki daha farklı ama doktorun iki katı olması gerekmiyor demesine takıldım ben. belki bildiği birşey vardır. yarına kadar bekle, en doğru sonuç yarın alınacak lütfen biraz sabır...

Kızlar merhaba,
uzun zamandır girmeye fırsat bulamıyorum, baya ilerlemişiz sayfalarda.
Negatif sonuç alan arkadaşlar için çok üzüldüm, allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah.
Bu gün kalp atışını duymaya gideceğim, hayırlısıla. Göğüs ağrılarından başka bir belirtim yok. Bu gün kalp atışını duyunca hamile olduğuma inanacağım inşallah.
Pazartesiye kadar giremeyeceğim internete, bende kısa bir tatile gidiyorum. Haftaya görüşürüz, dilerim güzel haberlerle dolar sayfalarımız.

hadi bakalım bebişinle ilk karşılaşman olucak... iyi tatiller arkadaşım... benim yerimede eğlen dinlen tamam mı???

canım allah sabır versin bunda da vardır bir hayır allah inşallah bir daha ki sefere nasip edecek inşallah yani sonuçta hamile kalabildiğini anlamış oldun çok şükür bu bile aslında bizim gibi gebe kalamayanlar için büyük bir şey

Allah razı olsun canım, güzel duana da yürekten amin diyorum. ben de kendimi öyle teselli ediyorum sonuçta kimyasal da olsa bir gebelikti. benim ilk bebeğimdi onu hiç unutmıcam, inşallah kardeşini gönderecek bana diyorum, kısmet :)

şuan karnım çok ağrıyo ve kırmızı kanama başladı...
benimde hayallerim buraya kadarmış galiba....
çök üzgünüm.....diycek söz bulamıyorum idrar testleri umutlandırmıştı...

mavi0 canim allahtan umit kesilmez yaradan oyle yaratiyor ve oyle sevindirmesini biliyorki inanki hersey yoluna girecek eminim bundan sen umudlu ol ki bebisinde uzulmesin hem kanama oluyormus bazilarinda bebegin tutunmasina isaretmis bazilarinda ise kanama hormonlarinin alismamasindan kaynaklaniyormus hic uzulme elbet bi gun bebegini kucagina alip bu gunleri hatirlayip guleceksin insallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

inşallah canım hayırlısı ile duyarsın bebişinin kalp atışlarını

ada egecım
nekadar olsa ınsan stres yapıyor
hersey guzel gıderke buda neyın nesı dıyor yanı
belkım doktorum 12,gunden once olddugu ıcın katlamaması onemlı degıl demıstır
onuda bılmıyorum
cunku kanamam var dedıgımde yapma cıkmaz demıstı
o bıle sasırmıstı
hepımız sevınmıstık ama bakalım sıkıntılarla bugune geldık
hayırlısı nedıcez canım

bende umudumu yıtırmemeye calısıyorum bakalım yarın meydana cıkar gercekler

she cım hadı bakalım canım ınsalh guzel guzel dınlersın kalp atısını
sana ıyı tatıller

kizlar dua edin kanimi verdim 4 saate kadar bi telefon gelecek insallah haytirli bi haber verirler bana ( bu arada asiri karnim agriyor her an kanama gelecekmis gibi bi korku var uzerimde ama allahtan hayirlisi olmadiysada pes etmeyip hemen tekrar deniyecegim insallah rabbim tum anne olmak isteyenlere hayirli bi evlat nasib eder insallah :Saruboceq: bu arada ne kadar zormus ya bu sonucu beklemek :) belcikada neden bu kadar bekliyorlar testi yaptirmak icin bana yasakti 14 gun oncesi yapmak bakalim vardir bundada bi hayir dularinizi bekliyorum ben sizin icin hic bi duami eksik etmiyecegim

Allah sabır versin seni çok iyi anlıyorum dünden beri üzerimden atamadım,hayallerim yıkıldı resmen boşluktayım şuan ama elden bişey gelmiyor

sağol canım ben de eylül-ekim gibi düşünüyorum zaten ama sen çok sabırlısın ben 1yıl bekleyemem bayram olmasa hemen bile başlayabilirdim ama işim gücüm var diyorum,hayırlısı artık

ilaçmı değişyirecakmiş ne ilacı 2 ilaç var bildiğim biri gonal biri puregon
anlamadım valla

ben puregon kullandım bunda,sanırım ikinciye gonal kullandıracak

sağol mavi amin,inşallah sen güzel haber alırsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…