- 27 Şubat 2010
- 12.221
- 2.447
- 773
- Konu Sahibi dilserserin
-
- #2.201
gonal puregon aynı canım
sadece üretici firmaları ayrı
sen bilirsin ben üst üste negatif alınca daha çok yıkıldım
ne bileyim ben artık bıraktım kendimi olana kadar kafamı koparsalar razı olacak gibiyim,beklmek bana çok ağır geliyor çevremdeki herkes patır patır doğuruyor bana da bebek görmelerine gitmek kalıyor,bana çok zor geliyor bu,o yüzden beklemek istemiyorum,sanırım doktor histeroskopi falan yapmak için çağırdı beni neden tutmamış bakalım dediğine göre tedavi bayramdan sonraya kalır,hayırlısı artık
ne zaman başladın bana 3 sene bitti aynı şeyler benim başımda inan
bayramda ne dışarı çıkıcam nede misafir alıcam evime
herkes acır gibi bakıyor bana
napalım sabretmek lazım bu benim 2. denememdi çok ümitliydim yine senin 1. denemen inşaallah ikincide başarılı olur bende bu sefer tüm tetkikleri yaptırdıktan sonra yaptırıcam hem para kaybı hemde ruhen çöküyo insan
Allah sabır versin
hiç sorma bayramlardan gezmelerden nefret ediyorum,kimsenin yüzünü görmek istemiyorum,keşke bayramda burdan gitme gibi bir imkanım olsa da kimseyi görmesem ama eşim bayramlarda tatilden yana değil,akrabaları gezicez illa.hem zaten olan paralar tedaviye gidiyor böylece para azalırken sıkıntı artıyor...
aynen öle eşimin kazandığı tüm birikimimiz tedaviye gidiyor
Allahtan eşimde anlayışlı ben ne dersem yapıyor gezmek istemiyorum bayramda oda destekliyor
biz çok yakın akrabaların(baba evi,amca,teyze,kardeeş) dışındakileri gezmeyiz zaten onlara da gitmezsek küserler ama insan tamamen şehri terketmek istiyor şu durumda
mavi0 canim allahtan umit kesilmez yaradan oyle yaratiyor ve oyle sevindirmesini biliyorki inanki hersey yoluna girecek eminim bundan sen umudlu ol ki bebisinde uzulmesin hem kanama oluyormus bazilarinda bebegin tutunmasina isaretmis bazilarinda ise kanama hormonlarinin alismamasindan kaynaklaniyormus hic uzulme elbet bi gun bebegini kucagina alip bu gunleri hatirlayip guleceksin insallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kızlar şimdi doktor aradı değerin biraz yavaş çıkıyor dedi beni haftaya salı gibi oraya çağırdı bir ultrasonla rahime bakalım dedi dış gebelikten bahsetti yani dış gebelik demiyorum dedi ama biz her şeyi gözlemlememiz gerekir dedi
bende tüplerim zaten ikisi de bağlı dedim dış gebelik olabilir mi dedim bazan tam bağlantı yerinde bir yer mi varmış ne orada olabiliyor dedi
moralim bozuldu(((
canım yaa...inşallah değildir...
inşallah ama bir hafta şimdi nasıl bekliycem moralim bozuldu resmen
tamam o da vardır illa demedi ama
als canım lütfen sakin ol. benim dediğim gibi de olmuş olabilir. önce 2 embriyo birden tutmuş sonra birisi kalmış olabilir. böyle şeyler oluyor. bence sen 2 günde bir kan tahlilini yaptırmaya devam et.
als canım lütfen sakin ol. benim dediğim gibi de olmuş olabilir. önce 2 embriyo birden tutmuş sonra birisi kalmış olabilir. böyle şeyler oluyor. bence sen 2 günde bir kan tahlilini yaptırmaya devam et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?