Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

asi canım gününü bekle lütfen; benim de bugün 7.günüm benim de ayaklarım şuan buz kesiyo ki bizim ev acayip sıkaktır.benim de adet günüm cumartesi;korkuyoum ama test yapmayı düşünmüyorum canım

pakk canım bel ve kasık ağrısı ve şeffaf akıntı evet belirti oluyo canım ama herbünye değişik oluyo; inşallah hamilesindir canım..:)

Canlarım lütfen üzülmeyin inanın ben şuan çok daha rahatım.Eğer tahlili yaptırmasaydım boş boş 3 gün daha ümitlenicektim .
Şu 3 günde kendimi toparlarım ben siz merak etmeyin opuyorumnanaktan

inşallah canım toparlarsın; sakın içine atma arkadaşım tamam mı içinden geliyosa ağla bağır deşarj ol; bana sen sanki içine atıyosun gibi geliyo; lütfen tupbaby kendine dikkat eta.s.

tupbeybıcım canım allahım sabır versın
valla su pozısyonda ne derlerse desınler ınsan kımseyı dınlemıyor
ama ıcıne atma derım

allahım kolaylık versın

selam hanımlar bişey sorucam, benim ctesi yumurta toplamam var kaç saat sürüyor toplam işlem

işlem 15 dk. kadar ama uyuması; uyanması yarım saati geçmiyor canım opu işlemi.

lütfen lütfen lütfen lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sende güzel haber vermelisin lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnn :) :Saruboceq:
yok be canım ne güzel haberi , allah sağlık sıhat versin. ne yapalım.

tupbaby canım üzüldüm ama söylenecek inan bişey yok kendimden bılıyorum. bende 4. tedavıye odakladım şimdi kendimi. senın dondurulmuşun varmıydı canım. rabbım bıze maddi manevi güç verdıkce ben devam etmek istiyorum ama eşim kalan 1 dondurulmusuda transfer ettıkten sonra denemeyeceğimizi söylüyor. ne diyeyim. rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun. ben en iyisi mutfağa girişeyim, sinirimi ordan çıkartayım yoksa bu gun geçmek bilmeyecek canım. saat 4 te girip tam kan tahlilimi yani sonucumun 0. bilmem kaç olduğunu yazarım.
diğer arkadaşlar hepinize ayrı ayrı şans diliyorum. dilerim rabbim kalbinizde olanı alnınıza yazar tez zamanda.
öpüyorum kızlar...

canım allah yardımcın olsun kalıtelı yumos nasıp etsın
canım 20 dakıka felan oyle uzun bırsey degıl hem korkulcak bırsey yok
ınsallah tedavın hayırlı olur

she canım nasılsın; adet belirtilerin devam mı; benim devam canım çok korkuyorum olucam diye.zaten tupbabynin de negatif haberini aldık çok üzüldüm, korkularım da arttı.

teşekkür ederim cevaplarınız için.çook heyecanlıyım,bu benim ilk denemem,nasıl geçer,ağrı olur mu,çok sürer mi,transveri kaç gün sonra yaparlar hiç bir bilgim yok (

İşin kötüsü 1 tane dondurulmuşum var ve onun kalitesi düşün 3BB orta kalite yani eğer onda umut yoksa tekrar denerim sil baştan yanii ama bakalım eşime söyledim mafoldumben o kadar üzüldü ki mafoldumben
En çok onun üzülmesi beni bitirdi mafoldumben
Sonucumu hastaneye faks çektim şimdi aptal aptal neden 9. gün yaptınız ilaçlarınıza devam edin diye birşey söylerlerse bağırıp çağırırım.Hala kalçalarım acıyor mafoldumben
Ama 2. tedavimden çok umutluyum kızlar zemuszemus zemuszemus zemuszemus
olmadı 3. olmadı 4. olmadı 5. tedavi yılmak yok inanıyorum gelicek küçük sıpa

yapma bee, üfff. hayrılsı be arkadaşım, bir süre şu topiklere girmede uzaklaş bu bebek muhabettlerinden, bence. dinlen ve kafanı meşgul edecek başka bişeyler yapmaya çalış. ay arkadaşım inana umutsuzluğunu çok iyi anlıyorum, ve çok içden üzülüyorum canım benim. olumunekankayizsmile

she canım nasılsın; adet belirtilerin devam mı; benim devam canım çok korkuyorum olucam diye.zaten tupbabynin de negatif haberini aldık çok üzüldüm, korkularım da arttı.

ayy evet catdog ya okudum ve çok üzüldüm. Temmuz transferlerinde ilk kötü haberi aldık, umarım sonu olur. bende çok korkuyorum, ama bu okuduklarımı görünce test yapmaya korkuyorum, ya negatif görürsem diye, en azından test gününe kadar umudumu sürdüreyim.
adet belirtilerim dünden beri yok, ara ara kasıklarım ağrıyor ama onun dışında bir belirti yok. bu arada devamlı uykum geliyor, her an uyuyasım var, ama öğle uykusu yapmayı seven biri olmadığım için ve çok zor uykuya daldığım için uyumuyorum da, sersem sersem dolanıyorum etrafda. Dün akşam eşimle akşam yürüyüşe çıktık, 500 metre gitmeden yoruldum, ki ben haftanın 3 günü 5km koşarım. damarlarımda şişkin vaziyette. Göğüslerimden bahsetmeye gerek bile yok, onları taşıyanıyorum artık. bir de sol göğsümde ara ara batmalar oluyor. bunlar ilaçlara bağlı belirtiler mi, yoksa beklenen güzel haberin belirtilerimi bilmiyorum. Hayırlısı diyorum sadece.

canım uyandım b.sayarı açtım ve negatif sonucunu gördüm.inan çok üzüldüm.ne dicemi bilemiyorum canım.bende korkmaya başladım.ne bileyim çok zor bi durum allah hepimizin yardımcısı olsun

teşekkür ederim cevaplarınız için.çook heyecanlıyım,bu benim ilk denemem,nasıl geçer,ağrı olur mu,çok sürer mi,transveri kaç gün sonra yaparlar hiç bir bilgim yok (

endişelenme leyl, ağrı sızı olmuyor, nakoz altında olduğun için bişey anlamıyosun zaten, sonrasında da hiç bir ağrı, kanama olmuyor. sadece narkozun etkisinde olduğun için biraz sersemlik oluyor. transferi de opu dan 2-3 yada 5 gün sonra yaparlar, embriyoların durumuna göre. Transferde çok çabuk ve acısız oluyor, hatta ben anlamaıştım bile nasıl bittiğini. sana zaten hemşirelerin her şeyi adım adım anlatacak. sana tavsiyem ağustosta tüp bebek yaptıracakların topiğini bul ve orayı takip et, bana çok faydası olmuştu.
hayırlı güzel sonuçlar diliyorum.

ne güzel canım maşallah güzel belirtiler bunlar; yorulman, uyku hali.ben evdeyim çok anlayamıyorum yorgunluğumu o yüzden ama uyku halim yok.sadece iştahım hiç yok, aslında gebelikte tam tersi oluyor ama belki de ilaçlardan.hiçbişey yemek istemiyorum barsaklarım çalışsın diye zorla meyve, zeytinyağlı yiyorum.hiç acıkmıyorum.bugün ayaklarım üşüyo acayip şekilde ama üstüm yanıyo.adet sancım tam gaz devam ediyo.hiç bilmiyorum canım ben de.ama günümden önce test yapmayı düşünmüyorum (tabi öncesinde adet olmazsam ) hiç inan test çubuğundaki tek çizgiyi görüp kaldıracak durumda değildim hiç.Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah:Saruboceq:
haberleşelim yine arkdaşım, böyle haberleşmek iyi geliyo...kaydirigubbakcemile5

hayır bu gerçek sonuç diil, daha tam gününde yaptıracaksın testi, bakalım o zaman ne çıkacak, ya arkadaşlar birimiz mutlu haber verelim artık, azıcık dişinizi sıkın, lütfen erken test yapmayın ya

kızlar benim dün tarnsferim yapıldı.. 10 ağustosta test günüm var.. Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah.. daha 1.günümdeyim ve duygusuzum.. çok enteresan... ne heyecan var ne kötü düşünce.. zaman geçtikçe anlayacağım sanırım.. şimdilik yatıyorum kalkıyorum evde dolaşıyorum..

canım çok çok üzüldüm. ben ilkinde işi bitirip bi daha bu sayfalara uğramayacaksın diye bekliyordum. baştan itibaren senin ilk denemeye güvenin yoktu maalesef. bi yazını okumuştum. defalarca deneyenler var benim için erken diye. evet defalarca deneyenler var ama onlar bu sayfadan hiç çıkamadıkları için onları görüyorsun. tutan kolay kolay bi daha bu sayfaya gelmez. ben tedavi esnasında az girmeye çalıştım. hele transferin son zamanları bilerek hiç girmedim ve üyleiğimin iptalini istemiştim. çünkü olumsuz etkiliyor ne olursa olsun. she35 in dediği gibi en mantıklısı transfer sonrasında buraya girmemek. temmuz topiklerinden hiç bir arkadaştan pozitif duymadım ve moralim gerçekten çok bozuldu. kendime sevinemedim. rabbim sabrını arttırsın ve o dondurulmuşun ile devam et. ne olursa olsun. canım ben kendi tedavimden anladım. blastı kalitesini felan boş verrr. hepsi hikaye. duanı eksik etme canım. ben de sen patricia ve diğer arkadaşlardan duamı eksik etmiyefceğim rabbim inşallah kabul eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…