- 19 Nisan 2009
- 1.597
- 635
- 163
- Konu Sahibi dilserserin
-
yok be canım ne güzel haberi , allah sağlık sıhat versin. ne yapalım.lütfen lütfen lütfen lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sende güzel haber vermelisin lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnn :) :Saruboceq:
Geldim :)) ama kocaman bir NEGATİFLE :)) inan şuan çok daha rahatım değer 0,285 :1no2:
2. deneme için kendimi toparlamaya çalışıcam eşime henüz söylemedim.
İnş hepinizin sonucu pozitif olur arkadaşlar a.s. a.s.
yok be canım ne güzel haberi , allah sağlık sıhat versin. ne yapalım.
tupbaby canım üzüldüm ama söylenecek inan bişey yok kendimden bılıyorum. bende 4. tedavıye odakladım şimdi kendimi. senın dondurulmuşun varmıydı canım. rabbım bıze maddi manevi güç verdıkce ben devam etmek istiyorum ama eşim kalan 1 dondurulmusuda transfer ettıkten sonra denemeyeceğimizi söylüyor. ne diyeyim. rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun. ben en iyisi mutfağa girişeyim, sinirimi ordan çıkartayım yoksa bu gun geçmek bilmeyecek canım. saat 4 te girip tam kan tahlilimi yani sonucumun 0. bilmem kaç olduğunu yazarım.
diğer arkadaşlar hepinize ayrı ayrı şans diliyorum. dilerim rabbim kalbinizde olanı alnınıza yazar tez zamanda.
öpüyorum kızlar...
Geldim :)) ama kocaman bir NEGATİFLE :)) inan şuan çok daha rahatım değer 0,285 :1no2:
she canım nasılsın; adet belirtilerin devam mı; benim devam canım çok korkuyorum olucam diye.zaten tupbabynin de negatif haberini aldık çok üzüldüm, korkularım da arttı.
İşin kötüsü 1 tane dondurulmuşum var ve onun kalitesi düşün 3BB orta kalite yani eğer onda umut yoksa tekrar denerim sil baştan yanii ama bakalım eşime söyledim mafoldumben o kadar üzüldü ki mafoldumben
En çok onun üzülmesi beni bitirdi mafoldumben
Sonucumu hastaneye faks çektim şimdi aptal aptal neden 9. gün yaptınız ilaçlarınıza devam edin diye birşey söylerlerse bağırıp çağırırım.Hala kalçalarım acıyor mafoldumben
Ama 2. tedavimden çok umutluyum kızlar zemuszemus zemuszemus zemuszemus
olmadı 3. olmadı 4. olmadı 5. tedavi yılmak yok inanıyorum gelicek küçük sıpa
teşekkür ederim cevaplarınız için.çook heyecanlıyım,bu benim ilk denemem,nasıl geçer,ağrı olur mu,çok sürer mi,transveri kaç gün sonra yaparlar hiç bir bilgim yok(
ayy evet catdog ya okudum ve çok üzüldüm. Temmuz transferlerinde ilk kötü haberi aldık, umarım sonu olur. bende çok korkuyorum, ama bu okuduklarımı görünce test yapmaya korkuyorum, ya negatif görürsem diye, en azından test gününe kadar umudumu sürdüreyim.
adet belirtilerim dünden beri yok, ara ara kasıklarım ağrıyor ama onun dışında bir belirti yok. bu arada devamlı uykum geliyor, her an uyuyasım var, ama öğle uykusu yapmayı seven biri olmadığım için ve çok zor uykuya daldığım için uyumuyorum da, sersem sersem dolanıyorum etrafda. Dün akşam eşimle akşam yürüyüşe çıktık, 500 metre gitmeden yoruldum, ki ben haftanın 3 günü 5km koşarım. damarlarımda şişkin vaziyette. Göğüslerimden bahsetmeye gerek bile yok, onları taşıyanıyorum artık. bir de sol göğsümde ara ara batmalar oluyor. bunlar ilaçlara bağlı belirtiler mi, yoksa beklenen güzel haberin belirtilerimi bilmiyorum. Hayırlısı diyorum sadece.
İşin kötüsü 1 tane dondurulmuşum var ve onun kalitesi düşün 3BB orta kalite yani eğer onda umut yoksa tekrar denerim sil baştan yanii ama bakalım eşime söyledim mafoldumben o kadar üzüldü ki mafoldumben
En çok onun üzülmesi beni bitirdi mafoldumben
Sonucumu hastaneye faks çektim şimdi aptal aptal neden 9. gün yaptınız ilaçlarınıza devam edin diye birşey söylerlerse bağırıp çağırırım.Hala kalçalarım acıyor mafoldumben
Ama 2. tedavimden çok umutluyum kızlar zemuszemus zemuszemus zemuszemus
olmadı 3. olmadı 4. olmadı 5. tedavi yılmak yok inanıyorum gelicek küçük sıpa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?