- Konu Sahibi dilserserin
-
ben de canım benim 6.günüm.akıntın falan var mı?
benimde göbeğim mosmor bu kan sulandırıcı iğneden.benim bi sorunum yok umarım hamiş olurumda dr um hemen keser bu iğneyi anam bide yakıyo felaket
Canım iyi haberlerini okudum ve çok sevindim.Türkiyeye geldiğimden beri görüşemedik.Ben mayanın misafirhanesinde kaldım ama kaldığım odada net çekmiyordu pek nete takılamadım.Bende temmuzun 5 inde başladım tedaviye ve 21 inde transferim oldu.10 yumurtam toplandı.Maks işleminden geçtiler.6 tane kalıtelı embrıyom PGD ye gitti.PGD den 2 saglıklı embriyom döndü ve osman hoca 1 tanesini transfer yapalım 1 tanesini donduralm dedi.Normalde 2 si transfer olacaktı ama biz hocayı dinledik.Beşinci gün transferi oldu.Ayın 31 inde test günüm.Büyük heyecanla cumartesini bekliyorum.Biraz korku var biraz heyecan.Şimdi ankarada değilim transferin ertesi günü çınarcığa geldim ve dinlenmekle geçiyor zaman.Allahım hepimizin yardımcısı olsun.Seni çok öptüm sağlıkla ikizlerine kavuşursun inşllah
bebıscım sen neden sulandırıcı ıgne oluyon
yanı sendede pıhıtlasma sorunumu vardı
dılsersan ve catdog demek bugun 7,gununuz artık yarıyı gectınız
bugn tupbeybıyle patrıca test yapıcaktı dımı
Evet cnm ama maalesef sabah idrar testi negatif çıktı bugün 9. günüm sinirlendim ve kan testi yaptırdım sonuç 1 saat sonra çıkar ama telefonda söylemiyorlarmış. Gidip almam lazımmış negatif sonucun nesini gidip alıcaksam gün içinde gidip almayı düşünüyorum.2. denemeyi kendimi toparlayıp denemek istiyorum opuyorumnanaktan a.s.
heyecan bastı beni, sonucu muhakkak yaz, ama daha erken değilmi, gününü beklesen daha iyi olmazmı cnm ya
tupbaby hadı bakalım sırf senın sonuca bakmak ıcın gırdım canım. bence gun içini bekleme zamanın dolduysa gıt al sonucunu:) ben umutluyum senden. bende sabah kan verdım ama aksam 4te vereceklermıs sonucu, bu nasıl iş anlamadım. her neyse benım aşırı kanamam aksam kesıldı kızlar, ama hala peceteye her sılısımde gayet kan gelıyor. sabah yıne ıdrar testı yapayım dedım yaptım yıne negatıfı gormus oldum. neyse kan testıyle tamamen kanıtlanacak negatıf olduğu.
Ay sowaycım çoğu kişi 6.7.8.9. gün kanda baktırıyor değerleri düşükte olsa bir rakam çıkıyor.
Bende etkilendim salak gibi 7. gün 9. gün idrar testi yaptım negatifi gördüm.Sinir sistemim dayanmadığı içinde eşimden gizli sabah gittim kan verdim.
Yaptığım idrar testinin negatif çıktığını eşime söyledim ama kan tahlili yaptırdığımı cesaret edemedim mafoldumben Adamın hiç olmazsa kan testi umudu var onun negatifini nasıl söylerim bilemiyorum mafoldumben
Size yazıcam cnm sonucu merak etme mafoldumben
kısssssss, çıldırcam şimdi, off sizlerin sonucu daha bekleyemiyorum heyecandan, kendiminkinde naparım acaba, ölürüm galiba:) canım bide tutunma uzun sürerse beta hcg salgılamaz vücudun, oyüzden sonuç ne çıkarsa çıksın tam gününde bidaha yaptır, topik topik nerdesin die zaten hep seni aradım burda buldum, sonucu buraya yaz, hadi bol şans :)
Geldim :)) ama kocaman bir NEGATİFLE :)) inan şuan çok daha rahatım değer 0,285 :1no2:
2. deneme için kendimi toparlamaya çalışıcam eşime henüz söylemedim.
İnş hepinizin sonucu pozitif olur arkadaşlar a.s. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?