- Konu Sahibi dilserserin
-
acaba bu yerleşme kanaması herkeste oluyomu bende sadece şeffaf beyazımsı bi akıntı var
canım hangi hastaneye gidiyorsun
kısmetse bugün transferim yapılacak... telefon bekliyorum.. memorial hastanesine gidiyorum ben..
canım 1 saat kadar seni dinlendirecekler hastanede, evine döndüğünde o günüde bence yatarak geçir, ani hareketlerden kaçın, yarından itibaren yine hareketlerine dikkat et, ağır kaldırma, bence iş bile yapma, ama süreklide yatma cnm, hadi bakalım, embriyonun yerleştirilmesine tanık olacaksın, müthiş bişey ya :))
kızlar hadi liste yapalım..
dilserserin..........ilk deneme.....1 emr..........4 ağustos........????????
tubbaby..............ilk deneme.....1 emr.........1 ağustos.........????????
catdog................ilk deneme......1 emr........3 ağustos........????????
asi06..................ilk deneme......1 emr....... 4 ağustos.........???????
esila....................ilk deneme.....1 emr.........4 ağustos........???????
bebeğim_01.....................aşılama...............15 ağustos.......???????
cemrehayal.........ilk deneme.......1 emr..........4 ağustos.......???????
soway................ilk deneme........1 emr..........6 ağustos......???????
inşallah doğumunada şahit oluruz hepbirlikte.. desteğin için teşekkür ederim.. bende öyle düşünüyordum bugün yatarım belki yarın da tembellik boyunda dinlenirim.. herhangi bişey yapmayı düşünmüyorum... aslında bir hafta 1 kilo bişey kaldırmayı düşünmüyorum.. tezgah üstü işlerimi yaparım o kadar... yıllık iznimi alıcam zaten.. hemde dinlenmiş olurum... hakkımızda hayırlısı inşallah....
arkadaşlar bu iğne işini ben anlayamadım, iğneyi sizlere neden vermiş dr, bana iğne felan vermedi, ben sordum ama gerek olmadığını söyledi, iğne kullanan arkadaşlar sorun sizdemi eşinizdemi cevaplarsanız sevinirim, acaba sorun bayanda olduğu zaman mı iğne veriliyor, anlayamadım?
soway, bende de düne kadar ağrı filan yoktu, hatta transfer olduğumu bile unutuyordum, ama dün tanıdık kasık ağrıları başlayınca, korkmaya başladım. yani ağrılar için daha bir iki günün var. bu ağrılar iyiye mi işaret kötüye mi 5 gün sonra göreceğim.
kızlar benim ağrılarım hep var ilk 2.gün çok ağrım oldu sonrasında da kasık ağrılarım devam ediyor bazen şiddetli bazen hafif Allahım sonumuzu hayırlı etsin
asi canım ben de senle aynı durumdayım transferimin ertesi sabahı başlayan tanıdık kasık ağrıları ve bacak içimin çekilmesi gibi şeyler sürekli var.adet olucam sanıyorum, korkuyorum.hatta şuan sağ kasığım yoğun şekilde ayrıyo, arkaya belime böbreğime bile vuruyo ağrısıbilmiyorumkismile
inşallah canım tüm bu ağrılar iyiye işarettir ve hepimiz hayırlısıyla iyi sonuçlar alırız inşallah
asi canım ben de senle aynı durumdayım transferimin ertesi sabahı başlayan tanıdık kasık ağrıları ve bacak içimin çekilmesi gibi şeyler sürekli var.adet olucam sanıyorum, korkuyorum.hatta şuan sağ kasığım yoğun şekilde ayrıyo, arkaya belime böbreğime bile vuruyo ağrısıbilmiyorumkismile
inşallah canım tüm bu ağrılar iyiye işarettir ve hepimiz hayırlısıyla iyi sonuçlar alırız inşallah
canım inş hayırlı sonuçlar alırız hepimiz ,günler azaldıkça değişik duygular sarmaya başladı artık korkmaya başladım gibi
ASİ senin kaçıncı günündü?
aynısı bana da olmuştu fena halde sağ kasık ağrısı ama tüm gün sürmemişti birkaç saatte bir oluyordu zaten 2 gün sürdü sonra geçti. bence regl ağrısı olsa bu kadar ağrıya şu an olmuştun. bebek tutunuyor inşallah.
çok ağrınız varsa çok yormayın kendinizi arkadaşlar... bende yaşadım belim kopacaktı sanki...dikkatt edin sadece ama 24 saatte yatmayın kan dolaşımı açısından ii değilmiş arada dolaşın evde.. bol bol bol su için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?