Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

kısmetse bugün transferim yapılacak... telefon bekliyorum.. memorial hastanesine gidiyorum ben..

canım 1 saat kadar seni dinlendirecekler hastanede, evine döndüğünde o günüde bence yatarak geçir, ani hareketlerden kaçın, yarından itibaren yine hareketlerine dikkat et, ağır kaldırma, bence iş bile yapma, ama süreklide yatma cnm, hadi bakalım, embriyonun yerleştirilmesine tanık olacaksın, müthiş bişey ya :))

inşallah doğumunada şahit oluruz hepbirlikte.. desteğin için teşekkür ederim.. bende öyle düşünüyordum bugün yatarım belki yarın da tembellik boyunda dinlenirim.. herhangi bişey yapmayı düşünmüyorum... aslında bir hafta 1 kilo bişey kaldırmayı düşünmüyorum.. tezgah üstü işlerimi yaparım o kadar... yıllık iznimi alıcam zaten.. hemde dinlenmiş olurum... hakkımızda hayırlısı inşallah....

huhuuu benide ekleyin. ilk deneme 2 embriyo test-02 ağustos

hayırlısı olsun canım, ben ayıldığımda sorduğum tek soru kaç yumurta toplandığıydı, bakalım senin ne olacak, yazmayı unutma, bol şans :)

sowaycim, banada doktor iğne filan vermedi. Transfer sonrası test gününe kadar Crinone Progresteron içeren jel verdi. aslında iğnelerle ayni içeriğe sahip olduğunu düşünüyorum, onlarınkide Progesteron içeriyor olmalı.
benimki vajinal jel, 12 saatte bir yapıyorum.
Bu arada bizdeki sorun hareketli sperm azlığı, bende bir sorun görünmüyor.

soway, bende de düne kadar ağrı filan yoktu, hatta transfer olduğumu bile unutuyordum, ama dün tanıdık kasık ağrıları başlayınca, korkmaya başladım. yani ağrılar için daha bir iki günün var. bu ağrılar iyiye mi işaret kötüye mi 5 gün sonra göreceğim.

of she sorma, bende daha düne kadar neden ağrı yok derken şimdide adet sancısı gibi ara arar ağrılarım olmaya başladı, olmasımı iyi olmamasımı bilmiyorum ve yoğun akıntı var, inşallah sorun yoktur. dr sordum sperm azlığı ve hareketliliği problemi için aslında en iyi yöntemin mikro enjeksiyon olduğunu söyledi, tüp bebek denemkle acaba yanlış mı yaptım diyorum bazen, eğer olmazsa deneyeceğim yöntem mikroenjeksiyon olacak, biz direk tüp die diretmiştik...

kızlar benim ağrılarım hep var ilk 2.gün çok ağrım oldu sonrasında da kasık ağrılarım devam ediyor bazen şiddetli bazen hafif Allahım sonumuzu hayırlı etsin

kızlar benim ağrılarım hep var ilk 2.gün çok ağrım oldu sonrasında da kasık ağrılarım devam ediyor bazen şiddetli bazen hafif Allahım sonumuzu hayırlı etsin

asi canım ben de senle aynı durumdayım transferimin ertesi sabahı başlayan tanıdık kasık ağrıları ve bacak içimin çekilmesi gibi şeyler sürekli var.adet olucam sanıyorum, korkuyorum.hatta şuan sağ kasığım yoğun şekilde ayrıyo, arkaya belime böbreğime bile vuruyo ağrısıbilmiyorumkismile
inşallah canım tüm bu ağrılar iyiye işarettir ve hepimiz hayırlısıyla iyi sonuçlar alırız inşallah

aynısı bana da olmuştu fena halde sağ kasık ağrısı ama tüm gün sürmemişti birkaç saatte bir oluyordu zaten 2 gün sürdü sonra geçti. bence regl ağrısı olsa bu kadar ağrıya şu an olmuştun. bebek tutunuyor inşallah.

çok ağrınız varsa çok yormayın kendinizi arkadaşlar... bende yaşadım belim kopacaktı sanki...dikkatt edin sadece ama 24 saatte yatmayın kan dolaşımı açısından ii değilmiş arada dolaşın evde.. bol bol bol su için..

canım inş hayırlı sonuçlar alırız hepimiz ,günler azaldıkça değişik duygular sarmaya başladı artık korkmaya başladım gibi

ay adaege canım ya inşallah öyledir; ben de şaşırdım bugün ağrının şekli biraz yön değiştirdi.şiddeti 2-3 saattir azaldı ama ara ara kasığımı üşütmüşüm gibi sızlıyo.Rabbim hakımızda hayırlısını versin hepimizin.
canım senin kaç embriyon var donmuş; eylüle mi denicen kısmetse?
benim 1 tane var:sinifsinif:

canım iş yapmıyorum zaten evde öyle bazen uzanıp bazen oturup takılıyorum; inşallah hayırlısı olur...sen de varmı bebiş canım:CüvCüv: ay hamişsen ne güzel maşallah

aynen asicim ben de senin gibi çok korkuyorumeyvahedigeldismile akannehir günler yaklaştıkça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…