Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

kızlar üzgünüm kanamam başladı malesefmafoldumben hem de kahverengi falan değil kıpkırmızımafoldumben

she canım inşallah hamilesindir canım; benim de kanamam başladı bugün 8. günüm 12 güme bile ulaşamadım (((

kızlar üzgünüm kanamam başladı malesefmafoldumben hem de kahverengi falan değil kıpkırmızımafoldumben

yapa yaaa, canım sende doktoruma ulaşmaya çalış, belki bir jel, yada iğne filan verir, ne bileyim, mutlaka haber ver doktoruna.
banada daha haber gelmedi doktorumdan. uzan mutlaka, dinlen ve düşünme.

ararım şimdi canım ama çok moralim bozuk yaaa

yapmayın lütfen üzülmeyin arkadaşlar, catdog bak aldığımız ilaçlarında etkisi olabilir kanamanda, dr sor muhakkak belki kesilier kanaman, yada kısa sürer, zaten hep diyorlar kanama olsa bile test yaptırın die, demekki var bildikleri bişiyler...

inşallah öyledir kızlar uzandım biraz tekrar tuvalete gittiğimde devamının gelip gelmediğine bakıcam ona göre doktoruma bilgi vericem; tek kafama takılan ateşim düşmemiş ben normalde 35,4 le adet olurum ateşim 36,8 ben de anlamadım belki progestan iğnedendir atesim???

malesef canım ateşe takılma benim kanamam başladığı günün sabahında 36.7 ydi ateşim. sen hemen emre bey i ara bekleme lütfen. kanama çok yoğun değilse yerleşme kanaması olabilir. regl olmamış olabilirsin. test yaptırmana ne kadar var, adet günün ne zaman?

she canım inşallah hamilesindir canım; benim de kanamam başladı bugün 8. günüm 12 güme bile ulaşamadım (((

olmaz ya ama genede bekle bi arkadaşıma eğer çok fazla kanama olmadıysa gebelik testi yapılmalı demiş doktoru. daha hiç bişey bitmedi catdog bekle lütfen ilaçlarınıda kullanmaya devam etopuyorumnanaktan

canım test günüme 4 gün var; adet günüm yarın canım
inşallah öyledir.arıyorum emre beyi meşgul, ulaşmaya çalışıyorum

canım test günüme 4 gün var; adet günüm yarın canım
inşallah öyledir.arıyorum emre beyi meşgul, ulaşmaya çalışıyorum

catdog arkadaşım doktorunun sana söyleyeceği şey acil bi kantesti yatptır olacak, ya hasneye git yada varsa sana yakın bir yer yaptır arkadaşım, genelde öyle oluyo, bide ayrıca doktorun meşgul madem bi hemşireye sor yada sana yardımcı olabilecek başka birisine seni yönlendirsinler...

canım asistanına anlattım durumu, doktorum işlemdeymiş gelir gelmez beni arıcaklar haber bekliyorum

ay bu keratalar daha yerleşmediler mi yaa, 8-9. güne kalır mı yerleşme???

Allah razı olsun kızlar hepinizden, ben doktorum arayınca hemen haber vericem size...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…