Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

patricia kanama geçirmişsin canım geçmiş olsun çıkmadık candan umut kesilmezmiş. rabbim yardımcın olsun inşallah güzel haberlerle gelirsin. :Saruboceq::Saruboceq:

hayırlsı olsun angel, valla o duygu hali ne zaman gelecek bilmiyorum, benimde 8. günüm ama hala ağdet sancısı ve göğüs ağrısı dışında bir şey hissetmiyorum. Güzel güzel dinlen, tadını çıkar ve kendini şımart, bunu ben ilk 2 gün yapabildim, sonrasında mecburen alışveriş, yemek, temizlik yapıyorsun, tabi aileden birileri varsa yanında sorun değil, onlar yardım eder. Ben daha bu sabah pazara gittim, çamaşır serdim, oohhooo, yatamıyorum ki, allah yatırmasın tabii.
hadi öptüm seni

ayy masallah yaaaaaaa shecım canım hadı bakalım sonuclar guzel olur ınsalla
angelcım hadı bakalım canım arkandayız ınsallah herseyımız guzel gıderse
benımde 4 yumostan 2 sı dollenmıs
bakalım yarın sabah haber verıcekler ya 2,gun yada 3,gun transfer edıcekler
az oldugu ıcın 5,gune bırakmıcaklar sanırm yavrularımı
dua edın kızlar kalıtelı bırsekılde bolunup devam etsınler ve tutunsunlar banada

ooo.. maşallah sana... ben senin kadar hızlı çıkamam herhalde.. evi isterse pislik götürsün pazartesi gününe kadar tembellik yapıcam.. salı günü iş başı kısmetse...

nisam83 inşallah güzel güzel bölünürlerde sana tutunurlar bebişlerin...

Ay cnm benim nasıl mutlu etti bu yazın beni anlatamam :))
Napalım ya hayırlısı böyleymiş ben başından beri umutsuzdum çünkü dediğiniz gibi topikte çok dolandım ve olumsuz yazıları okuyunca tamamen moralim bozuldu ve moralsiz başladım.
Ama bu demek değil ki yıldım hayır yine devam edeceğim inş en kısa zaman da size güzel haberlerle geri dönerim.
Kendine ve bebişine çok iyi bak cnm çok sağol desteğin için a.s.

sımten 81 gebemı arkadaslar
ınsallah bızde ıyı sonuclar alırız ve herkese umıt sacarız
evet su gercek 5,gun 2,gun hepsı yalan
nasıp se oıluyor
degılse olmuyor hayırlsını ısteyelım ve olucak umıdıyle yola devalım en onemlısıde bırbırımıze dua edelım canlar

angelcım cok tesekkur ederım canım
ınsallah guzel guzel bolunurler ve bızde 9 ay gebelıgımızıde guzelguzel gecırır ve saglıklı sıhhatlı evlatlarımızı kucagımıza alırız canım

bir gunde 2 negatif haberi kotu oldu yaaaaaaaa.ama yinede test gununuzde bir mucize olur belkı diyelım.6.gunude devirdik yarın 7.gunum test gunumu ısrarla beklıcem

bir gunde 2 negatif haberi kotu oldu yaaaaaaaa.ama yinede test gununuzde bir mucize olur belkı diyelım.6.gunude devirdik yarın 7.gunum test gunumu ısrarla beklıcem

yaa nasıl bekleyeceğiz kan testine kadar :hulya: bazen diyorum ki, şimdi eczaneye gitsen test alıp yapsam, 15 dk sonra sonucu biliyor olurum. ama sakinleşip bunu düşünmemeye çalışıyorum
acaba son güne kadar dayana bilecek miyim??????????

she canım maşallah sana ama tabi çık dolaş ta; evde çok yorma canım kendini tabi Rabbim istedikten sonra herşey olur ama böyle maddi manevi yıpratıcı bi tedaviden sonra bırak ta canım ev 1 hafta pis kalsın.ben de çamaşırları akşam işten gelince eşime rica ettim sağolsun makineye atıp astı.evi de süpürmüyorum 1 haftadır olsun canım; sonucumuzu alalım da hayırlısıyla sonra zaten ne olucaksa olucak tatlım.sen de çok yorma kendini.

gunaydın kızlar
cumanız mubarek olsun duanız kabul olsun

catdogcum haklısın canım zaten calısıyoruz bırde ıs yapmayalım evımızde dımı
bıraz dayanalım ama bende ılla sona dogru baslarım mecbur ıs yapmaya
bakalım banada bugun haber gelıcek

catdogcum senın kac embrıyon vardı
sen 5,gunumu transferı oldun

günaydın cnm.

bende saldım kendimi, artık inandım olmayacağına, üst üste hep negatif haberleri geliyo, dün toz aldım çamaşır yıkadım bugünde akşama ütü yapıcam, zaten işyerimdede koşturmaca aldı başını gidiyo, napayım, artık tutacağı varsa tutar, tutmazsada mikroenjeksiyon deniycem...

merhaba kıslar ben gonalin 8. günündeyim daha yumişler toplanmadı haftaya salı diye tahmin ediyorum
hayırlısı olsun

zeynepcım canım sen bayaa gerıden gelıyon
aramızda 5 gun vardı ama sımdı baya acıldı
ama senın dozun baya dusuk benden tabıkı herhastanın farklı oluyor canım
ınsallah hersey guzel gıder
ınsallah bende transfer olurumnda bebısımle 9 ay gecırrıım

sowaycım herkesın tutmadı dıye senın tutmıcak dıye bır kaıde yok canım
allahım kımıne sımdı kımıne daha sonra nasıp edıcek
kımınede bılmıyorum yanı topıkcek herkez hamıle kalsa duamız ama nasıp canım sen yınede dıkkat et gulum

arkadaşlar günaydın,
sabah kahverengi lekelenmem başlamış, karnımda çok ağrıyor. doktorumu aradım ama meşguldü, bana dönecek. yapmam gereken bir şey var mı onu soracağım.
Kendimi bir idrar testi almamak için zor tutuyorum kızlar.

inşallah canım, sağol...

amin canım tüm kalbimle diliyorum ki hepimizin duaları kabul olsun inşallah
hayırlı cumalar herkeze:)))
nisam canım benim 10 embriyom vardı ama 5.güne sadece 2 kaliteli embriyom kaldı.1 tanesi transfer edildi kalan 1 tanesi de donduruldu canım.ama lütfen sayılara takılma bak seninde 2.günün hayırlısıyla embriyoların kalitelidir ve 5.güne kadar giderler inşallah arkadaşım.hadi iyi haberler ver bize:)

ben de bu sabah acayip kasık ve bacak ağrısıyla uyandım; çok moralim bozuldu yine;yarın normal adet tarihim ve şuan o kadar fazla adet ağrım ve belirtim var ki sanki sökülmeye çalışıyo eli kulağında gibi kızlar.çok korkuyorum sanırım olmadı.
hani bu derece olmasa belirtilerim inanın günü falan takmıcam ama heran tuvaletteyim.
Allah hepimizin ve tüm ihtiyacı olanların yardımcısı olsun kızlar....bilmiyorumkismile

she kaçıncı günündü bugün ve adet tarihin nezaman? dr sor, ama için rahat edecekse bence git al testini yap

she canım eğer devam etmiyorsa iyi bişeye işarettir.inşallah güzel bir sonuca ulaşır canım.
doktordan haber gelince hemen bize de yaz canım

she canım eğer devam etmiyorsa iyi bişeye işarettir.inşallah güzel bir sonuca ulaşır canım.
doktordan haber gelince hemen bize de yaz canım

lekelenme durmuş, az önce jelimi yaparken de bir şey gelmedi. ağrılarımda hafifledi, kızlar dualarınız işe mi yaradı ne kaydirigubbakcemile3
regli tarihim yarın normalde, hep bir gün öncesinden olur ya bu lekelenmeler, o yüzden korkuyorum.
idrar testi yapmak istemiyorum, eğer tek çizgi görürsen naparım bilmiyorum, o yüzden negatif bile olsa, bu umutla 3 gün daha geçireyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…