- Konu Sahibi dilserserin
-
kızlar benim dün tarnsferim yapıldı.. 10 ağustosta test günüm var.. Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah.. daha 1.günümdeyim ve duygusuzum.. çok enteresan... ne heyecan var ne kötü düşünce.. zaman geçtikçe anlayacağım sanırım.. şimdilik yatıyorum kalkıyorum evde dolaşıyorum..
hayırlsı olsun angel, valla o duygu hali ne zaman gelecek bilmiyorum, benimde 8. günüm ama hala ağdet sancısı ve göğüs ağrısı dışında bir şey hissetmiyorum. Güzel güzel dinlen, tadını çıkar ve kendini şımart, bunu ben ilk 2 gün yapabildim, sonrasında mecburen alışveriş, yemek, temizlik yapıyorsun, tabi aileden birileri varsa yanında sorun değil, onlar yardım eder. Ben daha bu sabah pazara gittim, çamaşır serdim, oohhooo, yatamıyorum ki, allah yatırmasın tabii.
hadi öptüm seni
canım çok çok üzüldüm. ben ilkinde işi bitirip bi daha bu sayfalara uğramayacaksın diye bekliyordum. baştan itibaren senin ilk denemeye güvenin yoktu maalesef. bi yazını okumuştum. defalarca deneyenler var benim için erken diye. evet defalarca deneyenler var ama onlar bu sayfadan hiç çıkamadıkları için onları görüyorsun. tutan kolay kolay bi daha bu sayfaya gelmez. ben tedavi esnasında az girmeye çalıştım. hele transferin son zamanları bilerek hiç girmedim ve üyleiğimin iptalini istemiştim. çünkü olumsuz etkiliyor ne olursa olsun. she35 in dediği gibi en mantıklısı transfer sonrasında buraya girmemek. temmuz topiklerinden hiç bir arkadaştan pozitif duymadım ve moralim gerçekten çok bozuldu. kendime sevinemedim. rabbim sabrını arttırsın ve o dondurulmuşun ile devam et. ne olursa olsun. canım ben kendi tedavimden anladım. blastı kalitesini felan boş verrr. hepsi hikaye. duanı eksik etme canım. ben de sen patricia ve diğer arkadaşlardan duamı eksik etmiyefceğim rabbim inşallah kabul eder.
bir gunde 2 negatif haberi kotu oldu yaaaaaaaa.ama yinede test gununuzde bir mucize olur belkı diyelım.6.gunude devirdik yarın 7.gunum test gunumu ısrarla beklıcem
gunaydın kızlar
cumanız mubarek olsun duanız kabul olsun
catdogcum haklısın canım zaten calısıyoruz bırde ıs yapmayalım evımızde dımı
bıraz dayanalım ama bende ılla sona dogru baslarım mecbur ıs yapmaya
bakalım banada bugun haber gelıcek
catdogcum senın kac embrıyon vardı
sen 5,gunumu transferı oldun
zeynepcım canım sen bayaa gerıden gelıyon
aramızda 5 gun vardı ama sımdı baya acıldı
ama senın dozun baya dusuk benden tabıkı herhastanın farklı oluyor canım
ınsallah hersey guzel gıder
ınsallah bende transfer olurumnda bebısımle 9 ay gecırrıım
sowaycım herkesın tutmadı dıye senın tutmıcak dıye bır kaıde yok canım
allahım kımıne sımdı kımıne daha sonra nasıp edıcek
kımınede bılmıyorum yanı topıkcek herkez hamıle kalsa duamız ama nasıp canım sen yınede dıkkat et gulum
gunaydın kızlar
cumanız mubarek olsun duanız kabul olsun
catdogcum haklısın canım zaten calısıyoruz bırde ıs yapmayalım evımızde dımı
bıraz dayanalım ama bende ılla sona dogru baslarım mecbur ıs yapmaya
bakalım banada bugun haber gelıcek
catdogcum senın kac embrıyon vardı
sen 5,gunumu transferı oldun
arkadaşlar günaydın,
sabah kahverengi lekelenmem başlamış, karnımda çok ağrıyor. doktorumu aradım ama meşguldü, bana dönecek. yapmam gereken bir şey var mı onu soracağım.
Kendimi bir idrar testi almamak için zor tutuyorum kızlar.
arkadaşlar günaydın,
sabah kahverengi lekelenmem başlamış, karnımda çok ağrıyor. doktorumu aradım ama meşguldü, bana dönecek. yapmam gereken bir şey var mı onu soracağım.
Kendimi bir idrar testi almamak için zor tutuyorum kızlar.
she canım eğer devam etmiyorsa iyi bişeye işarettir.inşallah güzel bir sonuca ulaşır canım.
doktordan haber gelince hemen bize de yaz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?