Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

ALS bir de bu kadar düşük değerlerle dışgebelik pek olmaz gibi geliyor bana. genelde çok yüksek değerlerle gösteriyor kendini. Allah korusun seninki dış gebelik bile olsa bu değerlerle hayati tehlike ya da tüpünü riske atacak bir tehlikesi olmaz. ama ben dışgebelik olduğuna inanmıyorum, inşallah güzel haberlerle geleceksin.

şu anda pek fazla ağrım yok canım lekelenme de yok sadece değer biraz yavaş çıkıyor ben anlamadım iki tüpü tıkalı olan da dış gebelik olur mu

yaaaa ayrıcca % 60 tan fazla katlandıysa çok endişelenecek bişiy yok diye biliyorum ama....doktorun sadace bir ihtimalden bahsetmiş bence üzülme...

bu arada aslında 45 dakika içinde pozitif ya da negatif olduğu çıkarmış. sonrasında yarım saat kadar değerin hesaplanması için bekleniyormuş. ben düzen lab. yaptırmıştım bana 45 dk içinde sonucumu vermişlerdi. ne güzeldi ilk sonucum ahh ahh

als canım kader arkadasım
bızım sıpalar ya cok ınatcı yada gelmıcekler
korkma bak banada dun doktorum ılaclarına devam
ınsalalh bıyokımyasal gebelık olmaz dedı bende ondan korktum ama
buugun rahatım
yanı yenı rahatladım
canım olucaksa dunyaya gelıcekse onu kımse engelleyemez
korkma sadece tedbır olsun dıye demıs
ama sen yınede 2gunde bır kan ver canım
degerlerıne bak
ınsallah bırsey olmıcak
allahım yaa neolur yardım et bıze

mavıcım ya hakıkaten neden bukadar uzun
ben devlette yaptırdım 1 saate cıkıyordu
dun ozele verdım 3 saate nefark varkı anlamadım sonunda ıkısıde aynı degerı verdı bana asagı yukarı

bende ilk 45 dk da 2.yide 2 saatte almıştım... sabah 9 dan akşam 4,30 a kadar neyi sayıyorlar bunlar... yoğun bir hastanemiydi canım... sen ara bence çıkmıştır...

inşallah canım inşallh bana moral oldunuz çok sağolun
birde iki tüpümde bağlı nasıl olabilir dedim doktora tam bağlantı yerinde bir bölge var dedi ben pek ihtimal vermedim ama insanın içine kurt düşüyor işte

amiiiin canım inşallah

bence de dış gebelik değil Allah'ın izniyle. inşallah güzel sonuçlarla geleceksin ALScim. ama bence 2 günde bir tekrarlat testini.

mavıcım ya hakıkaten neden bukadar uzun
ben devlette yaptırdım 1 saate cıkıyordu
dun ozele verdım 3 saate nefark varkı anlamadım sonunda ıkısıde aynı degerı verdı bana asagı yukarı

offffffffff
bir kan için makineyi açamazlarmış bütün kanlar toplanıp öyle açılıyomuş...
öğrenseydim olmadıysada ağlar zırlar toparlanırdım...
altımı kontrol etmekten helak oldummafoldumben

aradım çıkmamış akannehir
4:30 diyo başka bişey demiyo...alsanaalsanasmile

klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava:

birdaha aradığında benim sinirlendiğimi söylrsin.. tembel herifler kaldırın kıçınızıda tahlilleri yapın dediğimi ilet....

ay mavıcım ya
daha orda test verme
gıt devletın acılınde ver daha ıyı

als cım uzme kendını canım
hayırlısı ınsallah
varmı sende farklı bır agrı sızı

bence de dış gebelik değil Allah'ın izniyle. inşallah güzel sonuçlarla geleceksin ALScim. ama bence 2 günde bir tekrarlat testini.

ya yaptırdığım hastanede maşallah her kan testine 52 tl alıyor birde hep orada yaptıracakmışım onu istiyorlar resmen bir kan testi için geçiriyorlar

ayyy ılahı angel
nasıl yaaaaaaaaaaa ozman taaaaaa sabahtan verılen kanda 4 te cıkıyor
demekkı 3 te verılen kanda 4 de cıkıyor oylemı
ne sacma yaaaaaaaaaa
neyse canım 2 saat kaldı sunun surası
uzme kendını

aaaaa... saçmalığa bak... nerede yaptırdın kız sen bunu.. adını deşifre etde yolumuz düşerse işimiz düşerse kaçalım oradan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…