Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

vay anam 52 lıramı
ayy ben dunku tup bebek hastanesınde yaptırdım kendımın yaptırdıgım yere gıtmedım
ama dun 23 lıra verdım
ayy bende ksıın yaptıgım tupte 40 tl vermıstım
cok pahalı yaaaaaaaa

als cım bende oyulma yok
normal arada kasıklarımda batma oluyor
bazen gobegımın ıcı agrıyor
goguslerım sızlıyor dokununca baya acıyo
baskada belırtı yok
yanı oncekı gıbı

ayyyy kıytırık bi özel hastane işte...
geçen sene 1:30 da zırt diye vermişlerdi...
şimdi bana çin işkencesi....klava:klava:

kizlarrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile5:Saruboceq: sukurler olsun yaradana sizin icinde dua edecegim insallah sizde kavusursunuz bebeginize

kizlarrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile5:Saruboceq: sukurler olsun yaradana sizin icinde dua edecegim insallah sizde kavusursunuz bebeginize

tebrikleeerrrrrrr..alkisalkisalkisalkisalkisalkis
rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin...:dance::dance:
darısı başımaaa:Saruboceq::Saruboceq:

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

tebrik ederim canımmmm... darısı inşallah şimdi mavinin başına... tabi adaege ve tüm bekleyenlerin başına...

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn insallah sizinde guzel haberlerinizi alacagim mavim annem ve tum camidekiler bizler icin dua edio su an insallah rabbim herkezin yuzunu guldurur ya sevincten ucmak istiyorum bebise bisi olur diye kendimi tutuyorum ogrendigimde aglamaktan baska bisi yapmadim esim daha ogrenmedi dusunun yani daha sok durumdayim :)

ıremcıgım ayyy n guzel ya allahım darısı bızım basımızaaaa...rabbım butun mutluluklarını doya doya yasamayı nasıp etsın kuzunun ıns....

cokkkkkkk sagolun arkadaslar tum destekleriniz icin inanki kimseye soyleyemedigimden su anki icimdeki sevincide kimseyle paylasamadim sizde olmasaniz inanki napardim

ayyyyyyyyyyyy ırem hadı gozun aydın
sonuna kadar ınsallah degerın artar ve guzel gıder
ınsalah bızım gıbılerınde degerlerı katlanır ve ılerler ınsallah yaaaaaaaaaaaaaaa

söylesene ... niye söyleyemiyorsun anlamadım.. ne güzel mutlu bir haber bu... paylaştıkça büyür bu mutluluk...

guzelim simdi kimseye haber vermedim birtek annem ve esim biliyordu bide bebegi gormeden kalbini duymadan kimseye soylemeyi dusunmuyorum olurda allah gostermesin ters bi durum o zaman kimseye aciklama yapmak istemiyorum

ayyyyyyyyyyyy ırem hadı gozun aydın
sonuna kadar ınsallah degerın artar ve guzel gıder
ınsalah bızım gıbılerınde degerlerı katlanır ve ılerler ınsallah yaaaaaaaaaaaaaaa

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn insallahhhh :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…