- Konu Sahibi dilserserin
-
- #2.261
guzelim simdi kimseye haber vermedim birtek annem ve esim biliyordu bide bebegi gormeden kalbini duymadan kimseye soylemeyi dusunmuyorum olurda allah gostermesin ters bi durum o zaman kimseye aciklama yapmak istemiyorum
hımmm... bende senin gibi düşünüyordum hatta eşimi sıkı sıkı tembihledim kimseye söyleme diye kalp atışlarını duyalım diye ama galiba duymayan kalmadı :))))))))))sempatiksalakcinni
yazik ya nasil dayansin canindan bi parca okadar yolunu gozlemis benimkine soylemedim daha o iste su an ve bugun test yaptigimi bilmiyor bi bilse kesin dunyanin haberi olardi yani
kızlar evi mok götürüyo hiç bi iş yapmadım ben kaç gündür....
eğer olumsuz olursa kendimi temizliğe veririm artık...:hulya:
bu arada kalp atışınıda duydum ablaları. Pıt pıt atıyor kalbi:))
tüp bebek merkezinden mezun olduk, artık normal jinekolağa gideceğiz. Herşey yolunda görünüyor, kese, kesenin içinde embriyo ve onun içinde kalp atışı.
Darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah.
Bu arada kalp atışınıda duydum ablaları. pıt pıt atıyor kalbi:))
Tüp bebek merkezinden mezun olduk, artık normal jinekolağa gideceğiz. Herşey yolunda görünüyor, Kese, kesenin içinde embriyo ve onun içinde kalp atışı.
darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah.
nıye degıstırıyosunkı memnun degılmısın dr.dan kıme gıdıyodunkı kıme gıtcen
İremcim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Mavi0 sende en kısa zamanda güzel haberini alacaksın inşallah.
ALS canım üzülmemeye çalış, kolay değil biliyorum. Ama doktorunun yaptığı da çok yanlış, sadece bir ihtimalden bahsetmesi için önce muiyne etmesi gerekmez mi, nasıl bu kadar rahat belkide dış gebeliktir der ve seni 1 hafta bekletir. Ben ikizden teke düşme tezine daha yakınım, tek olsun bizim olsun napalım.
Sıkılmamaya çalış, bebeklerine zarar verirsin allah korusun.
tüp bebek merkezleri gebelere bakmıyor... Normal jinekologları bakıyor... Hiç tüp bebek biriminde karnı burnunda kimseyi gördün mü???
ewet gordum hemde baya sen hangı merkezde yaptırdınkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?