Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

guzelim simdi kimseye haber vermedim birtek annem ve esim biliyordu bide bebegi gormeden kalbini duymadan kimseye soylemeyi dusunmuyorum olurda allah gostermesin ters bi durum o zaman kimseye aciklama yapmak istemiyorum

hımmm... bende senin gibi düşünüyordum hatta eşimi sıkı sıkı tembihledim kimseye söyleme diye kalp atışlarını duyalım diye ama galiba duymayan kalmadı :))))))))))sempatiksalakcinni

hımmm... bende senin gibi düşünüyordum hatta eşimi sıkı sıkı tembihledim kimseye söyleme diye kalp atışlarını duyalım diye ama galiba duymayan kalmadı :))))))))))sempatiksalakcinni

yazik ya nasil dayansin canindan bi parca okadar yolunu gozlemis benimkine soylemedim daha o iste su an ve bugun test yaptigimi bilmiyor bi bilse kesin dunyanin haberi olardi yani

yazik ya nasil dayansin canindan bi parca okadar yolunu gozlemis benimkine soylemedim daha o iste su an ve bugun test yaptigimi bilmiyor bi bilse kesin dunyanin haberi olardi yani

yok kız onun tarafından kimse bilmiyo ama benim tarafımdan neredeyse herkes biliyo :))) ben dayanamadım.... belki oda dayanamamıştır söylemiştir bilemem.. :)))

kızlar evi mok götürüyo hiç bi iş yapmadım ben kaç gündür....
eğer olumsuz olursa kendimi temizliğe veririm artık...:hulya:

kızlar evi mok götürüyo hiç bi iş yapmadım ben kaç gündür....
eğer olumsuz olursa kendimi temizliğe veririm artık...:hulya:

inşallah 9 ay boyunca evini mok götürür...

böyle iyi dilekte hiç yapmamıştım.. sayende bir ilki yaşıyorum sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

İremcim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Mavi0 sende en kısa zamanda güzel haberini alacaksın inşallah.
ALS canım üzülmemeye çalış, kolay değil biliyorum. Ama doktorunun yaptığı da çok yanlış, sadece bir ihtimalden bahsetmesi için önce muiyne etmesi gerekmez mi, nasıl bu kadar rahat belkide dış gebeliktir der ve seni 1 hafta bekletir. Ben ikizden teke düşme tezine daha yakınım, tek olsun bizim olsun napalım.
Sıkılmamaya çalış, bebeklerine zarar verirsin allah korusun.

Bu arada kalp atışınıda duydum ablaları. pıt pıt atıyor kalbi:))
Tüp bebek merkezinden mezun olduk, artık normal jinekolağa gideceğiz. Herşey yolunda görünüyor, Kese, kesenin içinde embriyo ve onun içinde kalp atışı.
darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah.

ay canım bende sana şimdi onu sorucaktım... Duydun mu diye.. Nasıl duymak?? Görünüyor mu .. Benzetebiliyormusun bişeye????

Ayyyyyy ben pazartesiyi nasıl beklicem ama.... Bende duymak istiyorummm...

nıye degıstırıyosunkı memnun degılmısın dr.dan kıme gıdıyodunkı kıme gıtcen

inşallah canım hayırlısı olsun
sende bebeğinin kalp atışını duymuşsun negüzel inşallah bizlerde duyabiliriz
şimdi normal doktora mı geçiş yapacaksın öylemi oluyor
salı günü gidicem inşallah muayne edeyim dedi acaba ben o gün kalp atışını duyabilirmiyim

yettim kızlar...
sonucum 55 çıkmış...
iyimi kötümü siz deyverin..
bugün 11. gün...
azcık düşük dimi....inşallah normal bi gebeliktir...

kızlar selam:)))
çok geriye dönük okuyamıyorum burada internet çok yavaş; mavi arkadaşımızın sonucunu bekliyoruz galiba inşallah güzel neticelerle gelir.
bu arada okuyamadığım yeni hamişlerimiz varsa hepsini çok ama çok tebrik ediyorum.
she arkadaşımız bugün meleğinin kalp atışını duyacaktı yukarıda okuduğum mesaja göre sanırım duymuş maşallah she canım çok tebrik ediyorum Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah:)))
ben de dün hafif kanlı akıntıdan bahsetmiştim son anda gördüm ve korkudan hemen uzandım.tekrar wc ye gittiğimde anladım ki o kan hemeroitimden geliyomuş kızlar...çok şükür ki meleğimden değilmiş.çok korktum ama sonra rahatladım.
kızlar çok sık giremiyorum sayfalar da yavaş açılıyor; kusuruma bakmayın çok öpüyorum hepinizi
sevgiler...zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…