Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

mavi canım maşallah 55 çıkmış çok tebrik ederim arkadaşım şimdi sakın düşük falan diye kendi kendine moralini bozma bence çok iyi belli ki meleğin azcık geç tutunmuş annesine önemli olan 2 gün sonraki artışı canım
çoookk tebrikleropuyorumnanaktan

yettim kızlar...
Sonucum 55 çıkmış...
Iyimi kötümü siz deyverin..
Bugün 11. Gün...
Azcık düşük dimi....inşallah normal bi gebeliktir...

hayatım benim doktorum 10 dan yukarısını gebelik olarak nitelendirildiğini söylemişti.. önemli olan 13.gün bu değerin artışa geçmesi.. Yanlız senin kanaman var lütfen dinlen yat devamlı şimdi... Hadi hayırlı olsun arkadaşım.. Inşallah katlayarak devam eder... ( bak idrar testi seni yanıtmadı ) hadi bakalım... Ben senden ümitliydim zaten...

Inşallah bebişin sana sıkıca tutundu hayatım.. Walla sevindim yahu...

canım sağol yaa allah razı olsun sen bana hep destek oldun...kaydirigubbakcemile5
rabbim sana eşinle ve bebeklerinle mutlu sağlıklı ömürler versin...
inşallah bebişlerimizin doğumunuda konuşmayı bizlere nasip etsin güzel allahım...:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
bu topikteki herkes sağlıkla yavrusunu kucaklasın inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

canım ya, tüylerim diken diken oldu valla... darısı başıma. ilk kan testinden kaç gün sonra görmüş oldun kalp atışını. ayyyy çok güsel bişi ya. inşallah sağlıkla 9 ayımız tamamlanır.

önce hepinize merhaba
sonra leyl zeynep4 lütfen üzülmeyelim vakti zamanı gelince bizimde olacak inşallah bebişimiz o minik ayaklarını ağzımıza sokup yemelere doyamayacağımız:)

dün tekrar test istediler benden, yine kan verdim. sonucun ne çıkacağını biliyordum zaten 4 olan değerim 1 e düşmüş... neyse nasip kısmet meselesi. bugün memorialdeydim bir tane dondurulmuşum var sanırken donduruldukları günün akşamına benim geride kalan embriyolar atak yapmışlar ve iki tane dondurulmuş. hele bir tanesi yerleştirilenlerden de iyi duruma gelmiş. önümüzdeki ay tekrar deneyeceğiz bakalım. Allahım yardım etsin inşallah, bu sefer tutunsunlar bana. Pozitif alan mesajlarını okuyamadığım arkadaşlarıda tebrik ederim. Allahım hepimizin kucağına versin bebeklerimizi inşallah.

yettim kızlar...
sonucum 55 çıkmış...
iyimi kötümü siz deyverin..
bugün 11. gün...
azcık düşük dimi....inşallah normal bi gebeliktir...

CANIM HAMİLESİN.TEBRİKLER.YARINA 100E YAKIN OLUR O. 50 ALTI SORUNLU DİYE BİLİYORUM.ASIL YARIN YAPACAKTIN.İNŞALLAH ŞİMDİDEN SONRA ÇOKÇA KATLAR.% 70 YAKIN KATLAMASI GEREKİYOR DİYE OKUMUŞTUM BİR YERLERDE...YANİ ERTESİ GÜNE İKİ KATINA YAKIN OLMALIYMIŞ.AMA ÇOK DÜŞÜK SEYREDİP TE DOĞUM YAPANLAR VAR.aLLAH İZİN VERDİ Mİ OLUYOR...

TEKRAR TEBRİKLER.DR UNU ARA.İLAÇLARINI SAKIN AKSATMA.SICAK BANYO YAPMA.AĞIR KALDIRMA.EŞİNİ YAKLAŞTIRMA.GÖZÜNAYDIN OLSUN.ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN.

yettim kızlar...
sonucum 55 çıkmış...
iyimi kötümü siz deyverin..
bugün 11. gün...
azcık düşük dimi....inşallah normal bi gebeliktir...

ooyyyyyyyyyyyyyy allah senin yzuune guldu canim benim bak uzulecek bisey yokmus ufaklik biraz seni korkuttu ama hic uzulme hersey yolundadir su an tebrik ederim canim benim allah kucagina almayi nasib etsin kaydirigubbakcemile5

kızlar mrb bugun 8.günüm...az kaldı çok merak ediyorum ama bakamıycam sanırım...elle tutulur belirtim yok .üzülmelimiyim sizce?gögüslerim biraz şiş ve hassas,o kadae lekelenmem de olmadı....sizce hala umut var mı...birde 4 hücreli 2. gün embriyosuydu ne olur sonuç hayırlı olsun yaaaaaaaaaa

ulkucum gunaydın
canım belırtıye takılma
senın ıcın hayırlsı neyse o olsun
2,gunu ıcın embrıyon cok ıyı zaten 3-4 olması gerekıyor hucrenın
uzme kendını bekle sabırla
ılla kanama olman gerekmıyor
benımde degerım bıraz dusmustu
bakalım bugun yıne kan verdım
ya hamılelık sonlanacak yada devam allahıma kalmıs artık
sende uzme kendını

arkadaşlar merhaba öncelikle pozitif olanları canı gönülden tebrik ederim.bu haberlere sanki kendimizin gibi okudukça sevinenlerdenim bende.negatif çıkanlarada allah en kısa zamanda hayırlı hamilelikler versin inşallah.bir şey soracam sizlere,benim esas test gümüm 21 idi ama doktorum 19 unda yaptırabilirsin dedi.şimdi yarın gidip kan vermeye korkuyorum ben heyecandan.acaba sizce yarın gitmelimiyim??birde lekenmelerim oldu iki gündür.korkularım dahada arttı.

korkma canım
allahım buyuktur
5,gunu transferı ıse cıkar canım yarın gıt yaptır
kanaman azsa korkma bırsey olmaz
bu aykı yaptıranların zaten cogunda oldu bu nedense yaa
sıcaklardanmı acaba neden bende bılmıyorum

evet 5.gün transferi ay çok korkuyorum ya kasıklarım ağrıyor arada bir sanki adete dönecek gibi oluyor ama iki gündür heyecandan öldürdü beni bu kahverengi lekeler ya.kanamam yok gibi bir şey genelde akşamları kasık ağrısıyla bir lekelenme oluyor sonra sabahına çok çok az gibi olup geçiyor.off anlamadımki neden.sağol canım cevabın için.bu arada benim gibi olan varmı gerçekten.kötü bencilce gelebilir ama rahatladım yani yaşadığım normalmiş gibi geldi bir anda.yoksa allah hiç birimize bence bu heyecanları yaşatmasın çok zor
kızlar valla bebek yapmak kariyer yapmaktan çokkk zor geldi bana:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…