- Konu Sahibi dilserserin
-
- #2.301
ay canım bende sana şimdi onu sorucaktım... Duydun mu diye.. Nasıl duymak?? Görünüyor mu .. Benzetebiliyormusun bişeye????
Ayyyyyy ben pazartesiyi nasıl beklicem ama.... Bende duymak istiyorummm...
canım sağol yaa allah razı olsun sen bana hep destek oldun...kaydirigubbakcemile5
rabbim sana eşinle ve bebeklerinle mutlu sağlıklı ömürler versin...
inşallah bebişlerimizin doğumunuda konuşmayı bizlere nasip etsin güzel allahım...:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
bu topikteki herkes sağlıkla yavrusunu kucaklasın inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
yok yaa bişeye benzemiyor, kara bir deliş sadece, doktor bak bu embriyo diyo, hımmm diyosun sadece. kalp atışıda çok az duyuldu, daha çok minik olduğu için, ama bir hışırtı vardı:)
önce hepinize merhaba
sonra leyl zeynep4 lütfen üzülmeyelim vakti zamanı gelince bizimde olacak inşallah bebişimiz o minik ayaklarını ağzımıza sokup yemelere doyamayacağımız:)
dün tekrar test istediler benden, yine kan verdim. sonucun ne çıkacağını biliyordum zaten 4 olan değerim 1 e düşmüş... neyse nasip kısmet meselesi. bugün memorialdeydim bir tane dondurulmuşum var sanırken donduruldukları günün akşamına benim geride kalan embriyolar atak yapmışlar ve iki tane dondurulmuş. hele bir tanesi yerleştirilenlerden de iyi duruma gelmiş. önümüzdeki ay tekrar deneyeceğiz bakalım. Allahım yardım etsin inşallah, bu sefer tutunsunlar bana. Pozitif alan mesajlarını okuyamadığım arkadaşlarıda tebrik ederim. Allahım hepimizin kucağına versin bebeklerimizi inşallah.
çok üzüldüm cnm ya!allah en kısa zamanda yüzünü güldürür inşallah.tutunupda nasıl terk edebiliyor ki.hay allah!kızlar benım gebelık umıdım bıttı
147,5 ---73,73 dusmus
doktorum tutundu fakat senı terketmıs dedı
artık benımkı 3,denemeye kaldı
allahımsızı bu tedavılerınızde sonuna kadar guldursun
benıde ınsallah 3,denememde guldursun
hamdolsunkı 171 e kadar gordum 12,gun
ama nasıp degılmıs
kızlar benım gebelık umıdım bıttı
147,5 ---73,73 dusmus
ama nasıp degılmıs
147,5 ---73,73 dusmus
ama nasıp degılmıs
147,5 ---73,73 dusmus
ama nasıp degılmıs
mavıcım sagol canım
ama ınsan baya yıpranıyor dımı
ınsallah senın bukez sımsıkı tutunur ve devam eder canım
angelcım sagol canım ınsallah bukez olucak dıyorum
bak herşeyde bir hayır vardır... demekki nasipin sonraki embriyolarda belkide.. baksana atak yapıp yerleştirilenden iyi olmuşlar... Allahın hikmetine bakarmısın... hadi inşallah önümüzdeki ay pozitifini görürüz... başlarken bu iş oldu Allahın izniyle diye başla... birde tansfer yapılırken dua et... ben tam transfer yapılırken dua etmiştim..
kızlar bende nihayet geldim:)))
1 embriyo kondu ve beklenen gün 26 ağustos:))) ilk ve son denememdir inşallah...
canım benim yaa, gerçekten desteğini okudukça çok duygulanıyorum. İstersem hemen bu regl dönemimde transfer için hazırlıklara başlayabileceklerini söylediler ama biraz dinlenmek istedim. Umarım dediğin gibi olur. Aslında çok da sabırsızım ama iyice iyileşmem gerek. bu arada sorun kanamammış, öksürüklerim ve astımım değil.
kızlar bende nihayet geldim:)))
1 embriyo kondu ve beklenen gün 26 ağustos:))) ilk ve son denememdir inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?