Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

ay canım bende sana şimdi onu sorucaktım... Duydun mu diye.. Nasıl duymak?? Görünüyor mu .. Benzetebiliyormusun bişeye????

Ayyyyyy ben pazartesiyi nasıl beklicem ama.... Bende duymak istiyorummm...

yok yaa bişeye benzemiyor, kara bir deliş sadece, doktor bak bu embriyo diyo, hımmm diyosun sadece. kalp atışıda çok az duyuldu, daha çok minik olduğu için, ama bir hışırtı vardı:)

amin inşallah canım benim.. tabiki birbirimize destek olucağız... iyi şeyler düşünüp iyi şeyler yaşayacağız inşallah...

yok yaa bişeye benzemiyor, kara bir deliş sadece, doktor bak bu embriyo diyo, hımmm diyosun sadece. kalp atışıda çok az duyuldu, daha çok minik olduğu için, ama bir hışırtı vardı:)

hadi yaaa... kara bir nokta görmek için mi telaşlanıyoruz :))))))))))))) olsun onların orada olduğunu görmek kadar güzel bişey yoktur herhalde..

kızlar benım gebelık umıdım bıttı
147,5 ---73,73 dusmus
doktorum tutundu fakat senı terketmıs dedı
artık benımkı 3,denemeye kaldı
allahımsızı bu tedavılerınızde sonuna kadar guldursun
benıde ınsallah 3,denememde guldursun
hamdolsunkı 171 e kadar gordum 12,gun
ama nasıp degılmıs

bak herşeyde bir hayır vardır... demekki nasipin sonraki embriyolarda belkide.. baksana atak yapıp yerleştirilenden iyi olmuşlar... Allahın hikmetine bakarmısın... hadi inşallah önümüzdeki ay pozitifini görürüz... başlarken bu iş oldu Allahın izniyle diye başla... birde tansfer yapılırken dua et... ben tam transfer yapılırken dua etmiştim..

çok üzüldüm cnm ya!allah en kısa zamanda yüzünü güldürür inşallah.tutunupda nasıl terk edebiliyor ki.hay allah!
3.denemende kesin olacak bak buna inan.

nisammmmmmmmmmmmmmmm çok üzüldüm bebeğim yaa... inşallah 3.denemende başarılı olursun sonuçta hamile kalabildin... neden daha sonra tekrar olmasın ki.. inşallah tedaviye hazırlanırken pıt diye geliverir... hakkında hayırlısı olsun... dediğin gibi nasip değilmiş.. daha dünyadaki nafakası gelmemiş bebeğinin...

evet canlar bunları bekım yazıyom
ama ıcımde kopan fırtınaları gorsenız
aglamaları suan ıstede rahat aglayamıyor ınsan
hayırlsıı 3,tedavıye nekadarda cabuk geldım
donmusuum bılem yok
cunku ben buyola 2yumosumla cıktım ve bırı yolda kaldı bırı bana gelmek ıcın 5,gune kadar mucadele etmıstı
nedense hep koselerden donmustuk ama bukez sonunda benı melegım terkettı

tam bilgisayarı açtım senin haberini gördüm çok üzüldüm canım yaaa...
ne desek boş biliyorum...
rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün inşallah...
hepimizin imtihanı farklı....
benimde bi düşüğüm bi dış gebeliğim iki başarısız tüp denemem var...
bunun ne olacağı belirsiz...
rabbim bu imtihandan hayırlısıyla geçmeyi nasip etsin hepimize...
ama ben inanıyorum güzel günler yakın inşallah senin için...Şeniz

mavıcım sagol canım
ama ınsan baya yıpranıyor dımı
ınsallah senın bukez sımsıkı tutunur ve devam eder canım

angelcım sagol canım ınsallah bukez olucak dıyorum

kızlar beni tebrik eden destek olan herkese çok teşekkür ederim....
ama ben biraz temkinli seviniyorum yani kendimi kaptırmış değilim...
daha önce yaşadıklarım belkide buna sebep bilmiyorum...
sadece bekliyorum ve dikkat etmeye çalışıyorum...
rabbim onu benim alnıma yazdıysa hayırlısıyla kucağıma alırım inşallah...ancak nasibimde yoksa ne yapsam boş...
o yüzden kendimi üzmeden rabbim neylerse güzel eyler deyip bekliycem..
hakkımda hayırlısı olsun..
rabbim hayırlısıyla bu bebeği sağlıkla kucağıma versin inşallah...
rabbim bu uğurda uğraşan hiç kimsenin kucağını boş koymasın inşallah...

kızlar bende nihayet geldim:)))
1 embriyo kondu ve beklenen gün 26 ağustos:))) ilk ve son denememdir inşallah...

Nisam kardeşim çok üzüldüm, ama inancını kaybetme lütfen... Allahım bizimde yüzümüzü güldürsün inşallah.

mavıcım sagol canım
ama ınsan baya yıpranıyor dımı
ınsallah senın bukez sımsıkı tutunur ve devam eder canım

angelcım sagol canım ınsallah bukez olucak dıyorum

nisamcım hiç tutunmasaydı belki daha çabuk atlatırdın ama bence bu kadar tutunması bile bi teselli sebebi olmalı...
sen yüreğini ferah tutmaya çalış...
taptaze umutlarla başaracaksın inşallah...
galiba sağlıksız olduğu zaman vücut atıyomuş embriyoyu...
normal de kadınlar bunu farketmezmiş bile....
ama biz tüpçüler adet günümüzden önce test yaptığımız için farkediyoruz..
rabbim tez zamanda yüzünü güldürcek inşallah canım benim...olumunekankayizsmile

canım benim yaa, gerçekten desteğini okudukça çok duygulanıyorum. İstersem hemen bu regl dönemimde transfer için hazırlıklara başlayabileceklerini söylediler ama biraz dinlenmek istedim. Umarım dediğin gibi olur. Aslında çok da sabırsızım ama iyice iyileşmem gerek. bu arada sorun kanamammış, öksürüklerim ve astımım değil.

bencede mantıklı biraz dinlenmen... geç olsun ama güç olmasın yarabbi... 1 ay dinlen hem rahim toparlansın hem sen toparlan ... hadi bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…