- Konu Sahibi dilserserin
-
doktordan haber gelmesini bekleyin.hemen umutsuzluğa kapılmayın...umarım iyiye doğru gider...kızlar üzgünüm kanamam başladı malesefmafoldumben hem de kahverengi falan değil kıpkırmızımafoldumben
ay bu keratalar daha yerleşmediler mi yaa, 8-9. güne kalır mı yerleşme???
8-9. gün yerşelme kanaması olabilir mi?? geç değil mi, embriyo kaçıncı gün lerleşir bilen var mı?
Allah razı olsun kızlar hepinizden, ben doktorum arayınca hemen haber vericem size...
kanaman ne durumda yoğun mu? bu arada yakınında hastane yok mu hemen gidip kan versen test yaptırsan?
Kızlar, Embriyonun kaçıncı gün tutunduğu ile ilgili bir cevap buldum.
İmplantasyon genelde yaşamın kaçıncı gününde olur?
İmplantasyon genelde insanda yumurtlamadan sonrası embriyo blastokist haline geldikten sonra 6. gün civarında olur.
İnsan embriyosu kaç hücreli iken tutunma yeteneği kazanır?
İnsan embriyosu 6-8 hücreli iken tutunma özelliği kazanır.
İmplantasyon penceresi(tutunmaya duyarlı günler)ne demektir?
Tutunma yumurtlama sonrası 7-10 günlerde,yaklaşık 2 gün(48 saat)süren bir zaman ralığında gerçekleşir.Bu döneme implantasyon penceresi dönemi denir.Bu 48 saatlik dönem rahimin embriyoyu en fazla kabul ettiği dönemdir.Bu döneme receptif yani duyarlı dönem denir.(yumurtlamadan sonra 7-10 günler)
Bu dönem dışında gelecek embriyoya rahim itici davranır.Bu hassas pencere dönemiminde rahimin kendisi çeşitli salgılar ile kabul edici rol oynar.Bu salgılar çeşitli büyüme faktörleri,tutunma faktörleri gibi molekülerden oluşur.Bu faktörlerden bazıları klinik test olarak kullanılmaktadır.
canım kanama kıpkırmızı ceviz büyüklüğündeydi; çok şükür henüz bişey gelmedi ama çok korkuyorum
e tamam işte devamı gelmediyse şimdilik üzülmek için hiçbir neden yok. regl değil bence bu..
sağol canım verdiğin bugüzel bilgiler için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?