- Konu Sahibi dilserserin
-
inşallah öyledir canım.canım yakınımda hastane var ama 15-20 dk. yürümem gerek.şimdi korkudan çıkamıyorum.akşamı beklicem kanamayı takip edicem ve doktorumun da dediklerine göre karar vericem kan testi için.akşam eşimle giderim o zaman kan testine.
evet yyaa nasıp demekkı yaa
allahım guzel haberler gelsın onumuzden yarabbımve arkasından bızde gıdelım peslerınden yaa
catdogcum sıkılma dıcem ama ınsan sıkılıyor ılla
ınsalah tutunma kanamasıdır canım
allahım yardımcın olsun ınsallah aksama guzel haberler alırsın
kızlar selam; doktorum çok yoğunmuş şimdi geri aradı beni.
kanamamın devam etmemesinin şuan için en güzelşey olduğunu; bu tarz lekelenmelerin ki benimki bayağı kanamaydı ama normal olduğunu, vücudun alıştığı adet döngüsü içinde bedenin o tarihlerde aynı tepkileri; ağrı vs. verebileceğini söyledi.
bu akşam kan testi yapmak istediğimi söyledim; bugün aldığımız değerin bize çok doğru bilgi veremeyeceğini negatifse bile daha günüme 5 gün olduğu için bunun hamile olmadığım anlamına gelmiceğini söyledi.(tabi ben yinede yaptırıp sonucu görmek istiyorum) bi de tüm ilaçlarıma kesintisiz devam etmem gerektiğini söyledi kızlar....
şuan her tuvalete gidişimde aklım çıkıyo; kan görücem diye...
Rabbim hepimizin ve tümihtiyacı olanların yardımcısı olsun inşallah....
kızlar selam; doktorum çok yoğunmuş şimdi geri aradı beni.
kanamamın devam etmemesinin şuan için en güzelşey olduğunu; bu tarz lekelenmelerin ki benimki bayağı kanamaydı ama normal olduğunu, vücudun alıştığı adet döngüsü içinde bedenin o tarihlerde aynı tepkileri; ağrı vs. verebileceğini söyledi.
bu akşam kan testi yapmak istediğimi söyledim; bugün aldığımız değerin bize çok doğru bilgi veremeyeceğini negatifse bile daha günüme 5 gün olduğu için bunun hamile olmadığım anlamına gelmiceğini söyledi.(tabi ben yinede yaptırıp sonucu görmek istiyorum) bi de tüm ilaçlarıma kesintisiz devam etmem gerektiğini söyledi kızlar....
şuan her tuvalete gidişimde aklım çıkıyo; kan görücem diye...
Rabbim hepimizin ve tümihtiyacı olanların yardımcısı olsun inşallah....
she canım evet dediğin gibi benimki blast ama benim doktorum biraz garanticidir;sanırım önden kötü sonuç alıp moralimi bozmamı istemediği için bekle diyor; en erken pazartesi yapabilirsin diyo.
ama benim içim oynadı bi kere normalde idrar bile yapmak aklımda yokken kan yaptırmak istiyorum yoksa da artık ona göre ağlar zırlar normale dönerim ne diyim arkadaşım ya; inşallah senin sabahki lekelenmen de benimki de hayra işarettir....
adaege canım inşallah dediğin gibi yerleşme kanamasıdır; gerçi emre bey öyle bişey olabilir demedi daha doğrusu adet döngüsünden dolayı olabileceğini söyledi ama bunlar hep karşılaştığımız şeyler dedi.bakalım test yaparsam 2 saatte çıkarmış akşam geçte olsa yazarım.
soway canım sağol ne güzel sevinmişsin biran kendimi gerçekten de hamile gibi hissettim:CüvCüv:
Allah hepinizden razı olsun kızlar ve tüm arkadaşlarımızdan da....:Saruboceq:
meraba arkadaşlar bi haber daha: bendede ufaktan kanama var. ödüm koptu. zaten 2 gündür karnımda kasıklarımda bi adet öncesi ağrı vardı yarım saat kadar önce bikaç damla kan gördüm. normal adet tarihime 2 gün var. ben erken adet olmam. she nin verdiği bilgilere göre umarım tutunma kanamasıdır,ama tırstım cidden. arkadaşlar hemen hemen aynı günlerde test tarihlerimiz, bugün transferin 7. günü. hepimizin aynı zamanlarda aynı şeyi yaşaması umarım tesadüf değildirde tutunmadır,kımıldayamıyorum bile korkumdan
ya kan testi için erken değilmi,çıkarmıki acaba şimdiden yaptırsam? mayada canım ankarada ama kayserideyim şuan
kızlar az önce bende de hafif bir kanama oldu, lekelenme değildi bu sefer, bildiğin kan.akıntı ile geliyor sanırım çünkü rengi pedimde gittikçe daha açık bir renk alıyor. korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?