Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

aradım konuştum,eğer alenen adet kanaması modunda bi durum yoksa sıkıntı yok sabretmeye devam dediler. olağan bişeymiş,kullandığımız progestan bile yaparmış zaten. beklicez kuzu kuzu....

kızlar kaçıncı gündesiniz siz, acaba bendede olurmu ya, bugün kanaması olan kaçıncı kişisiniz sayamadım valla, inşallah iyiye dalalettir

kızlar bomba gelişme.
doktorumla konuştum, kullandığın ilaçlardan dolayı olumsuz bile olsa sonuç regli olamamalısın dedi. Bu kanama iyi de oalbilir kötüde dedi. Ben Progresteronu jel olarak kullanıyordum, bu gün takviye olarak bir de iğnesini yaptır dedi. yarın sabahta gel kan testinde bakalım dedi, 10. gün olduğunda bize gidişatla ilgili fikir verir dedi.
kafamçokkarıştı ölücem heyecandan, daha 3 gün var derken yarın öğreniyorum sonucu.
kızlar dualarınıza ihtiyacım var. ben eczaneye iğneye gidiyorum. öptüm

hadi hayırlısı canım, yarına inşallah güzel haberlerle gelirsin...

ayy allahım bır cıktım neolmus vurda yaa
herkeste bır kanama var alahım hayırla cıkar yaaa
ınsallah hepınızn ınsalah guzel guzel hamıs haberlerını alırıız
allahıma emanet olun canlar

Arkadalsar umarim hepinizin kanamalari guzel sonuclarla netecelenir. bende takip ediyorum sizleri hale, rabbim yardimciniz olsuin cok negativ haberler aldik sayiden artik pozitif duymak istiyorummm,,,, sonuclarinizi paylasirsaniz sevinirim....ALLAH YARDIMCINIZ OLSUn

takviye olarak bu gün progresteron iğnemi oldum, akşama bir de jelimi kullanacağım, sabahda test opuyorumnanaktan
aslında ne kanamam var ne de lekelenmem, ağrım sızım da yok. yaa acaba biz birbirimizden mi etkilenip kanadık acaba????hiç normal değil, günü gelmeden kanayanlar da var, hadi benim ve catdogun zaten regli günüydü.?? anlamadım, hayırlısı, yarın güzel haber vereceğimmmmm inşallahh

kızlar hepinize selam çok güzel haberlerle geldim ama tam da bilemiyorum bu değer nasıl???
kızlar az önce kan tahlili sonucumu aldık 8.gün için BTHCG 44 değerim.
tabiki çok mutlu oldum ama çok ta korkuyorum.hemen doktorumu aradım cepten; bu değerin 8.gün için iyi olduğunu ama salı günü tekrar (benim gerçek test günüm) aynı laboratuara yaptırmam gerektiğini söyledi.o zaman tekrar örüşücez.
kızlar ne dersiniz bu değer nasıl günüm için??? çok korkuyorum...

she canım senin tekrar kanaman olmuş ama sanırım şuan yok değil mi arkadaşım?yarın sabah test yaptıracakmışsın canım.hadi hayırlısı inşallah çok güzel değerlerle gelirsin arkadaşım:))))

cemrehayal canım senin de kanamam olmuş.canım ama devamı gelmediyse rahat ol inşallah tutunma kanamasıdır canım.baksana hepimizin durumu kritik....

Canım bildiğim kadarıyla değerin çok iyi. Hadi bakalım kız, önden yolları aç da bizler de arkadan güzel haberlerle gelelim.

asi canım inşallah amin Rabbim hayırlısı versi hepimize, ama çok korkuyorum arkadaşım.

Canım dün de ben epeyce kafaya taktım, çok kötüydüm, telefonlara bile bakmadım, Ama sağolsun eşim akşam geldi, moral verdi, destek oldu. Napıcaz, bu süreci en az stresli bir şekilde atlatmaya çalışıcaz, herkesin dediği strese girmeyin, ama gerçekten kolay değil. Rabbim inşallah hepimize bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip edecektir. Ama değerin gerçekten çok güzel. İnşallah hamilesinnnn...

catdog inşallah:CüvCüv: insanların 12. gün değerleri falan 44 çıkıyo delimisin deli güzel bi sonuç:) bendede çamaşıra çıkan bi kanama yok ama hala kasıklarımda bi gerginlik peçeteye ufak ufak geliyoo

catdog varmı hala kanaman? benim çoğalmış sanki öfffff ya?

cemre canım dur moralini bozma bak ben bütün sabah ağladım durdum.senin peçeteye geliyomuş, ben den daha az yani benim böyle acayip sökülme ağrım oldu nasıl ama baya ağrıdı; neyse korkuyla wc ye gittim ve tamam dedim.öyle akıntılı falan değil resmen parmağını kesmişsin de akan kan gibi kıpkımızı; kocaman bi kandı işte o an kafamdan aşağı soğuk ter attım.ama çok şükür şuan bişey yok inşallah ta olmaz devamı.inşallah senin de olmaz canım.dua ediyorum hepimiz için; çok ta korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…