Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

kasıklarımın ağrısı kalmadı bitti inşallah.sabahı zor ederim ben bu gece. ya ankarada falan olsam bulcam bi labaratuvar yaptırcam test ama burda imkansız

kasıklarımın ağrısı kalmadı bitti inşallah.sabahı zor ederim ben bu gece. ya ankarada falan olsam bulcam bi labaratuvar yaptırcam test ama burda imkansız

dur canım bak ne güzel ağrın kalmamış sabah kalkınca hemen gidersin bi labratuara.yarın senin 8.günün çıkar hayırlısıyla inşallah

canım kanama bekleme zaten; aman olmasında çünkü benimki adet kanaması gibi bişeydi; yani doktorumda bunu onayladı.yani vucut alışık aynı zamanda böyle tepkiler veriyor dedi.
yani bişey olmaması daha iyi bence; kasık ağrısı zaten normal sanıyorum.

uyandım kanama tam gaz devam... buraya kadarmış hiç bişey düşünemiyorum saçmalıyorum,bazen bu kadar kanamaya rağmen hala ordamı diye düşünüyorum falan filan....

arkadaşlar CATDOG sanırım hamile diğer topikte okudum ve bukadar negatif haberinden sonra catdog un bu güzel haberi beni yine umutlandırdı, çok sevindim, benim bugün 7. günüm, adet ağrım var ara ara ama kanama yok şuan....

benimde 8.gunum hadi az kaldı umarım hayırlı sonuçlar alırız.benimde kanamam felan yok

Son düzenleme:

kızlar başka varmıydı benim kaçırdığım

uyandım kanama tam gaz devam... buraya kadarmış hiç bişey düşünemiyorum saçmalıyorum,bazen bu kadar kanamaya rağmen hala ordamı diye düşünüyorum falan filan....

canım hemen hastaneye git....iğne falan yapıyolar...bende kanamadan hastanelik oldum ama şükür bebeğimin kalp atışları duyuldu...hemde çok kanamam oldu..sancı ile birlikte...

catdogcum harika bir haber bu.:lepi: kızım 44 ne demek 8. gün için, süper. 20 ve üsütü için hamile diyorlar zaten. harika çok sevindim. allah hayrılarla kucağına almayı nasip etsin canım.
benimde dün akşam peçeteye açık kırmızı kan bulaştı ve dedğin gibi başımdan aşağı soğuk ter attım, doktorum bir progresteron iğneni yap tedi ek olarak ( ben progresteronu jel olarak kullanıyordum) ve sabah teste gel dedi, 10.gün değeri bize bir fikir verir dedi.
bende testi verdim geldim, ama saat 5e kadar bekleyeceğim maalesef.

cemrehayal, hemen doktorunu ara, bende az bir kanamada doktorum progresteron iğne takviyesi verdi, sanada mutlaka yapılacakları söyler, bu acil durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…