Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

çok mutuluyum
9. gün 44
11. gün 80,53
doktorum 13. gün tekrar istedikan testi inşallah böyle güzel devam eder.
Hala sevinemiyorum ya heran kötü bişey olacakmış gibi

maşallah godesçim değerin çok güzel artmış; artık inşallah çarşamba günü kat kat artar canım:)))
bayramdan sonra da bebeğini görürsün inşallah canım...
kocaman tebrikler....hihoyyyt:teytey:

cnm als özlem ve ben aynı hastanedeyiz ekip olarak insan olarak çok iyiler inş hakkında hayırlısı olur

godes sonucuna çok sevindim canım İnşallah kat kat katlanır herşey yolunda gider sağlıkla bebişinin kucağına alırsın canım

Kızlar aylara göre paylaşımda 2011 mayıs anneleri topiği var gelmek isterseniz yerimseniben

emim sabahları 2 incir 2 bardak ılık su , yada 4 kayısı 2 bardak ılık yada kayısı kompostosu hazırla canım kendine vücuduna doğal olarak kabız olmamaya alıştır gün içinde de bol bol meyve tüket

tşkler yaptım cnm hepsini faydasını görmedim dün ilaç içtim mecburen ama kayısıyı bırakmıyorum ilaca fazla yüklenmemek için

runne nasıl gidiyorr cnmm,soway sen nasılsın kanamn kesildimi benim çok az kahve geliyorr artık kesişlse iyi olacak piskolojimi bozdu bu kahvarengi lekelerr

canım çok teşekkür ederim.
Bİşey merak ettim canım sen şuan ne kulanıyorsun. Ben kalçadan iğne ve folicasit kullanıyorum birde kalçamda şeffaf bantlar var. Emre beye sordum başka bişey kullanmana gerek yok dedi. Sende de aynı merak ettim.

arkadaşlar 3. tüp bebek maceram da boş gebelikle son buldu....
bomboş bir keseyle karşı karşıya kaldık hala şoktayım...inanamıyorum tüp bebek çilesi bitti derken en başa geri döndüm....üstelik kürtaj olmam gerekiyor....
allahım bana sabır ver...senden gelene razıyım ama içim yanıyo...ağlama krizlerim bitmiyo...
boş bi kese için üzülcek değilim ama verdiğim emekler,kurduğum hayaller,umutlarım bir anda suya düştü...
4. deneme için gücüm yok..herşeyi baştan almaya sabrım yok...
ne yapılmalı diye sordum doktora 5. güne gitmekten bahsetti...peki bu çözümmü?bu yeterlimi?
ne yapmalıyım arkadaşlar?beynim doğru düşünemiyo...bi tarafım vazgeç artık diyo,bi tarafım son bi kez daha denemelisin diyo....
rabbim bana yardım et...

runne nasıl gidiyorr cnmm,soway sen nasılsın kanamn kesildimi benim çok az kahve geliyorr artık kesişlse iyi olacak piskolojimi bozdu bu kahvarengi lekelerr

KIZLAR selam herkese, dün o nasıl bir bakımdı ya, haber alamadık birbirimizden, neyse düzelmesine sevindim.

MERSENEMcim cnm keşke benimde kahve kahve lekelerim olsa, hala kanama devam, ama tabi biraz azaldı, bitmesini bekliyorum ama bitmedi gitti, dr normal diyor, haftaya çrş ultrason randevum var bakalım ne diyecek, umarım parça kalmamıştır sorun yoktur, çünkü iyileşip çok çabuk tekrar başlamak istiyorum, can atıyorum resmen, 2 ay doğal yolla deniyeceğim, olmaz zatende daha sonra yine iğnelerime başlarım artık, napalım, başa gelen çekilir...

MAVİcim canm arkadaşım, çok üzüldüm durumuna, inanki böyle bir durumda kelimeler kifayetsiz kalıyor, anlıyorum, bende kürtaj oldum, biliyorsun bebeğimin kalbi durduğundan, sakın üzülme herşeyde bir hayır vardır, belli bir zaman sonra aşıyorsun zaten bu üzüntüleri ve yeniden başlamak istiyorsun arkadaşım, her son yeni bir başlangıçtır cnm, kürtaja gelincede sakın korkma, sormak istediğin bişey olursa seve seve cevaplarım, ama lütfen üzülme, buda geçer, neler geçmiyorki, herşeye yeniden başlayıp yeni bir sayfa açmalıyız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…