- 19 Nisan 2009
- 1.597
- 635
- 163
- Konu Sahibi dilserserin
-
- #3.201
çok mutuluyum
9. gün 44
11. gün 80,53
doktorum 13. gün tekrar istedikan testi inşallah böyle güzel devam eder.
Hala sevinemiyorum ya heran kötü bişey olacakmış gibi
als17 ve özlem yalçınkaya kızlar çok teşekkür ederim aysun hn.mı ben de duymuştum sizden de olumlu şeyler duyduğum iyi oldu; beylikdüzü benim için uzak ama aklımda olsun tabi.
çok teşekkürler arkadaşlar :)))))
emim senin nasıl gidiyor kabızlık ne alemde ne kadar kaldı sonuca
ilaç aldım sonunda cnm ya şimdi iyi kısmetse çarşamba günü yaptırıcam senn nasıl gidiyo[/QU
hayırlısı olsun :))) mide bulantılarım oluyo işte çıkarıyorum(((
emim sabahları 2 incir 2 bardak ılık su , yada 4 kayısı 2 bardak ılık yada kayısı kompostosu hazırla canım kendine vücuduna doğal olarak kabız olmamaya alıştır gün içinde de bol bol meyve tüket
ilaç aldım sonunda cnm ya şimdi iyi kısmetse çarşamba günü yaptırıcam senn nasıl gidiyo[/QU
hayırlısı olsun :))) mide bulantılarım oluyo işte çıkarıyorum(((
inş cnm bunlar güzel duygulu bulantılar inş bizlerde yaşarız
inş cnm bunlar güzel duygulu bulantılar inş bizlerde yaşarız
canım az kalmış hadi bakalım hayırlısıı
maşallah godesçim değerin çok güzel artmış; artık inşallah çarşamba günü kat kat artar canım:)))
bayramdan sonra da bebeğini görürsün inşallah canım...
kocaman tebrikler....hihoyyyt:teytey:
godes sonucuna çok sevindim canım İnşallah kat kat katlanır herşey yolunda gider sağlıkla bebişinin kucağına alırsın canım
runne nasıl gidiyorr cnmm,soway sen nasılsın kanamn kesildimi benim çok az kahve geliyorr artık kesişlse iyi olacak piskolojimi bozdu bu kahvarengi lekelerr
arkadaşlar 3. tüp bebek maceram da boş gebelikle son buldu....
bomboş bir keseyle karşı karşıya kaldık hala şoktayım...inanamıyorum tüp bebek çilesi bitti derken en başa geri döndüm....üstelik kürtaj olmam gerekiyor....
allahım bana sabır ver...senden gelene razıyım ama içim yanıyo...ağlama krizlerim bitmiyo...
boş bi kese için üzülcek değilim ama verdiğim emekler,kurduğum hayaller,umutlarım bir anda suya düştü...
4. deneme için gücüm yok..herşeyi baştan almaya sabrım yok...
ne yapılmalı diye sordum doktora 5. güne gitmekten bahsetti...peki bu çözümmü?bu yeterlimi?
ne yapmalıyım arkadaşlar?beynim doğru düşünemiyo...bi tarafım vazgeç artık diyo,bi tarafım son bi kez daha denemelisin diyo....
rabbim bana yardım et...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?