Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

yazarım tabiki.
şu an tuhaf bir hissim var. Tampon kullannalar bilir, sanki tampon ucuna gelmişte çıkmak üzereymiş gibi hissedilir ya, bende böyle bir his var, kontrol ettim, kullnadığım Porgresteron jel ,çeride donmuş ve bir kütle halinde çıkmaya çalışıyor, iiyyggg. sabah hemşireye söyledim normal dedi ama ben o parça düşmeden nasıl yeni fitilimi yapacağım yaaa, üff yine doktoru aramalıyım. iyice pimpirikli bişey oldum valla.

yaaa bu jel tortusuymuş ve normalde kendi düşmesi gerekiyormuş, düşmüyorsa eldevenle çıkarın dedi.kafamçokkarıştı
nese başına böyle bişey gelen olursa korkmasın diye paylaştım. bu muabbeti daha fazla uzatmaya gerek yok, çok sevimsiz çünkü

canım çıkaracaksın demekki, yapacak bişey yok, benimde kullandığım fitiller tortu gibi içerde, çok iğrençççç.... of sanki hasta olacakmışım gibi çok tedirginim ben, acaba bendemi gidip bi kan testi yapsam, erkenmi olurki

ucuna geldi mi?? gelirse korkma, ilk gördüğünde korkuyorsun çünkü, aman allahım bu da ne oluyosun. senin daha 7. günün, sabret az daha. hepimizde oldu o hasta olacakmışız gibi kasık ağrıları, hatta kanama. belki sende 10. güne kadar sabredebilirsin, tabii herşey yolunda giderse. eğer bir aksilik olacak olursa, allah korusun, kanama filan hemen doktorunu ara, çok da rahatlık iyi değil.

evet ya, bide ben hiç dinlenemedim, işyerim çok yoğun, koşturup duruyorum, artık nasıl tutacaksa bilmiyorum, bide 2. ebruyosu yani düşün...

bugün ikimizden başka kimseler yok sanırım, catdog hamile olduğunu öğrenince topiği unuttumu ne?

ilk şoku atlatsın gelir nasıl olsa , şu an eşe dosta haber veriyor olabilir, yada kendi bile henüz olayın farkında değilse, sindirmeye çalışıyordur bu haberi.bayanssulusmile
canım benim, allah mutluluğunu daim etsin ve bebeğiyle kocasıyla güzel bir ömür versin.
ona kocaman bir MAŞALLAH

arkadaşlar yeni konu açtım 8.günüm bugün.dayanamadım idrar testi yaptım 2.çizgi hiiiiiç beklemezken silik olarak çıktı.ama kasık ağrım var tek taraflı ondan çok korkuyorum.böyle mi olur ki?

Esliacım, valla ben 10.günümdeyim, kan testi sonucumu bekliyorum, ama idrar testi yapmaya cesaret edemiyorum. Burda okuduğuma göre 2. çizginin silikde olsa çıkması iyi sonuçlanıyor ama tabi kesin bişey demek için erken de olabilir. Umarım pozitiftir sonucum, madem test yapmaya başladın o zaman yarın sabah tekrar yap, 2.cizgi belirginleşmeli.
bu arada transferin kaçıncı gün oldu? bu da önmeli.

Son düzenleme:
evet arkadaşım ilk, inşallah hepimiz için ilk ve son olur bebişlerimize kavuşuruz inşallah:))
bu arada eklediğin içn çok sağol canım...

gözünaydın cnm.tebrik ederim.darısı bütün isteyenlere olsun ve bana insaalalhkaydirigubbakcemile3

kızlaraaaaaa............
Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
95,93cıktı değerim. inanamıyorum, titriyorummmm, çok mutluyum, harika bir duygu, allah herkese yaşatsın inşallah

kızlaraaaaaa............
95,93cıktı değerim. inanamıyorum, titriyorummmm, çok mutluyum, harika bir duygu, allah herkese yaşatsın inşallah

süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrr................tebrik ederim canım... insanın yüzü gülüyo böyle haberlere.. çok sevindim walla...:teytey: darısı 10 ağustosta benimde başıma inşallah....

çooooookkk sevindimm canım tebrik ederimmm:))))):teytey:

teşekkür ederim canım.
Bu arada kan tahlilini aldıktan sonra bir de idrar testi yaptım ve TEK çizgi çıktı, yani eğer ben önce idrar testini yapsaydım çok üzülecektim. O yüzden diyorum ki idrar testine güvenme arkadaşım.hihoyyyt

canım benim yaptığım test erken hamilelik testiydi yani beta hcg 20'nin üzerindeyse pozitif sonuç veriyormuş.bende ona güvenerekten yaptım.günün geçmeen yapabiliyorsun .sana çok ama çok sevindim ama ya.belirtin filan oldu mu ağrın?

kızlaraaaaaa............

bir türlü mesajj yazamadımyaaa sitede promlem var sanırım sinir oldum haaa..
gözzzzzzzzzzzzüüüüüünnAYDINN olsun sheeee çokk sevindim cnm darısıda bizlere olsun insaallahh.Allah dokuz ay sonra bebişini kucagına almayıda nasip etsin.
nekadar güzel biişeyy Allahım herkese yaşatsın.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…