Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

kızlar hiçbiriniz yoksunuz bugün, hepinize hayırlı bayramlar diliyorum, kendinize dikkat edin, ben bayram boyunca nete giremeyeceğim, artık haberlerinizi pzt günü okurum, hepinizi öpüyorum....zemuszemusŞenizopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Güçlü ol arkadaşım...Kendine biraz zaman tanı..Şu an düşündüklerinin çoğunu düşünmediğini göreceksin zaman ilerledikçe....Allah yardımcın olsun........

((((((((((((((((((((((((((((( şu anda ağlıyorum çok üzgünüm allahım sen yardım et çok zor çok zor birlikte yola çıktığımız arkadaşlarımın çoğu yok şimdi allahım herkese hayırlısını nasip et maviye inş. :Saruboceq:

mrb kızlar bugun test yaptırdım 0.100 çıktı ilaçlara devam et belki degerin çıkar dedi sizce böyle hamile kalan varmı

godesçim benim de aynıydı canım.kalçandaki bantların zaten süresi 12. test gününde dolmuştu benim; zaten sıcaktan ta çıkmışlardıkendi kendilerine; emre bey tamam banta gerek yok demişti artık pozitif kan sonucundan sonra (12.günde ).ama sana yeni bir çift bant yazdıysa bilmiyorum.
14.gün kan testinden 1 hafta sonra keseyi görmek için çağırdığında da progestan iğneyi kesti, crinone jele (vajinal gel)geçti.tam hatırlayamıyorum 14.gün de crinone a geçmiş olabiliriz.bi de folik asit le+coraspin günde 1 tane o kadar tatlım.
şuan ben de crinone jel (ilk 3 ay kullanıcam kısmetse), folik ve coraspin kullanıyorum.
ama emre bey sağlıklı beslenmeyi özellikle vurguluyor, son gittiğimde bana beslenme programımdan bahsetti.ben de uymaya çalışıyorum.hergün meyve, sebze bol bol tüket yarım kilo süt iç, yoğurt ye, yumurtanı ye, akşamları et yemeye çalış özellikle balık dedi emre bey :)))haa bi de gün içinde ceviz fındık ve badem yemeye çalış canım.tabi seni de bilgilendirir hayırlısıyla kalp atışını duyunca inşallah canım :)))))

herkesin bayramı kutlu olsun arkadaşlar....
benim için zor bi bayram olacak...
hiç kimseyi görmek istemiyorum....telde bile konuşmak istemiyorum...
rabbim yardım etsin...
hala normal hamilelik gibi boş gebelikle ilgili hiç bi belirtim yok...
canım yanıyo....pazartesiye kadar düşmesini bekliycez..düşmezse kürtajjj...
isyana düşmekten korkuyorum....allahım bana yardım et ne olur...

şu çizelgeyide aptal gibi hemen yaptım...
şimdi kaldıramıyorum...
o kadar özeniyodum ki şimdi sinirime dokunuyor...

ALScim
ben de çok üzüldüm; mavi arkadaşımıza ve tüm isteyen arkadaşlarımıza yardım et inşallah, onlara dayanma gücü ver haklarında hayırlısını nasip et tez zamanda inşallah Ya Rabbim.çok zor arkadaşlar, maddi manevi çok zor, umutlar yıkılıyor ama Rabbim tez zamanda güzellikler yaşatsın inşallah herkeze:Saruboceq:

ağlama canım rabbim sizlerinkini tamamına erdirsin...

Güçlü ol arkadaşım...Kendine biraz zaman tanı..Şu an düşündüklerinin çoğunu düşünmediğini göreceksin zaman ilerledikçe....Allah yardımcın olsun........

ah bi güçlü olabilsem...ama daha çok yeni...zamana ihtiyacım var...
allahım kimseye yaşatmasın bu acıyı....

mavicim bak bu mübarek günde ezanlar okunuyor, tüm kalbimle Rabbimden sana sabır diliyorum , inşallah bu son hayakırıklığı olur bundan sonra tez zamanda hayırlısıyla bebeğine kavuşursun inşallah canım.
çok zor dayanmak ama çok şükürler olsun ki eşinle birlikte mutlusun canım inşallah meleğiniz de tez zamanda gelir hayırlısıyla :)))Rabbimden sabır dile.Bayramda da eğer gücün olmazsa bu bayramda ailenden başka gitme sende dinlen evde eşinle çıkın dolaşın kafanızı dağıtın canım.

zamanla geçicek biliyorum...
şu kürtajı bi atlatsam...
galiba genetik testleri yaptırcam....
sağlıklı düşünemiyorum...
allahım bizimde yüzümüzü güldürür belki bigün...

sağol canım allah razı olsun...rabbim sizlere tamamına sağlıkla ermeyi nasip etsin...
benim hikayem uzun...daha önceki yaşadıklarımla birleşince daha dayanılmaz oluyo...
tek tesellim eşim zaten...hep destek oldu bana...
benim sınavımda böyleymiş rabbim kolayca atlatmayı nasip etsin inşallah...
inşallah bidahaki sefere yüzüm tam olarak güler...:gitme:

mavio canım çok üzüldüm
İnşallah en kısa zamanda toparlanıp tedavine yeniden başlarsın canım. Bu süreci dinlenerek geçir. İsyanda olma lütfen dua et.

mavio canım çok üzüldüm
İnşallah en kısa zamanda toparlanıp tedavine yeniden başlarsın canım. Bu süreci dinlenerek geçir. İsyanda olma lütfen dua et.

sağol canım ....
rabbim seninkini tamamına erdirsin...
içim yansada elimden bişey gelmiyor...
inşallah isyana düşmemişimdir...allahım affetsin inşallah..

mavi su anda göz yasları içinde seni okuyorum çok geçmiş olsun allah insşşşşşşşşşşşşşş bizimde yuzümüzü güldürsün

mavi canım herşey kısmet hepimiz için durum böyle yani ne olucağı belli değil canım. Hep kaygılı bekleyişler devam ediyor

merhaba arkadaşlar bugün test yaptırdım sonuç 1.20 çıktı negatif napalım herşey allahtan ilaçlarını kesme 12 sinde tekrar yaptır dedi doktorum ama ben bırakacağım olmadığını biliyorum ilkindede sonucum buydu herşey allahtan diyecek hiç birşeyim yok allahım bir dahakine kısmet eder inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…