- Konu Sahibi dilserserin
-
- #3.221
arkadaşlar 3. tüp bebek maceram da boş gebelikle son buldu....
bomboş bir keseyle karşı karşıya kaldık hala şoktayım...inanamıyorum tüp bebek çilesi bitti derken en başa geri döndüm....üstelik kürtaj olmam gerekiyor....
allahım bana sabır ver...senden gelene razıyım ama içim yanıyo...ağlama krizlerim bitmiyo...
boş bi kese için üzülcek değilim ama verdiğim emekler,kurduğum hayaller,umutlarım bir anda suya düştü...
4. deneme için gücüm yok..herşeyi baştan almaya sabrım yok...
ne yapılmalı diye sordum doktora 5. güne gitmekten bahsetti...peki bu çözümmü?bu yeterlimi?
ne yapmalıyım arkadaşlar?beynim doğru düşünemiyo...bi tarafım vazgeç artık diyo,bi tarafım son bi kez daha denemelisin diyo....
rabbim bana yardım et...
kızlar hiçbiriniz yoksunuz bugün, hepinize hayırlı bayramlar diliyorum, kendinize dikkat edin, ben bayram boyunca nete giremeyeceğim, artık haberlerinizi pzt günü okurum, hepinizi öpüyorum....zemuszemusŞenizopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
arkadaşlar 3. tüp bebek maceram da boş gebelikle son buldu....
bomboş bir keseyle karşı karşıya kaldık hala şoktayım...inanamıyorum tüp bebek çilesi bitti derken en başa geri döndüm....üstelik kürtaj olmam gerekiyor....
allahım bana sabır ver...senden gelene razıyım ama içim yanıyo...ağlama krizlerim bitmiyo...
boş bi kese için üzülcek değilim ama verdiğim emekler,kurduğum hayaller,umutlarım bir anda suya düştü...
4. deneme için gücüm yok..herşeyi baştan almaya sabrım yok...
ne yapılmalı diye sordum doktora 5. güne gitmekten bahsetti...peki bu çözümmü?bu yeterlimi?
ne yapmalıyım arkadaşlar?beynim doğru düşünemiyo...bi tarafım vazgeç artık diyo,bi tarafım son bi kez daha denemelisin diyo....
rabbim bana yardım et...
canım çok teşekkür ederim.
Bİşey merak ettim canım sen şuan ne kulanıyorsun. Ben kalçadan iğne ve folicasit kullanıyorum birde kalçamda şeffaf bantlar var. Emre beye sordum başka bişey kullanmana gerek yok dedi. Sende de aynı merak ettim.
((((((((((((((((((((((((((((( şu anda ağlıyorum çok üzgünüm allahım sen yardım et çok zor çok zor birlikte yola çıktığımız arkadaşlarımın çoğu yok şimdi allahım herkese hayırlısını nasip et maviye inş. :Saruboceq:
((((((((((((((((((((((((((((( şu anda ağlıyorum çok üzgünüm allahım sen yardım et çok zor çok zor birlikte yola çıktığımız arkadaşlarımın çoğu yok şimdi allahım herkese hayırlısını nasip et maviye inş. :Saruboceq:
Güçlü ol arkadaşım...Kendine biraz zaman tanı..Şu an düşündüklerinin çoğunu düşünmediğini göreceksin zaman ilerledikçe....Allah yardımcın olsun........
herkesin bayramı kutlu olsun arkadaşlar....
benim için zor bi bayram olacak...
hiç kimseyi görmek istemiyorum....telde bile konuşmak istemiyorum...
rabbim yardım etsin...
hala normal hamilelik gibi boş gebelikle ilgili hiç bi belirtim yok...
canım yanıyo....pazartesiye kadar düşmesini bekliycez..düşmezse kürtajjj...
isyana düşmekten korkuyorum....allahım bana yardım et ne olur...
MAVİcim canm arkadaşım, çok üzüldüm durumuna, inanki böyle bir durumda kelimeler kifayetsiz kalıyor, anlıyorum, bende kürtaj oldum, biliyorsun bebeğimin kalbi durduğundan, sakın üzülme herşeyde bir hayır vardır, belli bir zaman sonra aşıyorsun zaten bu üzüntüleri ve yeniden başlamak istiyorsun arkadaşım, her son yeni bir başlangıçtır cnm, kürtaja gelincede sakın korkma, sormak istediğin bişey olursa seve seve cevaplarım, ama lütfen üzülme, buda geçer, neler geçmiyorki, herşeye yeniden başlayıp yeni bir sayfa açmalıyız....
mavicim bak bu mübarek günde ezanlar okunuyor, tüm kalbimle Rabbimden sana sabır diliyorum , inşallah bu son hayakırıklığı olur bundan sonra tez zamanda hayırlısıyla bebeğine kavuşursun inşallah canım.
çok zor dayanmak ama çok şükürler olsun ki eşinle birlikte mutlusun canım inşallah meleğiniz de tez zamanda gelir hayırlısıyla :)))Rabbimden sabır dile.Bayramda da eğer gücün olmazsa bu bayramda ailenden başka gitme sende dinlen evde eşinle çıkın dolaşın kafanızı dağıtın canım.
mavio canım çok üzüldüm
İnşallah en kısa zamanda toparlanıp tedavine yeniden başlarsın canım. Bu süreci dinlenerek geçir. İsyanda olma lütfen dua et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?