Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

cnm inan çok üzüldüm hem kendi sonucumu aldım hem senin durumunu öğrendim ağlamaktan başka hiç birşey gelmiyo elimizden allahım kimseye böyle bir acı hiç yşatmasın umarım bidakini kucağına almanı nasip etsin allahım

canım ya çok üzüldüm
bugün bir maviye bir de sana çok üzüldüm hayırlısı olsun inş.
inş. bidahakine olur allahım nasip eder inş.

ben de çok hastayım midem çok bulanıyor yarrabim sabır ver inş.
sabahtan beri yatıyorum kafamı kaldıramıyorum
mavi kendine çok iyi bak.
sen daha zorunu atlattın ölümlerden döndün rabbim sağlık versin ilk başta
bir gün olacak inş.
doktorlar hem olmaz demiyorlarki senin için olur diyorlar demekki vakti gelmemiş
hepinize dua ediyorum
sizde bana dua edin lütfen bütün gün süren mide bulantım var inş. dayanıcam sonunda güzel şeyler olucak diycem allahım yardım et

inş cnm ya sende sabırlı ol dualarım seninle inş kısa zamanda geçer bulantıların kısa zamanda kucağına almanıda nasip olur inş

emim canım hayırlısı Allahtan
maviye demiştim kısmet inan ötesine geçemeyiz Rabbim ne yazmışsa onu yaşarız.
İnşallah sonraki tedavinde bebişine kavuşursun canım ama umutlu ol.

canım moralim çok bozuk bugünkü değerim çok az artmış. Emre bey direk negatif diyemem cuma günü tekrar test yapalım dedi.
9. gün 44
11. gün 80
13. gün 104 çıktı.
Hiç ümidim kalmadı canım. Sil baştan herşeyi yeniden yaşamak gözümde çok büyüyor yaaa.
Benim gibi böyle olupta hamilleliği devam eden varmı acaba.

emimcim bnede bugün test yaptırdım benimde 1.20 banada bayramdan sonra tekrarla testi dedi ama eve gelir gelmez kanamam geldi sıkıntıdan sanırım amainan senin neler hissttigini çok iyi anlıyorum allahım yokluklarını göstermesin allah sabır versin:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

zaten anca bizler birbirimizi anlıyoruz ama napalım allahtan çok zor bi durum konuşmak daha istemiyosun ama yapacak hiç bir şeyimiz yok bende henüz bir kanama gelmedi az önce annem zorla ilaçlarımı içirdi belki bi umut dedi ama bu saatten sonra bi umudum kalmadı nediyim allahtan cnm ya sende kendini hiç üzme

cok uzuldum rabbım hayırlısını versın ınşşşş
vardır bır bıldıgı rabbımındeeee
ınş dgal yoldan nasıp eder hıc ummmadıgın anda

canım sıkıntı yapma değerin az yükselmiş ama yükselmiş yani
benim 2 transferdi
9.gün 92
11.gün 130
15. gün de 382 oldu yani ikiye hiç katlamadı 15. gün 500 lerde olması gerekiyordu 1 tanesi tuttu şimdi hamileyim inş. seninde sonu iyi olacak dua et hayırlısı olsun : ))))

cok uzuldum rabbım hayırlısını versın ınşşşş
vardır bır bıldıgı rabbımındeeee
ınş dgal yoldan nasıp eder hıc ummmadıgın anda

saol esracım ben 14 yıldır bekliyorum cnm ama napalım demekki daha zamanı değilmiş kısmet belki bidakine allahım sizden pozitif almamızı nasip eder inş

ah anneler inanın ki kendi üzüntülerimizden çok onlara üzülüyorum ilk denememde anneme nasıl söyliycem diye çok ağlamıştım bizim için neler çekiyolar allah eksikliklerini göstermesin.

canım sana da çok üzüldüm hayırlısı rabbimden inş

kızlar kimse yok herhalde
herkese hayırlı bayramlar
inşallah bir dahaki bayram bu bayram üzülen herkes hamilelik duygusunu tadar :))))))

canım şimdi gördüm

erken evlenmişsin
bende 35 yaşındayım5 senelik evliyim
inş. bi dahaki bayramda hamile olduğunu öğrenirsin herkese dua adiyorum hayırlısı rabbimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…