- Konu Sahibi dilserserin
-
- #3.241
arkadaşlar 3. tüp bebek maceram da boş gebelikle son buldu....
bomboş bir keseyle karşı karşıya kaldık hala şoktayım...inanamıyorum tüp bebek çilesi bitti derken en başa geri döndüm....üstelik kürtaj olmam gerekiyor....
allahım bana sabır ver...senden gelene razıyım ama içim yanıyo...ağlama krizlerim bitmiyo...
boş bi kese için üzülcek değilim ama verdiğim emekler,kurduğum hayaller,umutlarım bir anda suya düştü...
4. deneme için gücüm yok..herşeyi baştan almaya sabrım yok...
ne yapılmalı diye sordum doktora 5. güne gitmekten bahsetti...peki bu çözümmü?bu yeterlimi?
ne yapmalıyım arkadaşlar?beynim doğru düşünemiyo...bi tarafım vazgeç artık diyo,bi tarafım son bi kez daha denemelisin diyo....
rabbim bana yardım et...
merhaba arkadaşlar bugün test yaptırdım sonuç 1.20 çıktı negatif napalım herşey allahtan ilaçlarını kesme 12 sinde tekrar yaptır dedi doktorum ama ben bırakacağım olmadığını biliyorum ilkindede sonucum buydu herşey allahtan diyecek hiç birşeyim yok allahım bir dahakine kısmet eder inş
ben de çok hastayım midem çok bulanıyor yarrabim sabır ver inş.
sabahtan beri yatıyorum kafamı kaldıramıyorum
mavi kendine çok iyi bak.
sen daha zorunu atlattın ölümlerden döndün rabbim sağlık versin ilk başta
bir gün olacak inş.
doktorlar hem olmaz demiyorlarki senin için olur diyorlar demekki vakti gelmemiş
hepinize dua ediyorum
sizde bana dua edin lütfen bütün gün süren mide bulantım var inş. dayanıcam sonunda güzel şeyler olucak diycem allahım yardım et
godesçim benim de aynıydı canım.kalçandaki bantların zaten süresi 12. test gününde dolmuştu benim; zaten sıcaktan ta çıkmışlardıkendi kendilerine; emre bey tamam banta gerek yok demişti artık pozitif kan sonucundan sonra (12.günde ).ama sana yeni bir çift bant yazdıysa bilmiyorum.
14.gün kan testinden 1 hafta sonra keseyi görmek için çağırdığında da progestan iğneyi kesti, crinone jele (vajinal gel)geçti.tam hatırlayamıyorum 14.gün de crinone a geçmiş olabiliriz.bi de folik asit le+coraspin günde 1 tane o kadar tatlım.
şuan ben de crinone jel (ilk 3 ay kullanıcam kısmetse), folik ve coraspin kullanıyorum.
ama emre bey sağlıklı beslenmeyi özellikle vurguluyor, son gittiğimde bana beslenme programımdan bahsetti.ben de uymaya çalışıyorum.hergün meyve, sebze bol bol tüket yarım kilo süt iç, yoğurt ye, yumurtanı ye, akşamları et yemeye çalış özellikle balık dedi emre bey :)))haa bi de gün içinde ceviz fındık ve badem yemeye çalış canım.tabi seni de bilgilendirir hayırlısıyla kalp atışını duyunca inşallah canım :)))))
merhaba arkadaşlar bugün test yaptırdım sonuç 1.20 çıktı negatif napalım herşey allahtan ilaçlarını kesme 12 sinde tekrar yaptır dedi doktorum ama ben bırakacağım olmadığını biliyorum ilkindede sonucum buydu herşey allahtan diyecek hiç birşeyim yok allahım bir dahakine kısmet eder inş
emimcim bnede bugün test yaptırdım benimde 1.20 banada bayramdan sonra tekrarla testi dedi ama eve gelir gelmez kanamam geldi sıkıntıdan sanırım amainan senin neler hissttigini çok iyi anlıyorum allahım yokluklarını göstermesin allah sabır versin:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
canım moralim çok bozuk bugünkü değerim çok az artmış. Emre bey direk negatif diyemem cuma günü tekrar test yapalım dedi.
9. gün 44
11. gün 80
13. gün 104 çıktı.
Hiç ümidim kalmadı canım. Sil baştan herşeyi yeniden yaşamak gözümde çok büyüyor yaaa.
Benim gibi böyle olupta hamilleliği devam eden varmı acaba.
cok uzuldum rabbım hayırlısını versın ınşşşş
vardır bır bıldıgı rabbımındeeee
ınş dgal yoldan nasıp eder hıc ummmadıgın anda
zaten anca bizler birbirimizi anlıyoruz ama napalım allahtan çok zor bi durum konuşmak daha istemiyosun ama yapacak hiç bir şeyimiz yok bende henüz bir kanama gelmedi az önce annem zorla ilaçlarımı içirdi belki bi umut dedi ama bu saatten sonra bi umudum kalmadı nediyim allahtan cnm ya sende kendini hiç üzme
saol esracım ben 14 yıldır bekliyorum cnm ama napalım demekki daha zamanı değilmiş kısmet belki bidakine allahım sizden pozitif almamızı nasip eder inş
saol esracım ben 14 yıldır bekliyorum cnm ama napalım demekki daha zamanı değilmiş kısmet belki bidakine allahım sizden pozitif almamızı nasip eder inş
emimcim bnede bugün test yaptırdım benimde 1.20 banada bayramdan sonra tekrarla testi dedi ama eve gelir gelmez kanamam geldi sıkıntıdan sanırım amainan senin neler hissttigini çok iyi anlıyorum allahım yokluklarını göstermesin allah sabır versin:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
emimciğim sen kaç yaşındasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?