- Konu Sahibi dilserserin
-
- #3.261
((((((( emım bugun herseye agllıorum
cok tuhaf yaaaaaaaaa
canım şimdi gördüm
erken evlenmişsin
bende 35 yaşındayım5 senelik evliyim
inş. Bi dahaki bayramda hamile olduğunu öğrenirsin herkese dua adiyorum hayırlısı rabbimden
neden ağlıyorsun herşey bizler için verende ALLAH alanda ALLAH .
emim,runne ve ZKY....
ALLAH hepimize sabır versin arkadaşlar...
bu imtihan zor,bu imtihan yorucu,yıpratıcı...
alnımızın akıyla imtihanımızı geçip yavrucaklarımıza kavuşmayı nasip etsin rabbim...
yine kaybedenlerden olduk...hayırlısı ne diyeyim...:a015:
mavı nasılsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
emim,runne ve zky....
Allah hepimize sabır versin arkadaşlar...
Bu imtihan zor,bu imtihan yorucu,yıpratıcı...
Alnımızın akıyla imtihanımızı geçip yavrucaklarımıza kavuşmayı nasip etsin rabbim...
Yine kaybedenlerden olduk...hayırlısı ne diyeyim...:a015:
günlerdir bebeğim diye sevdiğim,konuştuğum bu boş keseyi daha fazla taşımak istemiyorum....:a015:
uf ne bılım yha
senın 14 yıldır beklıorum lafına agladım
bu bayram ustu alınan negatıf sonuclara agladım
herseye agladım bırıkım işte
Canım çok üzüldüm..Üzüntümü tekrar yaşadım...Sen bana destek olmuştun bebeğimi kaybettiğimde şimdi güçlü olma sırası sende...Kürtajdan korkma..Yumurta toplamaktan daha kolay...Bi kaç gün sonra kanamam başladı...O biraz sıkıntılı..Şiddetli oluyo çünkü...Ama iyiyim şmdi çok şükür..Allah sabır versin..........Hangi hastanede kürtaj olacaksın??Memorialde tedavideydin sanırım???
amin canım allah yardıncın olsun.inşallah kısa zamanda kucağına almanı yüce rabbimden diliyorum.elbet birgün bizlerde güleceğiz.
memorialde olcam galiba....kaç para isterler kimbilir...
maddi manevi battım zaten....
kürtajdan korkmuyorum ben alıştım acı çekmeye...bu 3. kürtajım olcak...
allahım bizide güldürür mü gözdeemm?
bebeğimizi kucağımıza alıp evimize gidebilirmiyiz bigün?:gitme:
günlerdir bebeğim diye sevdiğim,konuştuğum bu boş keseyi daha fazla taşımak istemiyorum....:a015:
canım benim herşey allahtan sen morelini yüksek tut.bizler senin pozitif cevabını bekliyor olucağız.ve seninle birlikte bizlerde sevineceğiz.
Allah her kulunu sevindirsin
Canım normalde 2 buçuk milyar dediler ama orda tüp bebek yaptırdığımız için 700 ödedik..Memnun kaldım...Bi arkadaşımın hiç kanaması olmamış..Benim çok kanamam oldu..Panikle kaç kere kontrole gittim..Hiç bebeği olmayanlara rahim hasar görmesin die daha hassas davranıp kazımıyolarmış....Kendiliğinden dökülüyomuş..Hoş sen daha önce olmuşsun..Umarım bu son olur?? Bhcg değerlerin nasıldı????Benim düşük başlamıştı acaba baştan belli oluyo mu??? Kafam karışık...Dondurulmuşun var mı???
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
yazma böle seyler ben yasıormusum gıbı cok uzuluyorum
canım sıkıntı yapma değerin az yükselmiş ama yükselmiş yani
benim 2 transferdi
9.gün 92
11.gün 130
15. gün de 382 oldu yani ikiye hiç katlamadı 15. gün 500 lerde olması gerekiyordu 1 tanesi tuttu şimdi hamileyim inş. seninde sonu iyi olacak dua et hayırlısı olsun : ))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?